2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar aranızda kabız olup şurup kullanan varmı doktor verdi bana ama kullanmadım ama bildiğin acı çekiyorum daha önce kabız olan biri değildim ne yapsam fayda etmiyor
Bitkisel bi sey soyledi doktor bana ben de onu kullaniyodum, doktorun ok verdiyse kullan canim ben de en basta. Cok korkmustum ama bisey olmuyor. Son zamanlarda magnezyuma basladim onun da faydasi oluyor.

Sağol canım peki bu toz magnezyum tozumu bende onu kullanıyodum ama çok midemi bulandırdı of off hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim :KK43:((
:) ewet ben de hamileligi hic boyle hayal etmemistim ama buna şükür diyorum...

Merhaba bayanlar ben mart 2012 annesiyim nasipse bu senede ekim annesi olacağım şuanda 16+1 günlük hamileyim 2. Gebeleligini yasiyan anneler hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? Sürekli heyecanla elim gobusumde ama bişey hissetmiyorum :KK17::KK17:

Oğlumun yeni cicileri :)
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Merhaba bayanlar ben mart 2012 annesiyim nasipse bu senede ekim annesi olacağım şuanda 16+1 günlük hamileyim 2. Gebeleligini yasiyan anneler hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? Sürekli heyecanla elim gobusumde ama bişey hissetmiyorum :KK17::KK17:
benimde 2.gebeliğim ama hissetmiyorum
bir kaç kez bir şeyler hissettim bana bebeğim gibi geldi ama bilemiyorum
ilk gebeliğimdede 4.ayda hissettim.
bende sabırsızlıkla bekliyorum.
hissetmek için zayıf olmak gerekiyor birde senin durumun nasıl?

benimde 2.gebeliğim ama hissetmiyorum
bir kaç kez bir şeyler hissettim bana bebeğim gibi geldi ama bilemiyorum
ilk gebeliğimdede 4.ayda hissettim.
bende sabırsızlıkla bekliyorum.
hissetmek için zayıf olmak gerekiyor birde senin durumun nasıl?[/QUOTE mrb malesef çok zayıf sayılmam dr 19 ila 20 .haftada hissedersin demişti ama sürekli tedirgin oluyorum oğlum 3 yaşında onunda peşinde kosusturuyorum vs derken dahada merak ediyorum.

umutluyum78 umutluyum78
bende zayıf değilim,benim kızımda haziranda 3 yasinda olacak insaallah.
sabahtan beri oturtmadi beni anliyorum.
bugunlerde bende cok merak ediyorum.
pazartesi kontrolum var.tedirgin olma bak bende hissetmiyorum.konrolüne ne kadar var?

Back
X