- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
Allah razı olsun canım sağol.amin inşallah sağlık haberleriyle dönersin sen de
Amin insallah canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım sağol.amin inşallah sağlık haberleriyle dönersin sen de
Bitkisel bi sey soyledi doktor bana ben de onu kullaniyodum, doktorun ok verdiyse kullan canim ben de en basta. Cok korkmustum ama bisey olmuyor. Son zamanlarda magnezyuma basladim onun da faydasi oluyor.Selam kızlar aranızda kabız olup şurup kullanan varmı doktor verdi bana ama kullanmadım ama bildiğin acı çekiyorum daha önce kabız olan biri değildim ne yapsam fayda etmiyor
Mantari antibiyotik gecirmez zaten saniyorum..KizlR ya bi zarari olmazsa hep tekrrliyo daha antibiyotik kullanmiyim :/
Girdim cnm çok şükür herşey yolunda.. P.tesi rsm yüklerimcnm girdinmi ayrintiliya nasil gectiii
oh cok iyi masaallhh.ddarisibana ve girck arkdslara .Girdim cnm çok şükür herşey yolunda.. P.tesi rsm yüklerim![]()
:) ewet ben de hamileligi hic boyle hayal etmemistim ama buna şükür diyorum...Sağol canım peki bu toz magnezyum tozumu bende onu kullanıyodum ama çok midemi bulandırdı of off hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim((
Her şey çoook güzel canım, iyi günlerde giysin inş paşa:)
Allah korusun canim ya mecbr kaldk yine doktorlra desene :/Hamile ğin ilerki zamanlarinda erken dogum ve bebege gecme ihtimali varmis dra gorun mutlaka . Bol bol su ic dra gidene kadar ihmal etme canim
benimde 2.gebeliğim ama hissetmiyorumMerhaba bayanlar ben mart 2012 annesiyim nasipse bu senede ekim annesi olacağım şuanda 16+1 günlük hamileyim 2. Gebeleligini yasiyan anneler hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? Sürekli heyecanla elim gobusumde ama bişey hissetmiyorum![]()
Ayyy icim urperdi simdi canim ya giderm bi doktora o zaman :/Teyzemin kızı 27.haftada erken doğum yaptı idrar yolu enfeksiyonu Yüzündenmis kızlar aman ciddiye alın bu tarz şeyleri bol su ve dr kontrolü şart
Ya ben gunde bi bardak bile su icmiyorm o mu tetikliyo acabaIdrar yolu enfeksiyonu olabilir bol bol su iç canım bende de oldu
Olsun canim tam haftalarndayiz bi sure sonra tekmelerden uyuyamicz bile :))anldm Cnm yok bnm öyle değil ya dahaa
benimde 2.gebeliğim ama hissetmiyorum
bir kaç kez bir şeyler hissettim bana bebeğim gibi geldi ama bilemiyorum
ilk gebeliğimdede 4.ayda hissettim.
bende sabırsızlıkla bekliyorum.
hissetmek için zayıf olmak gerekiyor birde senin durumun nasıl?[/QUOTE mrb malesef çok zayıf sayılmam dr 19 ila 20 .haftada hissedersin demişti ama sürekli tedirgin oluyorum oğlum 3 yaşında onunda peşinde kosusturuyorum vs derken dahada merak ediyorum.
cnm inanmycksn tam da kafamdan bunu geciriyodum.hic su icmedigimi.bjndan sonra giunde 2.5 lt icicmKizlarrr benm gibi hic su icmeyen var mi aranizda???