Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bazen alttan sanci gibi giriyor genisleme ile ilgili dedi doktorKızlar iyi pazarlar birsey soracağım sizlere rahim ağrısı var mı sizlerde de?
Bazi gunler cok artiyor ve baski hissi de oluyor yanisira ama bazen de olmuyor bebek hareket ettigi icin herhalde.Bende varımm
Evet☺ilk gebeliğin mi latifcik
Doktorum 23 haftadan sonra duzenli hissedersin dedi simdi de arada bir hissedebilirsin dedi. Buarada eger gobek ve yag dokusu azsa hissetmek daha kolay ben kilo almadim hatta verdim oyuzden biraz h
Canım benim bu hissettiklerin bebişin tabiki sert vuruşlar ise. Ben ilk hamileliğimde 12. Haftada hissetmiştim bebişimi kızımın hareketlerini şimdi 2. Gebeliğimde yani şimdi 12.haftadan beri net hissediyorum. Bebişimin dönüşlerini sağ Sol hareketlerini çok güzel yaArkadaslar ben bir haftadir net vuruslar hissediyorum hatta disardan bile gozukuyor 17. Hafta icindeyim ama bu vuruslar asagida gobege yakin degilde 5 cm falan asagidan geliyo. Bunlar bebek hareketimi sizce?
Basim sagolsum cok uzuldumAllah sabır versin ...
Canım zaten dün gitmedin mi ayrıntılıya. Sen sıkıntı etme ki Bebeğin de üzülmesin annesi. Belki minyon mi Kızın var seninBebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi![]()
Gittim ama başka bir doktora da gideceğim sürekli aklıma ufak oluşu geliyor. Ağlamktan gözlerim şişti çok üzülüyorum belki ben besleyemiyorum onuCanım zaten dün gitmedin mi ayrıntılıya. Sen sıkıntı etme ki Bebeğin de üzülmesin annesi. Belki minyon mi Kızın var seninlütfen ağlama canım,
sağol canım,teşekkür ederim :) sabah çok erken lavaboya kalktım,tekrar yattığımda bildiğin tekmeledi kızım.günlerdir tedirgindim ben hiç hissedemiyorum diye birdenbire kuvvetli hissedince nasıl heyecanlandım anlatamam :) harika bi duygu,darısı henüz hissedemeyen annelere inşallah :)Canım gözün Aydınnasıl hissettin?
aynen canım,ben de aynı şeyi yaşıyorum.yalnız değilsinKızlar bugün 20+2 oldum. Ve sık tuvaletim geliyor, gidiyorum sanki yokmuş gibi azıcık geliyor. Sizlerde de var mı böyle bişi?
Amin canim bende hala hissedemedimsağol canım,teşekkür ederim :) sabah çok erken lavaboya kalktım,tekrar yattığımda bildiğin tekmeledi kızım.günlerdir tedirgindim ben hiç hissedemiyorum diye birdenbire kuvvetli hissedince nasıl heyecanlandım anlatamam :) harika bi duygu,darısı henüz hissedemeyen annelere inşallah :)
evt cnm bende gdyrm boyle asiri sıkışmş oluyrm ama azck yapyrmKızlar bugün 20+2 oldum. Ve sık tuvaletim geliyor, gidiyorum sanki yokmuş gibi azıcık geliyor. Sizlerde de var mı böyle bişi?
tedirgin olma canım.ben de 20.haftanın son gününde hissedebildim.sen de hissedersin sabır :)Amin canim bende hala hissedemedimboyle olunca tedirgin oluyorum.
uzulme cnm;( dr mu soyledi bebegin geriden geliyo diye. Bnm dr um internette ki rakamlara takilma dedi.uzulme lutfennBebeğimin geriden gelmesine çok moralim bozuldu. 272 gr şuan. Hiç uyuyamadım ağlamadan da duramıyorum. Ağladıkta bebeğim de vuruyor bana. Doktor muayeneme 4 hafta var. Dayanamayacağım bir acile gideceğim şimdi. Ben mi besleyemiyorum ki bebeğimi![]()