Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
ayyyy canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. evinize neşe kaynağı olsun,babası insafa gelsin inşallah,doğruları görür inşallah . dualarım seninle inşallah canım. Rabbim yuvanızı bir an önce coştursun ve bir araya gelin inşallah.Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
süper cnm çok sevindim demekki sakince düşününce oda sana hak vermiş burdan da anlaşılan kendi ailesinin çok etkisinde kalsada aslında senide çok sevdiği
Insallah canim benm saglikli olsnlarda :)Ben o pipiyi gordum cnm ..saglikla kucagina al insllhhh
oyyyy maşallah inan bu bebeğin ayağı uğurlu gelecek size :) canı gönülden inanıyorum buna :)Ensesi normalmis haraket ediyodu cok saglikli annesi keyfi yerindee dedi 3 gun ileride gidiyo gelisimi dedii suan 13 gozukuyoms :)
Yaa siz boyle dedikce daha mutlu oluyorm inanin arkadasmda yok allah hepinzden razi olsun canmmoyyyy maşallah inan bu bebeğin ayağı uğurlu gelecek size :) canı gönülden inanıyorum buna :)
Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Dun geldiler ailece konstk her seyi dedim kiraya cikicz yoksa yapamam dedim esim bunh yazdi gece dddm cocugum icin sana son sans"Madem evliligimizi kurtarmak doğacak bebeğimizin hayatini kurtarmak evimizi değiştirmekle olucak eyvallah taşınalım kendimize yeni bir hayat kuralım yeni bir sayfa acip bu yasananlari unutalim sana yazdığım msjida içimden gelerek yazmadım sen beni çok iyi taniyosun benim sana ve bebegize olan sevgim kordugum bu düğümü hiçbir şey bozamaz toparla kendini don evine en kısa zamanda bulalım bir ev tasinalim biz bunları haketmiyoruz cevremizdekiler yüzünden çektiğimiz yeter daha fazla cekmeyelim
ayyy canım benim senin adına çok ama çok sevindimYaa siz boyle dedikce daha mutlu oluyorm inanin arkadasmda yok allah hepinzden razi olsun canmm
Sagol canim hepimizin gonlunden geceni allah hayirlisiyla nasip etsin :*Hayırlı olsun erkek bebekler erkenden gösteriyo 2hafta sonrada bi öğrenicez
ayyy canım benim senin adına çok ama çok sevindimgözlerim yaşardı inan. en başından dolduruşa geldiğini söylemiştim bak gerçekleri gördü senin herif Allah senden de razı olsun canım çok sevindim yaaaaa
Sağol cnm.Dr dan çıkınca bizede haber ver.acars maşallah bebişine benimde 11:40 da randevum var gerginim baya çünkü hem tüm belirtilerim 1 haftadır yok gibi hemde 2 gündür karnım ağrıo ( inşaallah bebişim sağlıklıdır.
Maşallah kuzucuğa...Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Bundan sonra herşey gönlünce olsun cnm.Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin
Canim masallah ..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Çin takvimini yapmismiydin onda ne cikiodu. Benimde kontrolum haftaya cuma umarim banadadoktorum soyler cinsiyeti..Kiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim bebişiniz sizi dahada yakınlaştırıcak bak görürsün umarım herşey gönlünce olur:)Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin
Canim masallah ..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Çin takvimini yapmismiydin onda ne cikiodu. Benimde kontrolum haftaya cuma umarim banadadoktorum soyler cinsiyeti..
Insallah canim benm hepsi bereketiyle saglikla gelsinler insallah :)Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim bebişiniz sizi dahada yakınlaştırıcak bak görürsün umarım herşey gönlünce olur:)
ayy canım terik ederim nasıl heyecan yaptım biz de senle aynıyız ama benim ki göstermedi c tesi tekrar gidicem nasıl merak ediyorumKiiizlarrr can dostlarimm yoldaslarimm topigin ikinci erkek bebegi geliyoo doktor gordugu gibi ekrani acti aaa bu bi erkek bebek dedi annem inanmadi dedi bu haftada belli olurmuki dedi ben soylemem kolay kolay ama Her bebek gostermiyo bu direkt acmis gosteriyodedipipiyi gorenleri gorelimm 2015 senesi erkek senesii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?