2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar evde kültür man.. var son kullanma tarihi bugün yemek yapsam onla bir şey olur mu??

Merhabalar bende eylul annesiyim Allah kismet ederse eger 20 yasindayim ilk cocuguma hamileyim
hamileligimin 18. Haftasindasindaym dundendir tuhaf hislerim var karnimda sanci gibi ve karnima elimi koydugumda hareketler oluyor nadir nadir bilmiyorum daha hareketler icin erken oldugunu dusunuyorm ilk oldgundan bilgim yok ve korku oluyor bende bilgilendirirseniz sevinirim

oy bebitomu özlemiştim.sabah gördüm.230 gr olmuş..ama takvimde 280 yazıyor 50gr eksiğimiz vaaaa..gayet iyi dedi..3lü yaptırmıştım..ondada sıkıntı yoktu..ayrıntılı içinde 26 mayısa gün attı. haftaya da diğer doktoruma gidecem bakalım o ne dicek

İyiyiz tatlım merak ettik seni. Profili de kapalı görünce panik olduk valla. Nasıl geçti doktor kontrolün.
ceza vermişler ya.uzaklaştırma cezası almışım...güzeldi çok şükür.bi sıkıntı yoktu..gördüm tosun paşamı..uça uça geldim işe:KK45:

ceza vermişler ya.uzaklaştırma cezası almışım...güzeldi çok şükür.bi sıkıntı yoktu..gördüm tosun paşamı..uça uça geldim işe:KK45:
Hey yarabbim ya kim kıskandıysa artık:KK12: tosuna sevindim oyyyyyyy kıyamam ona ben . kiloyu kafana takma doktor gayet iyi demiş :KK49:Ayrıntılı da hayırlısı ile geçer inşallah tatlım.

Hey yarabbim ya kim kıskandıysa artık:KK12: tosuna sevindim oyyyyyyy kıyamam ona ben . kiloyu kafana takma doktor gayet iyi demiş :KK49:Ayrıntılı da hayırlısı ile geçer inşallah tatlım.
bilmiyorum artık kim şikayet ettiyse..tşk ederim canım yaa..yok takmadım kiloyu şimdi takvimi okudum 280 yazmış .ondan paylaştım...katti yok heralde ortalarda

Aynen ya dun bebek gormeye gittim arkadsima 1 beden ve 2 beden al sonrasini ozaman bakarsin dedi hazir kampanyali ve insanlarda ucuz die birsuru yorum yapmisken buda aradan ciksin dedim :) ayrica bir bebegin gunde 8 bez degistirdigini dusunursek bence az bile ama bebegin kilosuda önemli olacagi icin 1 2 bedenden bu kadarini yeterli gelir die dusundum
Kaç paket aldın şimdilik? Bende aldım ama sadece 1 tane 1 beden aldım. 3 tane de 2 beden var maxi. Bir de migros unnado ve markafoni de bezler daha indirimli oluyor onları da takip edin derim

Merhabalar bende eylul annesiyim Allah kismet ederse eger 20 yasindayim ilk cocuguma hamileyim
hamileligimin 18. Haftasindasindaym dundendir tuhaf hislerim var karnimda sanci gibi ve karnima elimi koydugumda hareketler oluyor nadir nadir bilmiyorum daha hareketler icin erken oldugunu dusunuyorm ilk oldgundan bilgim yok ve korku oluyor bende bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlı olsun hamileliğin benim de ilk bebeğim.. 16. haftadan itibaren yavaş yavaş hissetmeye başladım son 2 haftadır da her gün net hissediyorum hareketlerini.. sen de muhtemelen bebeğini hissediyorsun canim

Kaç paket aldın şimdilik? Bende aldım ama sadece 1 tane 1 beden aldım. 3 tane de 2 beden var maxi. Bir de migros unnado ve markafoni de bezler daha indirimli oluyor onları da takip edin derim
Aldiktan sonra farkettim unnadoda daha uygundu ama zaten 250 tl alisverise 50 tl indirim ceceki verdigi icin sallamadim :) ben simdilik 1 beden 50li 2 beden 54 ve 90lik paket aldim.ogrendigim kadariyla 1i cok kullanamiyormusuz sıkıyomus bebis biraz gelisince ondan daha cok 2 aldim.

kızlar bebek bezinde hangi markayı tercih ettiniz
molfix cnm kızıma da onu kullandım çok memnundum.. bu iş birazda bebişe bağlı her bez her bebeğe yaramıyor bnm yeğenime her marka denendi tahriş etti hep inanmazsın ama en son ablam açık bez almıştı kilo işi o yara yapmamıştı :KK70::KK70::KK70:

Back
X