2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaslar ben bir haftadir net vuruslar hissediyorum hatta disardan bile gozukuyor 17. Hafta icindeyim ama bu vuruslar asagida gobege yakin degilde 5 cm falan asagidan geliyo. Bunlar bebek hareketimi sizce?

Kızlar bugün 20+2 oldum. Ve sık tuvaletim geliyor, gidiyorum sanki yokmuş gibi azıcık geliyor. Sizlerde de var mı böyle bişi?

Kızlar 70 Kilo ile hamile kaldım ilk hamilelik m ve 80 kiloyu görüyorum artık baskül var evde zaten her gün tartiliyorum
boyum 1 75.
Son aylarda nasıl olacağım bilmiyorum

Bebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi :KK42::KK42:

Arkadaslar ben bir haftadir net vuruslar hissediyorum hatta disardan bile gozukuyor 17. Hafta icindeyim ama bu vuruslar asagida gobege yakin degilde 5 cm falan asagidan geliyo. Bunlar bebek hareketimi sizce?
Canım benim bu hissettiklerin bebişin tabiki sert vuruşlar ise. Ben ilk hamileliğimde 12. Haftada hissetmiştim bebişimi kızımın hareketlerini şimdi 2. Gebeliğimde yani şimdi 12.haftadan beri net hissediyorum. Bebişimin dönüşlerini sağ Sol hareketlerini çok güzel ya

Bebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi :KK42::KK42:
Canım zaten dün gitmedin mi ayrıntılıya. Sen sıkıntı etme ki Bebeğin de üzülmesin annesi. Belki minyon mi Kızın var senin;) lütfen ağlama canım,

Canım zaten dün gitmedin mi ayrıntılıya. Sen sıkıntı etme ki Bebeğin de üzülmesin annesi. Belki minyon mi Kızın var senin:KK66: lütfen ağlama canım,
Gittim ama başka bir doktora da gideceğim sürekli aklıma ufak oluşu geliyor. Ağlamktan gözlerim şişti çok üzülüyorum belki ben besleyemiyorum onu :KK42:

Canım gözün Aydın:KK66: nasıl hissettin?
sağol canım,teşekkür ederim :) sabah çok erken lavaboya kalktım,tekrar yattığımda bildiğin tekmeledi kızım.günlerdir tedirgindim ben hiç hissedemiyorum diye birdenbire kuvvetli hissedince nasıl heyecanlandım anlatamam :) harika bi duygu,darısı henüz hissedemeyen annelere inşallah :)

sağol canım,teşekkür ederim :) sabah çok erken lavaboya kalktım,tekrar yattığımda bildiğin tekmeledi kızım.günlerdir tedirgindim ben hiç hissedemiyorum diye birdenbire kuvvetli hissedince nasıl heyecanlandım anlatamam :) harika bi duygu,darısı henüz hissedemeyen annelere inşallah :)
Amin canim bende hala hissedemedim :( boyle olunca tedirgin oluyorum.

Kızlar bugün 20+2 oldum. Ve sık tuvaletim geliyor, gidiyorum sanki yokmuş gibi azıcık geliyor. Sizlerde de var mı böyle bişi?
evt cnm bende gdyrm boyle asiri sıkışmş oluyrm ama azck yapyrm:KK48: sonta cikyrm yarm saat gecmeden bile gittgm oluyoo.bide cnm benim asiri gazim oluyo napcam bilmyrm karnim davul gibi oluyo.gece kac kez kalkip tuvalete gdyrm gazdan:oops:

uzulme cnm;( dr mu soyledi bebegin geriden geliyo diye. Bnm dr um internette ki rakamlara takilma dedi.uzulme lutfenn

Back
X