2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haklısın cnm ne de güzel yazmışsın.. bebişlerimiz allaha emanet.. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inş.. bn bugün biraz gergin ve duygusalım, o yüzden iyice takıldım.. cevabın çok ii geldi cnm.. sevgiler..

Canım çoğu dr bakmıyor ama benim doktorum her ihtimale karşı bakalım dedi ve iyi ki baktı kanda pıhtılaşma çıktı iğneye başladık. Başka bir doktora sorduk. çoğu insanda olur bazısı sağlıklı bebekler dünyaya getirir değişiyor kişiden kişiye dedi. İğne kullanımının zararı yok yararı var dedi. Biz de başladık. İçinizi ferah tutun tüm bebişlerimizi korusun Allahım :nazar:

Berika55 allahım dayanma gücü versin başın sağolsun umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

Bebegimin kalbi Durmus 2 hafta önce cumagünü doktora gittim malesef öldüğünü söylediler cumartesi günü normal doğum yaptım bebegimi ölü sekilde dogurdum ve patolojiye göndermedim ölü bile olsa Kıyamam melegimin parçalanmasına bugün onu bembeyaz örtüyor kefenlwyip Babanesinin yanına defnetti babası ve dedesi çok Üzgünüm annesi oglunu hiç unutmucqk melegim melek oldu :KK61::KK61:
çok acı bi durum boğazım düğümlendi :'( Yüce Rabbim sana dayanma gücü versin.....üzülme diyeceğim ama üzülceksin biliyorum inşallah kısa zamanda hamile kalırsın :'( başın sağolsun...

Kızlar nihayet bugün cinsiyetini öğrendik, oğlum olacakmış :KK68:
Bebeğim 235 gr, bebekle ilgili olumsuz bişey söylemedi çok şükür.
Yalnız ben 1 ayda 2 kilo almışım, 1 alsan daha memnun olurdum dedi :oops:
Doktor ayrıca AFP testi istedi, yaptıran var mı aranızda ?
AFP testi 3 lu taramada ikiliye göre ekstra bakılan bit hormon canım omurga açıklığı ve beyin hastalıkları gibi şeylere bakılıyor bir şe tüm doktorlar bilmese de erken doğum riskine de öngörü olusturuyor
Bebegimin kalbi Durmus 2 hafta önce cumagünü doktora gittim malesef öldüğünü söylediler cumartesi günü normal doğum yaptım bebegimi ölü sekilde dogurdum ve patolojiye göndermedim ölü bile olsa Kıyamam melegimin parçalanmasına bugün onu bembeyaz örtüyor kefenlwyip Babanesinin yanına defnetti babası ve dedesi çok Üzgünüm annesi oglunu hiç unutmucqk melegim melek oldu :KK61::KK61:
Ne söylesem acini hafifletemem sadece taa içimde hissedebilirim aynı şeyi yaşamış biri olarak kendini sıkma canım dok içindekileri gozyasinla Allah tekrar nasip edecek inanıyorum. Basın sağolsun. ..
Merhabalar kızlar, uzun zamandır girememiştim nasılsınız? İkizlerimin cinsiyeti belli oldu, bir kız bir erkek:) biraz şiştim, ondan mı emin olamadım ama kaburga ağrısı çekiyorum fena halde ne iyi gelir bilgisi olan var mı? Birde kızlar bu renkli ultrason organ taraması varya, onun üst sınırı var mı bana 24+3 e randevu verdiler, kimi yerlerde geç falan diye okudumda endişelendim:KK43:
arkadasim İkizlere durum farklıdır her zaman tek gebeliklerdeki taramada tarihlerde ikiz olunca değişiyor merak etme

Basiniz sagolsun Allah sabir versin. Cok uzuldum okuyunca. Insan ne diyecegini bilemiyor gercekten ne desem cok anlamsiz olacak :(

Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu

bio oili yazan olmuştu memnunlardı canım, ben mustela kullanıyorum memnunum

rabbim sabır versin cnm benim :( çok üzüldüm...

Canım çoğu dr bakmıyor ama benim doktorum her ihtimale karşı bakalım dedi ve iyi ki baktı kanda pıhtılaşma çıktı iğneye başladık. Başka bir doktora sorduk. çoğu insanda olur bazısı sağlıklı bebekler dünyaya getirir değişiyor kişiden kişiye dedi. İğne kullanımının zararı yok yararı var dedi. Biz de başladık. İçinizi ferah tutun tüm bebişlerimizi korusun Allahım :nazar:

amin cnm arkadaşım.. allahım herkesin bebişini korusun, sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin..
bn de her ihtimale katşı kontrole gittiğimde doktoruma soracağım bu pıhtılaşma drmunu.. sevgiler..

cnm basin sagolsunn:KK61: cok uzldm Allah diger evlatlarina omur versin.bebisin kiz olsun istyrdn erkekmis sanrm.artk seni cennette beklyck annesi

O sağ sol olayı bende yalan çıktı arkadaşım :) korkma hiç bence. Benim kaybettiğim oğlum ilk ultrasonlarımda solumdaydı, hareketlenince sağıma geçmişti hep sağımda hareket ediyordu. Bu oğlum ise ilk ultrasonlarda sağımdaydı, hareketlendiğinden beri hep solumda :) yani birbirlerinin tam tersi ama ikisi de erkek :))
Benimkide erkek ne kadar dogru ama hep solumda

benim oğlum soldaydı ilk usg de sonra pıtpıtlarınıda solda hissettim şimdi kızımda ise sağda ilk gördüm ve hissettim %100 olmasada bu durum sanırım % 80 doğru.

Cok üzûldüm canım allahım sabır versin en kısa zamnda tekrar anne olmayı nasip etsin

benim oğlum soldaydı ilk usg de sonra pıtpıtlarınıda solda hissettim şimdi kızımda ise sağda ilk gördüm ve hissettim %100 olmasada bu durum sanırım % 80 doğru.
benim 3 düşük + bu gebeligim toplam 4. Gebeliğin.hepsi de sagdaydi.bu da sağda.hatta adet olurken hep sagim agrir.bazen solumun calismadgni dsnyrm ciddi ciddi.ve doğumdan sonra bunu arastrcm.doktrmla da paylastm olabilir incelemek lazim dedi dogum sonraki.varmi benzer durum yasayan

canım Allah sabır versin :( Rabbim sana şefaatçi etsin meleğini...

Canim kelimeler yetmez belki seni teselli etmeye ama benim de bi kaybim var çok iyi anlıyorum onlar bizi cennette bekliyolar hiç umudunu kaybetme veren de Rabbim alan da yeniden nasip olur inşallah en hazır olduğun zamanda...

Back
X