2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Catlak kremi olarak ben mustela dusunmustum ama cogunuz lierac onermissiniz.. Fiyati uygun mu?
Birde su cinsiyet konusu her hamisin kafasini karistiran bi konu bence.. Ben kizima dogum yaparken dogunca kizmi diye sormustum.. Kiz tabi demisti dr.da

Catlak kremi olarak ben mustela dusunmustum ama cogunuz lierac onermissiniz.. Fiyati uygun mu?
Birde su cinsiyet konusu her hamisin kafasini karistiran bi konu bence.. Ben kizima dogum yaparken dogunca kizmi diye sormustum.. Kiz tabi demisti dr.da
canım şimdiki belli mi cinsiyetin.yazdıysan da kaçırdım sanırım.benimde bir kızım var.doktor bu bebişime erkek dedi.bende değişmesin diye dua ediyorum.

Gunydiar kizlar evlenmedn once boylydi bu ne hastaligi Acaba(

Canım kusura bakma da bununla kız erkek tahmini beklemiyosun dimi? Şaka yaptın?
Canım kusura bakma da bununla kız erkek tahmini beklemiyosun dimi? Şaka yaptın?
Ilk bebegim ve erkek veya kiz anneleri boyle seyler yasamisdir diye dusundum sadece insan merak ediyo alay edicek bise bulamadim bn ama seni baya eeglendirmis ne mutlu bana

cin takvimi ve diğer hurafekere inanma cnm benimde tutmuyooo
Aslında inanan biri degilimdir ama bebek konusunda sanırım gönlümden geçende o olunca inanasim geldi bide eşimde baştan beri hep kızım olcak diyerek dolaştı ben dahahiç birşey yok dedikçe yok kızım olcak demeside etkiledi.

Doktor kutuyu bitir diyo ama gün içinde mahvediyor beni. Bi de pruloton iğnem var tabi. Kan ilacı üstüne. felaket kusma yapıyor :/ en iyisi devam. Bebeğim için
evet çok ilaç kullanıyoruz aslında ama doktor veriyor işte..annem bana içme diyor vitaminleri falan ama içiyorumm.eskiden ilaç mı varmış:)

evet çok ilaç kullanıyoruz aslında ama doktor veriyor işte..annem bana içme diyor vitaminleri falan ama içiyorumm.eskiden ilaç mı varmış:)
ben içmiyorum vitamin ilacını...hergün bi avuç ilaç yapıyor neredeyse...

aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı

benim yakın bir arkadaşım sürekli erkek diye biliyordu 6. ayda kız olduğunu öğrendi :))))) o yüzden dr un dediğinden bile emin olamıyorum cnm :)
Artık kesin olarak doğunca öğrencez :) zaten ilk bebek benim ikincidede kullanırım diye büyük eşyaları hem kız hem erkek için alcam kıyafetleri de yenilerini alırız artık napalım süpriz yaparlarsa:)

Folik asit ve decavit kullaniyorum siz ne kullaniyosunz kizlar vitamin

valla ben içiyorum, doğum esnasında falan sıkıntı yaşamaktan korkarım. Allaha emanetiz artık,
benim biraz riskli gebelik olduğundan iki doktra takibe gidiyordum..prof olan vermemişti diğer uzman doktor vermişti devacit..bi kaç gün içtim sonrada esas doktorum vermediği için bıraktım birazcıkta..bide çoğu doktor 3 aydan sonra başlatıyor vitamin demir ilaçlarına

Canım nette 200 ml fiyatı 100 tlydi aldım bende doğuma kadar bi 2 tane yeterli olur sanırım. Bende cinsiyeti kesin olarak 2 hafta sonra orenicem Allah izin verirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…