2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım öncelikle oğlun hayırlı olsun buradan birkaç kez okudum.yazmadim ama dua ettim. Sıkıntıların da bitmiş maşallah. Rabbim yüzünü hep güldürsun tatlı miniginle mutlu olma zamanı şimdi
allah razi olsun canm benim :)

Insallah gosterir canim benm allah yardimcimiz olsun duAlarr okuyalm huyu guzel olsn

göbüşlere bakılırsa erken değil sanırım kremler için.. dün bebe yağı alabildim sonunda hep unutuyordum.. daha kullanmaya başlamadım bugün başlarım inşallah.. tavsiye eden arkadaşlar olmuştu krem almadan bebe yağı kullanmaya başlayın diye. denicem bende.. duruma göre kremi de alırız artık.. yaa ben bi hamile pantolonu almak için bile o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam böyle kendiliğinden kocaman bir gülümseme geliyor yüzüme :)

Kizlar bide bundan sonra artik yiceksin yediklerin bebege yarick artk senin depolarndn beslenmez dedi zorla kendini 1 ltre sut , bi yumurta her gun biraz et :)

Amim canm insallah adim adim bilerek okuyrk yetistirmeliyiz ileride yuzumun ak cikmasi icin

Lcw ye cok uzun zamandan beri gitmiyorum. Hamile bölümünü görünce içim yaniyordu. Şimdi gidip saatlerce o bolumde takılmak istiyorum o gülümseme bende de var canım. Rabbim soldurmasin insallah cümlemuzinkini..

Allah razı olsun kızlar. yollar felaket gitmeye çalışıyorum habrrdar edicem sizi. inş birşey yoktur. ((( Allahım yavrumu bağışlasın bana ilk kez böyle kanamam oldu inş hayırlı haberlerle dönerim...

Amin Canim benim dualarimiz seninle insaAllah.. ilkkez oldu diyorsun acaba kendini buara cokmu yormustun..

Amin Canim benim dualarimiz seninle insaAllah.. ilkkez oldu diyorsun acaba kendini buara cokmu yormustun..

yok canım aslında hiç yormamaya çalışıyorum kendimi. inanılmaz korkuyorum. kasık ağrılarım da arttı dua ede ede gidiyorum

Lcw ye cok uzun zamandan beri gitmiyorum. Hamile bölümünü görünce içim yaniyordu. Şimdi gidip saatlerce o bolumde takılmak istiyorum o gülümseme bende de var canım. Rabbim soldurmasin insallah cümlemuzinkini..

amin canım inşallah :) lcw bu konuda iyi hem uygun arkadaşım bütün hamiş alışverişini oradan yaptı memnun kaldı.. bende lcw gitmeyi düşünüyorum. yarını bi atlatayım hayırlısıyla inşallah :)

inşallah canım içini ferah tut Allah'ım sana emanet yavrum de.. bizde dua ediyoruz.

Canım inşallah güzel haberlerle Döneceksin.. bozma moralini.. aramızda da böyle kanama yaşayanlar oldu. progestan kullanıyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…