2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
CAnim Allah yardimcin olsun, sen dua et, hemepes etmek uygun degil, elbettw ona gore de tedbirini al ama swn artik bir annesin, hepsinden ote kendini uzme ki bebegin iyi olsun. Sen de hissetmeye baalamissindir sanirim bebisini, ben uzulunce oyle cok hareketleniyor ki yavrum
Hiç hissedemiyorum daha Allah a şükür bugün daha iyiyim. O da anladı inşallah bir daha böyle kötü şeyler yaşanmaz

canım çok üzüldüm hele hele hamileyken böyle şiddet yaşamak çok acı. affet ya da affetme denemez ama mutlaka hatasını anlaması gerek yoksa arkası da gelebilir. ailevi meseleler genelde en sık rastlanan tartışma nedeni. sen ne kadar kabahatli bulsan da kendi ailesi, onlarla yetişmiş, onları tamamen haksız görüp senin arkanda olmasını bekleme. zamanında ben de ailesi yüzünden eşimle gereksiz çok tartışma yaşamışım bakıyorum da, şimdi olsa onları savunacak bi konuma sokmazdım açıkcası, artık sokmuyorum da ve eşim artık onları sonuna kadar savunmuyor, yeri geliyor gayet güzel eleştiriyor ve beni daha çok destekliyor. sen eleştirdikçe ister istemez ailelerini haksız dahi görseler onları savunuyorlar. ben kendim için düşünüyorum da ailemin eleştirilmesi zoruma gider, onlar kötü bile olsa eşimin onlar için kötü bişey söylemesini de istemem. arada her ne olursa olsun, torunları olacağı için sevinirler. eşin de ailesiyle arayı düzeltmek istemiş olabilir, ne anlatmış bilmiyorum ama bizler de ailemize her şeyi anlatmıyor muyuz, annelerimizle paylaşıyoruz herşeyimizi.. ömürboyu küslük zaten olmaz ki aileyle.. eğer aralarındaki husumet devam ederse eşin dediğim gibi ne olursa olsun "senin yüzünden ailemle görüşemiyorum" sonucuna bağlar. bu insan psikolojisi için böyledir. mutlaka geçerli sebebin vardır, borca sokmak senin aileni bile buna bulaştırmak affedilemez, ama eşinin ailesine senin kadar dışardan bakması da malesef bi noktadan sonra imkansız..
bunları eşinin açısından bakabilmen için yazıyorum belki gönlünü ferahlatır diye. bunlar elbette sana vurmasını asla haklı kılamaz. sen yine tepkini koy, hakkını ara, özür dilemeden de bence yumuşama. karnındaki bebek için de bolca dua et Allah gönlünü ferahlatsın canım...
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum o da çok sıkıntı yaşadı. Ailesi değil ama o ailesi ne bağlı. Hatasını gördü ya yine o bana yeter Allah bebegimizi korusun sağ salim kucagimiza alalım inşallah.

Iyi pazarlar kızlar 18+4 teyim şimdi tartıldım tam 3 kilo almışım nasıl aldım anlayamadım kilo alıcak kadar yemiyorum sizler ne durumdasınız :KK17::KK25:

kızlar bebeginizi hangi aralıklarla hissediyorsunuz.ben bir kere net hissettim.çarşamba günü.sonra gazla karistirabilecegimi düşündüm bir iki hareket daha.benle aynı zamnlarda olanlar cevap verirse biraz fikir sahibi edinmiş olurum.

kızlar bebeginizi hangi aralıklarla hissediyorsunuz.ben bir kere net hissettim.çarşamba günü.sonra gazla karistirabilecegimi düşündüm bir iki hareket daha.benle aynı zamnlarda olanlar cevap verirse biraz fikir sahibi edinmiş olurum.

Bende 2 yada 3 kere net hissettim canım bazen dönüyormuş gibi oluyor yada seğirme gibi. Doktoruma sordum 1-2 haftaya daha net hissedersin dedi.

Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.

Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.
canim oncelikle gecmis olsun ben de gece yatmadan aliyorum ama cok tok olmamak kaydiyla...bende aksine kabizlik yapti...bu demir ilaclari bunyeden bunyeye gore farkli etki yapiyor sanirim kimine kabizlik kimine ishal ama kabizlik da cok kotu oluyor...ben de dr.uma labizlik sikayetimi soyledim toz bir ilac verdi ona basladim kabizlik icin...

canim benim masallah tahmin ettigim gibi cok hossun canim kizin sana benzerse masallahi olur...bu arada kizina isim ne koymayi dusunuyorsun canim..

çok tşk ederim cnm :) melina ismini koymyı düşündüm eşim izin vermiooooo :( doğmamış çocuğa isim koymam dio :)))))) şaka gibi

canim oncelikle gecmis olsun ben de gece yatmadan aliyorum ama cok tok olmamak kaydiyla...bende aksine kabizlik yapti...bu demir ilaclari bunyeden bunyeye gore farkli etki yapiyor sanirim kimine kabizlik kimine ishal ama kabizlik da cok kotu oluyor...ben de dr.uma labizlik sikayetimi soyledim toz bir ilac verdi ona basladim kabizlik icin...
Gyneferon bende kullaniyorun arksdslar demir hapini özellikle c vitamini icereb meyve lerle almak lazim ve sut ve sut urunleri tuketiminden 1 saat once ve 1 saat sobra alinmamasi gerek etkiyi azaltio.demir hapi c vitamini nde daha kolay cozunuyor dikkatinize

Arkadaşlar
Canım bana da doktorum gyno ferro sanol verdi bu ilaç normalde beni ishal yapıyor bunu söyledim. Eğer ishal olursan bi işe yaramaz gynoferon alırsın dedi.Ne hikmetse su ana kadar ishal durumu olmadi devam ediyorum aynı ilaca.

Back
X