2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende merak ediyorum doktora giden arkadaşlar herhangi bir ilaca başladıınız m? ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum.doktora da gitmedim daha.

bebişlerimizin dogum tarihi aynı gozukuyor....ınsallah saglıkla kucaklarız :)

Güzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok

Güzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok
Allah tamamını erdirsin canım... bende gidicem birazdan dua edın banada.....

Hadi gözun aydin canim darisi basimiza insallah

günaydınn arkadaşalar.. hepiniz bebişlerinizi sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallaaahhh... son adet tarihim 15 kasım fakat geç döllenme olmuş sanırım.. cumartesi günü kontrolde bebeğim 4+6 haftalık çıktı.. henüz bebek yok görünürde sadece sağlıklı kesesi var kuzumun... 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi doktorum.. bakalım görebilecekmiyiz bu sefer.. tedirginim inşallah sağlıklı bi gebeliktir.. bu arada 18 aylık tatlımı tatlı bi kızım var teyzeleri ellerinizden öpre.. kızım abla olacakk evimiz 4.bireyi geliyo allah nasip ederse :)

Gozun aydin canim cok sevindim Rabbim tamaina erdirsin.Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda
ben yaşadım cnm hatta bu şekilde öğrendim gebeliğimi mutlaka dr gitmelisin progestan veriyorlar ben 2 haftadır kullanıyorum ne zamana kadar da kullanıcam bilmiyorum dr ben kes diyene kadar kullan dedi...
Bu arada ağız tadında değişiklik olanlar varmı varsa ne zaman başladı?
olmamı hemde ne tat demir pas tadı değilde bende oruçlu iken nasıl oluyor insan susuz yapış yapış sürekli öyle ki bol su içerim hele geceleri dahada da artıyor...

bu arada gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun sağ sağlim kucaklarımıza alalım inş. hoş geldiniz eylül annelerine :KK15::KK15::KK15:

Az önce geldim doktordan vajinal ultrason ile 1.5 cm lik kesemizi ve yolk saçı gördük çok şükür.. 5+5 günlük ve % 90 sagliklı bir gebelik dedi doktorum. Ultrason görüntüsunu de ekliyorum aşağıya :) Daha önceden düşugum olduğu için progestan jel kullanıyorum.. haftaya kalp atışı için gidicem tekrar.. umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize hepimiz

Eklentiler

• 20150105_104431.webp
    20150105_104431.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 131
Az önce geldim doktordan vajinal ultrason ile 1.5 cm lik kesemizi ve yolk saçı gördük çok şükür.. 5+5 günlük ve % 90 sagliklı bir gebelik dedi doktorum. Ultrason görüntüsunu de ekliyorum aşağıya :) Daha önceden düşugum olduğu için progestan jel kullanıyorum.. haftaya kalp atışı için gidicem tekrar.. umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize hepimiz
Masallah kuzuna...Bende ikiz bebeklerimi kaybettim kalp atislarini duymadan cok korkuyorum yine sorun cikacakmi diye

Masallah kuzuna...Bende ikiz bebeklerimi kaybettim kalp atislarini duymadan cok korkuyorum yine sorun cikacakmi diye

Çok teşekkürler ben de ilkinde kalp atışı duyamamistim ama onun öncesinde yolk saç 5.5 mm çıkmıştı ozaman doktor yolk sac cok buyuk sağlıksız gibi duruyor demişti zaten sonra da kalp atışı oluşmadı.. Bu kez doktora hemen yolk saçın buyuklugünü sordum allahtan 3.3 mm dedi ilk aşamayı geçirdiğim için iiçim rahatladi.. şimdi sıra kalp atisinda inşallah hayirlisiyla hepimiz duyarız bebislerimizin kalp atislarini

maş. gözün aydın

Arkadaşlar ben daha gitmedim dr'a kan tahlili falanda vermedim, sadece idrar testinden biliyorum.. Kizimda karnimdan ultrasonla bakmıştı dr ama sizde alttanmi muayene ediyor:/

Arkadaşlar ben daha gitmedim dr'a kan tahlili falanda vermedim, sadece idrar testinden biliyorum.. Kizimda karnimdan ultrasonla bakmıştı dr ama sizde alttanmi muayene ediyor:/
benim cumartesi üstten ult baktı ve kesemiz göründü şükür...

Ben de İngilizce ogretmeniyim. Su izin konusu aklima takildi. Aktarma idareye,ilceye gore değişiyor demissin etrafında iznini devredebilen var mi?
Evet ben maraş andırında öğretmenim okulumuzda bir arkadaş 5 sene önce 7 eylülde doğum yaptı ve 5 haftayı doğum sonrasına aktardı fakat vandaki bir arkadaş aktaramadı aynı dönemde

arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Bende de aynısı var dikkatli olmalısın yat dinlen doktor ecopirin hap ile folik ve progestan hsp verdi kanamam hala devm edince aynı zamanda progestan iğne verdiii:(

Back
X