Canım akinti bu aralar bende de arttı kendimi yorar is yaparsam rahim daha da çok ağrıyor yürürken çıkacak gibi hissediyorum bugün kontrolüm var bakalim doktor ne diyecekGünaydın canım, bende de hafta sonu başladı, akıntım da var. Hamile kaldığımdan beri hiç akıntım yoktu neredeyse...
Çok rahatsız oluyorum
Canım niye bu kadar dert ediyorsun, bebek sağlıklıysa, belki minyondur...Bebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi
Doktora sorarsan beni de haberdar et olur mu?Canım akinti bu aralar bende de arttı kendimi yorar is yaparsam rahim daha da çok ağrıyor yürürken çıkacak gibi hissediyorum bugün kontrolüm var bakalim doktor ne diyecek
Doktorum 2 hafta sonra aşı olman gerekiyor dedi, (18+4 de gittim, 20. hafta içine denk geliyor) ama öncesinde rahim uzunluğunu mu ne ölçüyormuş, tam anlamadım neyi ölçtüğünü, bana aşı olabilirsin dedi. Uzunluk yeterli olmadığında aşıya izin vermiyormuş.İyi akşamlar nasılsınız güzel anneler? Tetanos aşısını kaçıncı haftanızda oldunuz ya da olacaksınız? Doktorum sağlık ocağı seni arayıp çağıracaktır dedi, aile hekimimde doktorun seni bize yönlendirecektir dedi arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum
Bana da doktorum özellikle süt içmem gerektiğini söyledi, ayran, yoğurt vs şeylerde sütte olan değerler daha azmış güyaKizlar sizle bisey paylaşmak istyrm .kuzenim diyetisyen.dun yanyanaydik.nasil besleneym vs.diye sordm.gebeler için sutu çok onermedklerini aksine yoğurt tuketilmeliyms agirlikli olarak.bu konuyla ilgili bilgnz varmi
ewet bende cok yerde okudum dogru soylemıs doktorun hatta gunluk almamız gereken 1200 mg kalsıyum ama bu demek oluokı 1.5 lt süt içmek gibi bişi buda cok zor hergun bunu sordum cuma gunu doktoruma ılerleyen donemlerde bunun ıcın kalıyum takvıyesı verıcem zaten dedı.Bana da doktorum özellikle süt içmem gerektiğini söyledi, ayran, yoğurt vs şeylerde sütte olan değerler daha azmış güya
Tmm canim çıkınca yazarım sanaDoktora sorarsan beni de haberdar et olur mu?
Bana da doktorum özellikle süt içmem gerektiğini söyledi, ayran, yoğurt vs şeylerde sütte olan değerler daha azmış güya
canım olum lu düşün olumlu olsun merak etme yetişir haftasına sağlıklıymış bak doktorumuza güvenmek zorundayız şuan için bizim elşimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor kendine çok dikkat et bulduğun her fırsatta dinlen ve bebişin için dua et inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımızaKızlar mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Doktora gittik bugün artık doktor seni dövüvem dedi. 9 ay nasıl geçecek dediÜzülme dedi 2 haftaya kadar olan gerilemeler çok önemli değil dedi.bu ya geç döllenme gada genetik olabilir dedi. Önemli olan art Arda gerileme olması dedi. Bebeğin beslenmesinde sıkıntı yok dedi. Plesanta ve suyun hep
Iyi dedi. Zamanla yetişebilir hatta 1 hafta önden bile gidebilir. Gitmezse bu ufak bir bebek olacağı anlamına gelir dedi. Bugün hiççççççççç dinlenemedim üzüntüden . Umarım yavrum daha da gerilemez . Teşekkürler herkese tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?