2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canımm çok çok sevindim senin için.. umarım bundan sonraki süreç çok daha güzel geçer senin için. taşınmak istemen de çok yerinde olmuş bence. Çünkü orda oturduğunuz sürece bitmeyecekti sıkıntılar

ayyyy canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah. evinize neşe kaynağı olsun,babası insafa gelsin inşallah,doğruları görür inşallah . dualarım seninle inşallah canım. Rabbim yuvanızı bir an önce coştursun ve bir araya gelin inşallah.

Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin

Insallah duzelir canim yuva bu bi de bebek var ne kadr dik dursanda uzuluyosun ilk lafi baba olsa canim nasl yanmazmiydi yaninda yok diye

Hayırlı olsun erkek bebekler erkenden gösteriyo 2hafta sonrada bi öğrenicez

Yaa siz boyle dedikce daha mutlu oluyorm inanin arkadasmda yok allah hepinzden razi olsun canmm
ayyy canım benim senin adına çok ama çok sevindim gözlerim yaşardı inan. en başından dolduruşa geldiğini söylemiştim bak gerçekleri gördü senin herif Allah senden de razı olsun canım çok sevindim yaaaaa

Allah razi olsun canm inanin hepinizin samimiyetiine cani gonulden inaniyorm benmde duam sizlerle sizki gozumun yasli oldugu gunde bana moral dua oldunuz allahta siizn hayatinizi hep yolunda gotursn insallah :)

Maşallah kuzucuğa...

Doktorda oyle dedi aacar acmaz aa dedi o da o kadr beklemiyodu acmis bizi bekliyo kucuk adam dedi kizda ddse erkekde dese allahin mucizesi ne guzel duygulr rabbim olmayan herkese nasip etsin
Bundan sonra herşey gönlünce olsun cnm.

Canim masallah ..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Çin takvimini yapmismiydin onda ne cikiodu. Benimde kontrolum haftaya cuma umarim banadadoktorum soyler cinsiyeti..

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim bebişiniz sizi dahada yakınlaştırıcak bak görürsün umarım herşey gönlünce olur:)

Ona uymadi canim kiz diyodu cok eksi yedim agzima tatli surmedm bugn yediim oynasn diye onuda kustum yani dgru degiller sadece evlenmeden once bile hep erkek bebek goruyodm su ana kadr :)
Canim masallah ..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Çin takvimini yapmismiydin onda ne cikiodu. Benimde kontrolum haftaya cuma umarim banadadoktorum soyler cinsiyeti..

ayy canım terik ederim nasıl heyecan yaptım biz de senle aynıyız ama benim ki göstermedi c tesi tekrar gidicem nasıl merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…