allah razi olsun canm benim :)Canım öncelikle oğlun hayırlı olsunburadan birkaç kez okudum.yazmadim ama dua ettim. Sıkıntıların da bitmiş maşallah. Rabbim yüzünü hep güldürsun tatlı miniginle mutlu olma zamanı şimdi
hayırlı olsun canım Allah yavrularımızı büyütürken kolaylık versin bize ortam çok kötü gerçekten duyduğumuz haberler kahredici.. doğmamış bebeğim için korkar oldum.Allah herkesin evladını korusun.. senin oğluşun da huzur getirsin inşallah ailenize bütün kötü günler geride kalsın inşallah :) bakalım yarın benim ufaklık gösterecek mi meraktan ölüyorum :)
Amin canim insallah utandirmasnallah cümlemize hayırlı evlatlat yetiştirmeyi nasip etsin. allah utandırmasın inşallah
Ben de etek giyiyorum okula giderken. Pantolonlarim olmuyor çünkü. Eteğin de fermuari yarim. Taytimin icine katlayip sıkıştıriyorum. Tabi bu arada minicik yavrum pres oluyordur. Ben kilo da aldım ama daha önceleri 2-3kilo aldigim da olsa böyle olmazdı.. Şiştim resmençatlak kremine erken diyordum. Olmadı ben bir aya catlarim böyle giderse
Insallah canim dua ederken hepimizin yavrulrna edelim:)Canim gozun aydin cok sevindim hayriyla gelsin insallah annesine:))
Allah hayırlı uğurlu etsin,
sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin,
kendisine çevresine büyüğüne küçüğüne karısına kızına hayırlı saygılı mantıklı akılcı efendi, ağırlığınca altın bir Erkek olsun,
ççok ihtiyacımız var böylelerine
göbüşlere bakılırsa erken değil sanırım kremler için.. dün bebe yağı alabildim sonunda hep unutuyordum.. daha kullanmaya başlamadım bugün başlarım inşallah.. tavsiye eden arkadaşlar olmuştu krem almadan bebe yağı kullanmaya başlayın diye. denicem bende.. duruma göre kremi de alırız artık.. yaa ben bi hamile pantolonu almak için bile o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam böyle kendiliğinden kocaman bir gülümseme geliyor yüzüme :)
Aynı ya bende çok sistim zaten göbekliydim şimdi tam oldu çeken içime de gitmiyor..:)
Amin Canim benim dualarimiz seninle insaAllah.. ilkkez oldu diyorsun acaba kendini buara cokmu yormustun..Allah razı olsun kızlar. yollar felaketgitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...
Amin Canim benim dualarimiz seninle insaAllah.. ilkkez oldu diyorsun acaba kendini buara cokmu yormustun..
Lcw ye cok uzun zamandan beri gitmiyorum. Hamile bölümünü görünce içim yaniyordu. Şimdi gidip saatlerce o bolumde takılmak istiyorumo gülümseme bende de var canım. Rabbim soldurmasin insallah cümlemuzinkini..
Allahin izniyle bisi olmaz insaAllah canim benim...yok canımaslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum
inşallah canım içini ferah tut Allah'ım sana emanet yavrum de.. bizde dua ediyoruz.Allah razı olsun kızlar. yollar felaketgitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...
Allah razı olsun kızlar. yollar felaketgitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...
İnş hayırlı haberlerle dönersin canım dualarımız seninleyok canımaslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum
canım geçmiş olsun o kırmızı kanamadan 8. haftamda bende de olmuştu. kısa sürdü kahverengiye dönmüştü. inşallah herşey yolunda gider moralini yüksek tut.şimdide kanamam oldu. bildiğin kıpkırmızı. dr gidiyorum şimdidua edin nolur
Canim gonlunu ferah tut bisey yoktur insallah bol bol dua et bizide mutlaka haberdar et.yok canımaslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?