2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
arkadaşlar, aramızda biri iki tane lieracı çok uygun fiyata almıştı internetten? hatta yanında hediyeleri bile vardı, nerden aldığını da yazmıştı ama bulamadım :)

tekrar yazabilir mi?
recete.com adresinden aldım cnm oraya bakabilirsin 2 tane 200ml 170tl gibi bi rakamdı yuz temizleme jeli hediye göndermişlerdi

bol yemeli ve bol yatışlı :))) sen naptın nasılsın
c.tesi arkadaşımla buluştum bakım falan yaptırdık dünde evi bakıma aldım eşime tüm tülleri yıkayıp astırdım temizlik yaptık alışveriş yaptık mutfak için akşamda annemle babam geldi 1 hafta bendeler sonra dönüyorlar akçaya.. kısa bir tatil için geldiler

recete.com adresinden aldım cnm oraya bakabilirsin 2 tane 200ml 170tl gibi bi rakamdı yuz temizleme jeli hediye göndermişlerdi

Teşekkürleeerr :) güvenilir bir yer değil mi sahte fln çıkmaz yani :) işyerinde de engelli siteymiş neyse evden bakayım.

benimde geçen haftalarda gelmişti annem..oyy ne rahattım eve bi gidiyordum çeşit çeşit yemek yapılmış oluyordu..şimdi ben zorla ortaya bi çeşit çıkarıyorum bi de salata .ohhh miss gibi olmuştur evin...

Günaydın arkadaşlar :) bugün benim de aşı günüm

merhaba kızlarr benım yarın doktor randevum var. doktor en son gıttıgımızde 1 ay sonra gelin ama gelmeden önce asagıdan da randevu alın buyuk ultrasyonda gormek ıstıorum demıstı. bu 3lu test mı oluyo acaba yoksa detaylı ultrasyon mu?

Evet cnm mis oldu bir camlarım kaldı onları da annem ben silerim dedi saolsun.. haklısın anneler dayanamıyor yapıyor yemeğini de temizliğini de k.validem iki adım ötede hamile kaldığımdan beri 1 kere geldi evime, iş isterim falan diye gelmiyor kanımca ki kendisi annemden genç yani daha 46 yaşında..

ne güzelll heycanımı paylasan bi anniş daha varmıs :)) insallah cok guzelll haberlerle döner anlatırız burda soyle tatlıydı böyle minnostu diye:)
kizlar hafta olarak sizden ondeyim ancak detayli USG m 30 nisanda.siz erken girmiyomusunuz? Dr um en iyi haftanın22 oolduğunu söyledi. Organ gelişimianca o zaman tamamlaniyomus

ne güzelll heycanımı paylasan bi anniş daha varmıs :)) insallah cok guzelll haberlerle döner anlatırız burda soyle tatlıydı böyle minnostu diye:)
inşallah cnm benimde hep aklımda o var.. sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum önemli bir gün olacak..

Günaydın herkese.
Günlerdir giremedim siteye. Aslında yöneticiler şu mobil uygulama olayına el atsalar. Telefonlarımıza indirsek sürekli elimizin altında olsa iyi olmaz mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…