canım çok geçmiş olsun, inşallah azalır bulantıların. benimkiler hafifledi bazen artsa da dün et yiyebildim meselaGünaydın kızlar...
Mide bulantılarım azaldı derken dün markette reyonların arasında yığılıp kaldım. Öylece oturdum geçmesini bekledim ve kustum. Rezil oldum. Dünden beri forum çok ilerlemiş. Ben bugün yine dinlenicem. Umarım artkk geçer bu bulantılar
Benimde 5haftalıkkeb kanamam oldu progestanı kullanmaya başladım iğne yapuldı halada ilacı kullanıyorum ilkinde böyle bişey yaşamadım onun için kötü hissediyorumGecen perşembe günü leke geldi benden progestan kullanıyorum 1 ay önlem amaçlı kullanacağım. Bir daha olmadı ama karnında sancilarim var en bastan beri aşağı baskı oluyor biraz.
geçmiş olsun, inşallah öyle seyler yoktur. baska açıdan da degerlendir gününü belki yeterince su içmemişsindir ve fazla tuzlu tüketmişsindir.günaydın kızlar, dün yine akşam yemekten sonra hazımsızlık gibi şişlik hissettim ellerimde ayaklarımda şişlik hissettim ve nefes darlığı.. bugün türkiyedeki doktoruma yazdım bunlar için erken değil mi diye, normal değil ürik asit böbrek ve karaciğer değerlerine bakılmalı yazdı, öyle canım sıkıldı ki, nasıl gidip derdimi anlatacağım buradaki doktorlara bilmiyorum. tansiyonumu da sordu bugün ölçeceğim akşam..
Bende hiç leke kanama hiçbirşey olmadı sadece ultrasonda gördü doktorum canım
Ilik bir mersin havasindan gunaydin sekerimmkarlı ve soğuk bir samsun sabahından herkese günaydın hatunlar,nasılsınız?
Aynen herkeste o korku var bi de oyle kotu seyler oluyo ki bisey oldu olacak diye yasiyoruz batmalarim oluyo benim de arada hemen doktora gitmek istiyorum. ..günaydın kızlar. olumsuz şeylere o kadar alıştırmışımm ki kendimi,her an sanki ağrım olacak sürekli bulantı olacak gibi bunlarla hamilelik geçecek gibi. bulantım kesiliyor eyvah bebeğime bi şey mi oldu yoksa doktora gidiyorum bi sıkıntı yok arada olur böyle şeyler diyor,ağrılarım azaldı şimdi yine korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye korkuyorum.iyice psikopata bağladım galibaolur olmaz şüphe duyuyorum,sanki devamlı doktora gidip kontrol etmek isityorum. ilk defa uzun süre kontrole gitmedim en son 8 gün önce gitmiştim.
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahKiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
canim senin adına çok sevindim sana en başta dediğim gibi hersey yoluna girecek biraz sabret demiştim inşallah hersey gönlünce olur :)Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
Ohh maşallah ne güzel çok sevindim erkekin olacak annesini koruyup kollayacak darısı bana inşallahKiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
canim senin adına çok sevindim sana en başta dediğim gibi hersey yoluna girecek biraz sabret demiştim inşallah hersey gönlünce olur :)
Amin canim gonlunuzden gecen olsun benm ilkti farketmezdi ama belki babasi baglanir cok sevindi belki duzelir diye sevinmedm deglOhh maşallah ne güzel çok sevindim erkekin olacak annesini koruyup kollayacak darısı bana inşallah
Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
Ben o pipiyi gordum cnm ..saglikla kucagina al insllhhhKiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?