- 21 Nisan 2013
- 117
- 123
- 53
recete.com adresinden aldım cnm oraya bakabilirsin 2 tane 200ml 170tl gibi bi rakamdı yuz temizleme jeli hediye göndermişlerdiarkadaşlar, aramızda biri iki tane lieracı çok uygun fiyata almıştı internetten? hatta yanında hediyeleri bile vardı, nerden aldığını da yazmıştı ama bulamadım :)
tekrar yazabilir mi?
Sana da günaydın canısı.. nasıl geçti h.sonugünaydın gençlikkk
aaayy benimde c.tesi bende dört gözle c.tesiyi bekliyorum cnm yaa..günaydın arkadaslarr umarım coook tatlı bir hafta olurbenim detaylı ultrasonumda cumartesi günü cok heycanlıyım dört gözle bekliyorum haftasonunu
bol yemeli ve bol yatışlı :))) sen naptın nasılsınSana da günaydın canısı.. nasıl geçti h.sonu
c.tesi arkadaşımla buluştum bakım falan yaptırdık dünde evi bakıma aldımbol yemeli ve bol yatışlı :))) sen naptın nasılsın
recete.com adresinden aldım cnm oraya bakabilirsin 2 tane 200ml 170tl gibi bi rakamdı yuz temizleme jeli hediye göndermişlerdi
su anda 2 tane 200luk 179.oo tl baktım uygun fıyatı
benimde geçen haftalarda gelmişti annem..oyy ne rahattım eve bi gidiyordum çeşit çeşit yemek yapılmış oluyordu..şimdi ben zorla ortaya bi çeşit çıkarıyorum bi de salata .ohhh miss gibi olmuştur evin...c.tesi arkadaşımla buluştum bakım falan yaptırdık dünde evi bakıma aldımeşime tüm tülleri yıkayıp astırdım temizlik yaptık alışveriş yaptık mutfak için akşamda annemle babam geldi 1 hafta bendeler sonra dönüyorlar akçaya.. kısa bir tatil için geldiler
ne güzelll heycanımı paylasan bi anniş daha varmıs :)) insallah cok guzelll haberlerle döner anlatırız burda soyle tatlıydı böyle minnostu diye:)aaayy benimde c.tesi bende dört gözle c.tesiyi bekliyorum cnm yaa..
Bana da doktorum özellikle süt içmem gerektiğini söyledi, ayran, yoğurt vs şeylerde sütte olan değerler daha azmış güy
cnm herks bisey soyluyo insan sasiriyoBana da doktorum özellikle süt içmem gerektiğini söyledi, ayran, yoğurt vs şeylerde sütte olan değerler daha azmış güyabazen de ne dusnym biliyomusun.eskuden insanlarin nsartlari cokkotuymus.oyle hergun bsütmüş,yogurtmus,yada ceviz findik yiyemiyolarmis .muz kivi zaten luksmüs.yani ve cok cocuk da yapiyolarms.saglikli cocuklar da doguruyolarms. yani belki de cok kasmamak gerekiyo
Evet cnm mis oldu bir camlarım kaldı onları da annem ben silerim dedi saolsun.. haklısın anneler dayanamıyor yapıyor yemeğini de temizliğini de k.validem iki adım ötede hamile kaldığımdan beri 1 kere geldi evime, iş isterim falan diye gelmiyor kanımcabenimde geçen haftalarda gelmişti annem..oyy ne rahattım eve bi gidiyordum çeşit çeşit yemek yapılmış oluyordu..şimdi ben zorla ortaya bi çeşit çıkarıyorum bi de salata .ohhh miss gibi olmuştur evin...
kizlar hafta olarak sizden ondeyim ancak detayli USG m 30 nisanda.siz erken girmiyomusunuz? Dr um en iyi haftanın22 oolduğunu söyledi. Organ gelişimianca o zaman tamamlaniyomusne güzelll heycanımı paylasan bi anniş daha varmıs :)) insallah cok guzelll haberlerle döner anlatırız burda soyle tatlıydı böyle minnostu diye:)
inşallah cnm benimde hep aklımda o var.. sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum önemli bir gün olacak..ne güzelll heycanımı paylasan bi anniş daha varmıs :)) insallah cok guzelll haberlerle döner anlatırız burda soyle tatlıydı böyle minnostu diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?