canım başağrısı bel ağrısı hakkaten çok yaşanan durumlar. bunun için hastanenin anestezi ekibi çok önemliymiş, bana doktorum öyle demişti, 2 hastaneyle anlaşmalıydı ve ekibinin daha iyi olduğu hastaneyi seçmemi önermişti. ben açıkcası ağrı hiç yaşamadım.
kataterin iğnesi kıl kadar ince bir iğne, iğneyi yerleştirirken hareketsiz durman ve dediklerini yapman çok önemli. sonra bacakların uyuşuyor, ben de çok heyecanlandım acaba hissedermiyim korkusu oldu, neredeyse genel mi olsa diyecektim, sonra doktorumla eşim gelince rahatladım. eşin girebilecekse mutlaka girsin. hiçbişey hissetmiyorsun, arada bir itilme hissi oluyor, ama kesilme vs hissetmiyorsun asla. zaten bebiş çok kısa sürede doğuyor, ondan sonrasında kendini unutuyorsun:) bebişle baba beraber çıkıyor ameliyathaneden, sonra beni hafif bi uyuşturdular, hatta hatırlamazsın buraları dediler ama tamamen bir uyku durumu olmadı. sonra çıktım odama, kuzumu emzirdim. ağrı hiç olmuyor çünkü ağrı hissetmeye başladıktan sonra bir buton var ona basıyorsun ağrı kesici alıyorsun.
beni ameliyattan 3-4 saat sonra ayağa kaldırdılar, sonda çıkarıldı, wcye kadar yürüdüm sonra tansiyonum düştü wcde otururken bayılmışım. tek kötü anım o oldu. sonrasında ertesi gün katateri çıkardılar, o arada her fırsatta kalkıp yürüdüm ben. ertesi gün eve geldik hiç yatmadım diyebilirim. yara çok hızlı iyileşti bu sayede.
çok uzun oldu kusura bakmayın..