- 1 Ekim 2012
- 34
- 45
- 33
Gunaydin kizlar.nasilsiniz?bugun doktora gidecek olaniniz varmi canlar?
gunaydın...bugun 12 de randevum var...kalp atısı alır mıyım sizce????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar.nasilsiniz?bugun doktora gidecek olaniniz varmi canlar?
bende merak ediyorum doktora giden arkadaşlar herhangi bir ilaca başladıınız m? ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum.doktora da gitmedim daha.
Allah tamamını erdirsin canım... bende gidicem birazdan dua edın banada.....Güzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok
Hadi gözun aydin canim darisi basimiza insallahGüzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok
Gozun aydin canim cok sevindim Rabbim tamaina erdirsin.Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsinGüzel yürekli arkadaşlarım benim dualarını lz için çok teşekkür ederim. Bu sabah tekrar doktora gittim. Vaginal muayenede yolk sacıda gördük ve gayet sağlıklı benim güzel yavrum. Haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğiz. Rabbim duaya ihtiyacı olan tüm anneler için güzel dualar edecek yürekler nasip etsin. Çok mutluyum çok
Bilmiyorum canim belkide duyarsin.insallah guzel haberlerle donersin.bizlerde haberdar et nimgunaydın...bugun 12 de randevum var...kalp atısı alır mıyım sizce????
inşallah dediğin gibi olur.zamanında mı doğacaklar bende meraktayım doğrusu.bebişlerimizin dogum tarihi aynı gozukuyor....ınsallah saglıkla kucaklarız :)
ben yaşadım cnm hatta bu şekilde öğrendim gebeliğimi mutlaka dr gitmelisin progestan veriyorlar ben 2 haftadır kullanıyorum ne zamana kadar da kullanıcam bilmiyorum dr ben kes diyene kadar kullan dedi...arkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda
olmamı hemde ne tat demir pas tadı değilde bende oruçlu iken nasıl oluyor insan susuz yapış yapış sürekli öyle ki bol su içerim hele geceleri dahada da artıyor...Bu arada ağız tadında değişiklik olanlar varmı varsa ne zaman başladı?
Masallah kuzuna...Bende ikiz bebeklerimi kaybettim kalp atislarini duymadan cok korkuyorum yine sorun cikacakmi diyeAz önce geldim doktordan vajinal ultrason ile 1.5 cm lik kesemizi ve yolk saçı gördük çok şükür.. 5+5 günlük ve % 90 sagliklı bir gebelik dedi doktorum. Ultrason görüntüsunu de ekliyorum aşağıya :) Daha önceden düşugum olduğu için progestan jel kullanıyorum.. haftaya kalp atışı için gidicem tekrar.. umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize hepimiz
Masallah kuzuna...Bende ikiz bebeklerimi kaybettim kalp atislarini duymadan cok korkuyorum yine sorun cikacakmi diye
maş. gözün aydınAz önce geldim doktordan vajinal ultrason ile 1.5 cm lik kesemizi ve yolk saçı gördük çok şükür.. 5+5 günlük ve % 90 sagliklı bir gebelik dedi doktorum. Ultrason görüntüsunu de ekliyorum aşağıya :) Daha önceden düşugum olduğu için progestan jel kullanıyorum.. haftaya kalp atışı için gidicem tekrar.. umarım sağlıkla kavuşuruz meleklerimize hepimiz
benim cumartesi üstten ult baktı ve kesemiz göründü şükür...Arkadaşlar ben daha gitmedim dr'a kan tahlili falanda vermedim, sadece idrar testinden biliyorum.. Kizimda karnimdan ultrasonla bakmıştı dr ama sizde alttanmi muayene ediyor:/
benim cumartesi üstten ult baktı ve kesemiz göründü şükür...
Evet ben maraş andırında öğretmenim okulumuzda bir arkadaş 5 sene önce 7 eylülde doğum yaptı ve 5 haftayı doğum sonrasına aktardı fakat vandaki bir arkadaş aktaramadı aynı dönemdeBen de İngilizce ogretmeniyim. Su izin konusu aklima takildi. Aktarma idareye,ilceye gore değişiyor demissin etrafında iznini devredebilen var mi?
Bende de aynısı var dikkatli olmalısın yat dinlen doktor ecopirin hap ile folik ve progestan hsp verdi kanamam hala devm edince aynı zamanda progestan iğne verdiiiarkadaşlar bugün 5.haftanın son günü çok şükür iyiydim ama biraz önce kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu çok korkuyorum.napıcam bilmiyorum..böyle bişey yaşayan var mı aranızda