2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen öyle dıyorlar canım bende inan ki şu riskli durum olmasa doktorumu degistirecegim ama göze alamıyorum ki

canım orası neresiymiş biz de gelelim
valla ebeveyn olmak zormuş, dha şimdiden anladık sanırım.. insan elindeki imkanlar dahilinde herşeyin en iisini yapmak istiyor..
geçen bi arkadaş yazmıştı, bebek 100 liralık beşikte yatsa 500 liralık beşikte yatsa, anlamaz ki diye.. orası doğru belki bebek anlamaz ama biz ebeveynler o farkı anlayabiliyoruz :) öyle olunca da imkanlar dahilinde hep dha iisi olsun istioruz.. allah herkese gönlünden geçtiğini nasip etsin inş :)

aynen canım...güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun...evet erken doğum yapan arkadaşlarımız oldu..yavaştan yavaşa doğum korkusu heyecanı her duyguyu beraber yaşıyoruz..amin inş

Günaydın herkese mutlu günler ... Sorum şu kasılma oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben hep bebegim sanıyorum çünkü elimi koyuyorum küçük birşey geziniyor sonra çekiyor bu kasılma mı yani ???

Kasılma öyle bişey değil canm baya baya ağrı gibi oluyor öyle kalıyorsun senin dediğin bebek hareketi mrk etme gerçek bi kasılma geldiğinde mutlaka fark ediceksin :)

Canim hastaneden hastaneye değişiyor benim mesela muayene 100 tl doğum paketleri var biri 3500 diğeri 5000 tl daha karar vermedim gerçi de uçmuş bunlar resmen yani...
yuhhh millet uçmuş gerçekten.
5000 tl lik ne yapacaklar Allah aşkına. Ben üniv. araştırma hast. yapıcam doğumu normal 400, sezaryen 600 tl. özel oda 250 (süsleme içinde) iki kişilik oda 100 tl. hadi bunların 2 katı olsun max 2500 tl kabul edilebilinir. bunlara daha ilaç vb. uygulamalar eksik, birde bebek küveze girerse 5000 tl kimbilir kaça çıkar.

Aynen ben bu paraya bütün esyalarini aldım nerdeyse ama işte insanlar bu işi ticarete dokmusler resmen para tuzagi

Ta
tanam canım buraya da bir bakayım ..

özgecim merhaba..
güzel haberler verdin bize.. inan çok sevindim.. inş herşey yolunda gider, bebişine sağlıkla kavuşursun.. lütfen ara sıra bize de uğra, haberdar et
sevgiler
Çok sağol canım benım keseyı ve kalp atıslarını duymadan cok umutlandırmak ıstemıyorum kendımı ama inş hersey bu süreç cok güZel ilerler burdakı arkadaslık cok güzeldi Rabbim hepınızden razı olsun

Kasılma öyle bişey değil canm baya baya ağrı gibi oluyor öyle kalıyorsun senin dediğin bebek hareketi mrk etme gerçek bi kasılma geldiğinde mutlaka fark ediceksin :)
canım kasılma kısa süreli mi olur?yoksa saatlerce geçmez devam mı eder?

kızlar sizden bir akıl isteyeceğim.kısmetse doğumdan sonra 2 kişilik odada kalacağım.
normalde refakatçınn yatacağı yer yok.sandalyeler var eğer değişmediyse 5 sene önce öyleydi.
eşim yanımda kalsa 2 hasta arasında perde çekili,yanımda sandalyede oturacak,diğer hasta kabul etmez değil mi?
erkek olduğu için rahatsız olur.haliyle ben olsam bende rahatsız olurum ama annemde
ameliyat oldu yeni,ablam kızkardeşimde yok.içime dert oldu bu durum.

Canım özel hastane ve aile hekimi ne zamn alıyor bilemiyorum ama topuk kanı için şunu söyleyebilirim. Çok önemli bir detay atlamayın. Fenilketönüri denen bir hastalık var mı yok mu bakılıyor bu hastalık çıkarsa ömür boyu diyet yapmak zorunda yoksa zeka geriliğine neden oluyor . Bu yüzden herkese yapılması şart oldu. Ihmal etmeyin sakın .

Canim kayinvalidene ya da gorumcen varsa onlardan rica etsen 1 gece sonucta

okim nişan acik pembe ya da kirmizi gibi gelmiyor mu kiii, benimki acik sari ve ilik su, bir de merak ediyorum nisan gelse sanci baslamaz mi

Canım bence doktorun sezeryan yanlısı. Şuanda kızının kilosu iyi ve önünde kaç hafta var kilo alır yani. Ayrıca evet ufak bebeklerde suni sancı çok iyi değil ama senin zaten olması gereken 2500 kiloyu geçmiş normal yapmanda bir sakınca yok ki.

Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına; tebrikler, sevgiler

Canim kayinvalidene ya da gorumcen varsa onlardan rica etsen 1 gece sonucta
canım geçen sefer annem,kayınvalidem ve eşim kaldı yanımda.eşim dışarda bekledi 2 gün boyunca.
şimdi kayınvalidem ankara dışında,tahmini gelir diye ümit ediyorum ama bilemiyorum,
söyleyemiyorum da.gelirse kalır heralde diyorum inşallah ama geçen sefer ameliyattan sonra annem üstümü giydirdi.
anne rahatlığı olmasa da keşke kalsa yanımda,diğer türlü ne emzirmek için bebeği alabiliyorum ne
de yatış pozisyonundan oturma pozisyonuna geçebiliyorum.birinin kaldıması şart.
tek başına imkansız yani
ya da annem kalıcak ihtiyaç oldukça eşimi çağıracak o beni kaldıracak geri gidecek felan

Canım Bahçelievler istanbul medical park SSK lı sezeryan 3200 verdi pahalı mı ki bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…