Paylaşacak başka kimsem yok sizden başka. Bizim eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız oldu unutulacak yada affedilecek şeyler değil. ne benim ailem ne ben ne de eşim iki yıldır hiç gorusmuyorduk. Bunlar nasıl olduysa 6 ay önce eşim başka bir şehirde gorevdeyken karsilasiyorlar ve konuşmaya başlıyorlar yine kendilerini suçsuz bizi hepimizi suçlu çıkarıyorlar eşim biliyor aslında tüm gerçekleri ama hazır görüşüyorken arayı bozmuyor. Biz onların yüzünden bir sürü maddi problem yaşıyoruz üstelik bu problemlere benim ailem de ortak oldu ve tamamen borca battık. Düğün borçları vs hersey bizim üstümüze ve benim ailemin. Şimdi onlar bu ne yüzsüzluk ise torun geliyor diye bayram ediyorlar. Dün bir tanıdıkları yla tesadüfen karşılaştık bana öyle şeyler anlattı ki cildirdim eşim meğer ne merakliymis benimle paylasmadigi şeyleri bile onlarla paylaşmis. Bende cildirdim. Tartistim umruna takmadı gitti playstation oynadı bende yeter dedim güldü oyuna devam etti bende tv yi kapattım elleri zaten kocaman avcunun iciyle suratima bir yapistirdi

ben ağlamaya başlayınca da omuzlarimi sıktı o bebeğe bişey olursa seni öldürürüm diye bende yemek yemedim. Ağladım ağladım saatlerce engel olamıyorum kendime. Biletimi al gidicem dedim anandan iste parasini dedi benim sana verecek param yok dedi. Bugün de doğum günüm gece belki gelir dedim geç yatmış hiç konuşmadi sabah kalktım kahvaltı hazırladım kalkmadi 1 saat önce kendi kendine bişeyler yedi ondan önce yine kavga ettik yine ağladım bu kez kollarimi bacaklarimi sıktı tokat attı saçlarımı çekti bebeğe bişey olursa seni de aileni de yok edicem diyo ayrılalım diyorum ayrilicam zaten şu bebek dogsun elinden de alicam diyo. Ben simdi nasıl aglamiym. Çok korkuyorum iki gündür aglamaktan bebeğe bişey olacak diye. Çanta hazırladım evden gidiyorum dedim s. git dedi ben napıcam. Kimseye anlatamam çekip gitsem kendine bişey yapar diye korkuyorum kalınca ben huzurlu değilim

hastaneye gitsem mi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum