2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım çok teşekkürler nekadar ayrıntılı bilgi vermişsin :) ben de sebamed deneyeyim ozaman gerekirse sonra değiştirmeyi ozaman düşünürüm. tekrar teşekürler :KK66:
rica ederim :KK50:detaylı anlatayımki daha iyi olsun :) fikir alışverişi yapıyoruz.hem kararsız kalanlarada fikir olur :KK6:

HamilelIgin ilerdi evrelerinde erken dogum ve bebege gecme riski var ihmal etme git dra canım bol bol sy ic dra gidene kadar ihmale gelmez

Selam kızlar.. Yürüyüşten geldik yine.. Bu çiçeğide size getirdik kuzumla :)
IMG_20150425_175922.webp

@kattina Ben bazı kısımları eksik biliyormusum :) daha dogrusu şimdi eşime sordum da 472 tl olayı başka birşeymiş katinacım onla karıştırdım ben. Doğum iznine çıktıktan sonra çalıştığım firmaya herhangi bir sgk ödeme yükün olmuyormuş. Verdiğim yanlış bilgi için kusura bakmayın kimseyi yanlış yönlendirmis olmayayım

Paylaşacak başka kimsem yok sizden başka. Bizim eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız oldu unutulacak yada affedilecek şeyler değil. ne benim ailem ne ben ne de eşim iki yıldır hiç gorusmuyorduk. Bunlar nasıl olduysa 6 ay önce eşim başka bir şehirde gorevdeyken karsilasiyorlar ve konuşmaya başlıyorlar yine kendilerini suçsuz bizi hepimizi suçlu çıkarıyorlar eşim biliyor aslında tüm gerçekleri ama hazır görüşüyorken arayı bozmuyor. Biz onların yüzünden bir sürü maddi problem yaşıyoruz üstelik bu problemlere benim ailem de ortak oldu ve tamamen borca battık. Düğün borçları vs hersey bizim üstümüze ve benim ailemin. Şimdi onlar bu ne yüzsüzluk ise torun geliyor diye bayram ediyorlar. Dün bir tanıdıkları yla tesadüfen karşılaştık bana öyle şeyler anlattı ki cildirdim eşim meğer ne merakliymis benimle paylasmadigi şeyleri bile onlarla paylaşmis. Bende cildirdim. Tartistim umruna takmadı gitti playstation oynadı bende yeter dedim güldü oyuna devam etti bende tv yi kapattım elleri zaten kocaman avcunun iciyle suratima bir yapistirdi :KK61: ben ağlamaya başlayınca da omuzlarimi sıktı o bebeğe bişey olursa seni öldürürüm diye bende yemek yemedim. Ağladım ağladım saatlerce engel olamıyorum kendime. Biletimi al gidicem dedim anandan iste parasini dedi benim sana verecek param yok dedi. Bugün de doğum günüm gece belki gelir dedim geç yatmış hiç konuşmadi sabah kalktım kahvaltı hazırladım kalkmadi 1 saat önce kendi kendine bişeyler yedi ondan önce yine kavga ettik yine ağladım bu kez kollarimi bacaklarimi sıktı tokat attı saçlarımı çekti bebeğe bişey olursa seni de aileni de yok edicem diyo ayrılalım diyorum ayrilicam zaten şu bebek dogsun elinden de alicam diyo. Ben simdi nasıl aglamiym. Çok korkuyorum iki gündür aglamaktan bebeğe bişey olacak diye. Çanta hazırladım evden gidiyorum dedim s. git dedi ben napıcam. Kimseye anlatamam çekip gitsem kendine bişey yapar diye korkuyorum kalınca ben huzurlu değilim :KK61: hastaneye gitsem mi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
Cokk uzuldum canimm :( allah dogru yolu göstersin ona annesi babasi icin kendi ailesini yoka sayan biri :( tartismayi anlarimda siddet ne demek.bence ailene ac konuyu biraz kafa dinlemek icin yanlarina git belki o süreçte değişir anlar olmasi gerekeni..allah islah etsin

Paylaşacak başka kimsem yok sizden başka. Bizim eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız oldu unutulacak yada affedilecek şeyler değil. ne benim ailem ne ben ne de eşim iki yıldır hiç gorusmuyorduk. Bunlar nasıl olduysa 6 ay önce eşim başka bir şehirde gorevdeyken karsilasiyorlar ve konuşmaya başlıyorlar yine kendilerini suçsuz bizi hepimizi suçlu çıkarıyorlar eşim biliyor aslında tüm gerçekleri ama hazır görüşüyorken arayı bozmuyor. Biz onların yüzünden bir sürü maddi problem yaşıyoruz üstelik bu problemlere benim ailem de ortak oldu ve tamamen borca battık. Düğün borçları vs hersey bizim üstümüze ve benim ailemin. Şimdi onlar bu ne yüzsüzluk ise torun geliyor diye bayram ediyorlar. Dün bir tanıdıkları yla tesadüfen karşılaştık bana öyle şeyler anlattı ki cildirdim eşim meğer ne merakliymis benimle paylasmadigi şeyleri bile onlarla paylaşmis. Bende cildirdim. Tartistim umruna takmadı gitti playstation oynadı bende yeter dedim güldü oyuna devam etti bende tv yi kapattım elleri zaten kocaman avcunun iciyle suratima bir yapistirdi :KK61: ben ağlamaya başlayınca da omuzlarimi sıktı o bebeğe bişey olursa seni öldürürüm diye bende yemek yemedim. Ağladım ağladım saatlerce engel olamıyorum kendime. Biletimi al gidicem dedim anandan iste parasini dedi benim sana verecek param yok dedi. Bugün de doğum günüm gece belki gelir dedim geç yatmış hiç konuşmadi sabah kalktım kahvaltı hazırladım kalkmadi 1 saat önce kendi kendine bişeyler yedi ondan önce yine kavga ettik yine ağladım bu kez kollarimi bacaklarimi sıktı tokat attı saçlarımı çekti bebeğe bişey olursa seni de aileni de yok edicem diyo ayrılalım diyorum ayrilicam zaten şu bebek dogsun elinden de alicam diyo. Ben simdi nasıl aglamiym. Çok korkuyorum iki gündür aglamaktan bebeğe bişey olacak diye. Çanta hazırladım evden gidiyorum dedim s. git dedi ben napıcam. Kimseye anlatamam çekip gitsem kendine bişey yapar diye korkuyorum kalınca ben huzurlu değilim :KK61: hastaneye gitsem mi bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
Cnm oncelikle cok uzuldgmu belirtmk isterm.Allah yrdmcn olsun.seni cok iyi anliyrm.cunku benim 2. Evliligim.ilk esim surekli siddet uyguluyordu.artk bosanmaya karar vermstm ki hamile oldgmu ogrendm.ozamn bocaladm napcam cocugm ne olck.ama zaten bebegim dogamadi .esimin siddetinden dyresinden dolayi 19.haftada dusurdum.ve hemen bosandm.aileme herseyi anlattm.bnmki kotu sonla bitti.ama simdi coook mutlym esimle.umarm esin duzelir.ama ailene anlat bnce.ben tecrubesz dm yasm kucuktu vs.oyuzden 1 yilimi cehenneme cevirmesine izin verdm.ama sen izin verme

çok güzel oluyor hareketleri ben ne zaman elimi koysam oynamayı bırakıyor elimi çekince yine tepiniyor içerde dokununca korkuyor mu ne anlamadım o yüzden eşimde sadece 2-3 kez hissedebildi..
cnm girdinmi ayrintiliya nasil gectiii

kızlar merhabaa.ayrıntılı günümüzdü bugün.şükürler olsun ki kızım sağlıklı.bağırsak parlaklığı hala var ama derecesi azalmış.önümüzdeki haftalarda geçecektir dedi doktor.tüm organlarına bakıldı çok şükür sağlıklı :KK75:398 gr 24 cm olmuş.benden haberler böyle...

Gözün aydın canim çok sevindim darisi basimiza 5 mayista da bizim var ayrintilimiz. Inşallah oğlusum sagliklidir:KK46:

yaaa o kadar üxüldüm ki anlatamammmmmmm... Allah ım öncelikle yardımcın olsun canım. Her karı koca arasında bazı tatsız olaylar olur. evet davranışları çok yanlış ona diyeceğim yok. diyeceğim tek şey seviyorsan kalman, sevmiyorsan çekip gitmen en doğrusu. ben çok üzüldüm. inş aranız en kısa zamanda düzelir cnmmmmm

Canımm nerelerdesin sen yoktun uzun süredir:)bir çift rahımlıyım olarak gözüm seni aradı ,hamıleliğin inş iyi gidiyordur..kasılman vs yok değilmi ,ben paso yatışa geçtim :KK43:ayakta kalamıyorum :KK43:
Canim fazla giremedim. Ben iyiyim Allaha Şükür. Ara sira kasilmalar oluyor fakat uzun surmedigi Sende çok dikkat et Allah yardımcımız olsun inşallah en hayırlı şekilde yavrularimizi kucağımiza aliriz

Back
X