Aynen öyle dıyorlar canım bende inan ki şu riskli durum olmasa doktorumu degistirecegim ama göze alamıyorum kibiberon fırçası yazmamıştım onu aldım mesela bir de sanırım bebek penye battaniye ile eşleşmiş bende görünce aklıma geldi özdilekten battaniyesini aldım ve ilk defa pembe ya da krem dışında bi şeyi oldu kızımın yeşiltörpü unutmuşum sonra şu makas gibi olan tırnak makaslarından gibi aklıma gelenler bunlar
paketin içinde siz sadece doğurun biz hem sizi hem bebeğinizi giydirir paklar yollarız ayrıca anaokulu masrafları dahil diyorlar sanırım bu ne ya hastaneden hastaneye değişirde fazla diil mi yani fotoğrafçısı doğumu özel odası bebeğin bezi hasta bezi terlik süsleme kişiye özel nevresim 1000tl yi bulmuyor burda
paketin içinde siz sadece doğurun biz hem sizi hem bebeğinizi giydirir paklar yollarız ayrıca anaokulu masrafları dahil diyorlar sanırım bu ne ya hastaneden hastaneye değişirde fazla diil mi yani fotoğrafçısı doğumu özel odası bebeğin bezi hasta bezi terlik süsleme kişiye özel nevresim 1000tl yi bulmuyor burda
aynen canım...güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun...evet erken doğum yapan arkadaşlarımız oldu..yavaştan yavaşa doğum korkusu heyecanı her duyguyu beraber yaşıyoruz..amin inşTesekkür ediyorum Canım bu sürecleri tekrar yasamak hem heyecanlı hem de benım için korkulu ama kalbıme beynime kötü düşünce getrmek istemiyorum nasipten ilerisi zaten yok inş benımle olur tek temennım o sizlerinde yavas yavas dogumlarınız başlamış Allah kolaylıklar versin bir avazda kurtulun hepiniz inş
Günaydın herkese mutlu günler ... Sorum şu kasılma oldugunu nasıl anlıyorsunuz ben hep bebegim sanıyorum çünkü elimi koyuyorum küçük birşey geziniyor sonra çekiyor bu kasılma mı yani ???
Canim hastaneden hastaneye değişiyor benim mesela muayene 100 tl doğum paketleri var biri 3500 diğeri 5000 tl daha karar vermedim gerçi de uçmuş bunlar resmen yani...
Aynen ben bu paraya bütün esyalarini aldım nerdeyse ama işte insanlar bu işi ticarete dokmusler resmen para tuzagiyuhhh millet uçmuş gerçekten.
5000 tl lik ne yapacaklar Allah aşkına. Ben üniv. araştırma hast. yapıcam doğumu normal 400, sezaryen 600 tl. özel oda 250 (süsleme içinde) iki kişilik oda 100 tl. hadi bunların 2 katı olsun max 2500 tl kabul edilebilinir. bunlara daha ilaç vb. uygulamalar eksik, birde bebek küveze girerse 5000 tl kimbilir kaça çıkar.
tanam canım buraya da bir bakayım ..Canim dun sana yazmıştım ama kaynağı sanırım istanbulda arda lembetin çalıştığı hastaneye çok iyi diyorlar yeni doğan ünitesine de aynı şekilde biraz pahalı olduğu için boş yer de vardır mutlaka doktor çok iyi bi de onunla görüş istersen
Çok sağol canım benım keseyı ve kalp atıslarını duymadan cok umutlandırmak ıstemıyorum kendımı ama inş hersey bu süreç cok güZel ilerler burdakı arkadaslık cok güzeldi Rabbim hepınızden razı olsunözgecim merhaba..
güzel haberler verdin bize.. inan çok sevindim.. inş herşey yolunda gider, bebişine sağlıkla kavuşursun.. lütfen ara sıra bize de uğra, haberdar et
sevgiler
Canım teşekkür ediyorum siZlerinde kolay saglıklı dogumları olsun inşnisanda güzel haberlerşini okuruz inşaallah
Tesekkürler canım destegin içinaynen canım...güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun...evet erken doğum yapan arkadaşlarımız oldu..yavaştan yavaşa doğum korkusu heyecanı her duyguyu beraber yaşıyoruz..amin inş
canım kasılma kısa süreli mi olur?yoksa saatlerce geçmez devam mı eder?Kasılma öyle bişey değil canm baya baya ağrı gibi oluyor öyle kalıyorsun senin dediğin bebek hareketi mrk etme gerçek bi kasılma geldiğinde mutlaka fark ediceksin :)
Canım özel hastane ve aile hekimi ne zamn alıyor bilemiyorum ama topuk kanı için şunu söyleyebilirim. Çok önemli bir detay atlamayın. Fenilketönüri denen bir hastalık var mı yok mu bakılıyor bu hastalık çıkarsa ömür boyu diyet yapmak zorunda yoksa zeka geriliğine neden oluyor . Bu yüzden herkese yapılması şart oldu. Ihmal etmeyin sakın .Günaydın kızlaaaarYavaştan doğurmaya başladık sanki Bebek doğumca topuk kanı konusu aklıma takıldı. Sanırım özel hastanelerde doğumun ertesi günü alıyorlarmış. 3 gün sonrasında ise aile hekimliği topuk kanı için çağırıyormuş. Şahsen ben hastanede aldırmamayı düşünüyorum. İki defa canı yanmasın kuzumun diye. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Canim kayinvalidene ya da gorumcen varsa onlardan rica etsen 1 gece sonuctacanım kasılma kısa süreli mi olur?yoksa saatlerce geçmez devam mı eder?
kızlar sizden bir akıl isteyeceğim.kısmetse doğumdan sonra 2 kişilik odada kalacağım.
normalde refakatçınn yatacağı yer yok.sandalyeler var eğer değişmediyse 5 sene önce öyleydi.
eşim yanımda kalsa 2 hasta arasında perde çekili,yanımda sandalyede oturacak,diğer hasta kabul etmez değil mi?
erkek olduğu için rahatsız olur.haliyle ben olsam bende rahatsız olurum ama annemde
ameliyat oldu yeni,ablam kızkardeşimde yok.içime dert oldu bu durum.
Canım bence doktorun sezeryan yanlısı. Şuanda kızının kilosu iyi ve önünde kaç hafta var kilo alır yani. Ayrıca evet ufak bebeklerde suni sancı çok iyi değil ama senin zaten olması gereken 2500 kiloyu geçmiş normal yapmanda bir sakınca yok ki.günaydın güzel anneler :) sabahtan beri iş yerinde birilerine gıcık oldum kalmış iki günüm ya bi rahat bırakın dimi boş boş muhabbetler adamların doğumdu hamilelikti ne çok konuşası varmış hayır bişey dicem adam babamdan yaşlı kalbini kırmak istemiyorum.. ya sabır çeke çeke bi hal oldum!!! neyse!!!
asıl önemli konu dün doktor kontrolüm vardı çok şükür kızım güzel kilo almış teyzeleri 2.620 gr olmuş.. geçen hafta 2.280 di. ve doktorum kilosu az olursa sezeryan olur deyip duruyor.. hatta @bluebottle doktorun sezeryan yanlısı olabilir demiştin bana.. dün biraz daha takıldım doktorun söylediklerine.. suyun iyi ama azalırsa hemen sezeryana almak zorunda kalırız dedi.. sinirim bozuldu illa konuyu sezeryana getiriyor birşekilde hatta ben anlasın diye suni sancıya bile razıyım yeter ki normal olsun dedim bu kadar küçük bebeğe suni sancı vermek iyi değil dedi. kilo almaya başlamış dedim ben.. bu defa 3000 gr altında olursa sezeryan olmasını öneriyorum filan dedi ama tabi mutlaka normal doğum denicez önce dedi.. sonra hurma ye dedi normal doğum için.. açıkçası güvenim sarsıldı doktora karşı..kızım kilo almış diye sevinçle çıkacakken hastaneden bunlara takıldım dünden beri en sonunda gidip devlette doğurucam deyip duruyorum! 38. haftamda doktor izinde olacak zaten o zamana kadar doğum olmazsa başka bir doktora daha mı gitsem ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Inşallah crycim hepimizin yavrusu sağlıklı doğar inşallahbelmacım ellerine sağlık :) artık minik nazlı kızımızı bekliyoruz.. inş sağ salim bebişine kavuştuğunun haberini de alıcaz burdan.. eminim hepimiz birbirimizin duasındayız
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına; tebrikler, sevgilerTesekkür ediyorum Canım bu sürecleri tekrar yasamak hem heyecanlı hem de benım için korkulu ama kalbıme beynime kötü düşünce getrmek istemiyorum nasipten ilerisi zaten yok inş benımle olur tek temennım o sizlerinde yavas yavas dogumlarınız başlamış Allah kolaylıklar versin bir avazda kurtulun hepiniz inş
canım geçen sefer annem,kayınvalidem ve eşim kaldı yanımda.eşim dışarda bekledi 2 gün boyunca.Canim kayinvalidene ya da gorumcen varsa onlardan rica etsen 1 gece sonucta
Yerim ben defnenin odasını maşallah.......Eki Görüntüle 1599743 Eki Görüntüle 1599745 Eki Görüntüle 1599747 Eki Görüntüle 1599748 Eki Görüntüle 1599749 Eki Görüntüle 1599751 Eki Görüntüle 1599755 Eki Görüntüle 1599760 Eki Görüntüle 1599761 Eki Görüntüle 1599766 Eki Görüntüle 1599770 Eki Görüntüle 1599771 Eki Görüntüle 1599772 Eki Görüntüle 1599773 Eki Görüntüle 1599774 Eki Görüntüle 1599776 Eki Görüntüle 1599777
Bu da benim Defne'min odası teyzişlerkapı süsü, duvardaki canvaslar kuşlu dönencemiz bana ait.
Canım Bahçelievler istanbul medical park SSK lı sezeryan 3200 verdi pahalı mı ki bilmiyorum benkızlar bişi sorcam nedir bu fiyatlar böyle ya ben her gidişimde bir doktora 30 diğer doktoran50 lira veriyorum doğum içinde 500 civarı bişi vercem sizin gittiğiniz hastaneler neden öyle mesela medicalpark gaziantepte muayene 30 doğum 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?