2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bende yaşadığım şehir çok sıcak ve uzak olduğu için anneme geldim doğuma kadar burdayım kısmetse. Çok şükür bebegimin ihtiyaçlarını hemen hemen tamamladık bi yıkayıp utulenmesi kaldı. Bu aralar mevlüt sekerleriyle oyalaniyorum çok zevkliymis.Ayrıca istanbul da olanlar için Eminönü deki havuzlu han a bayıldım herşeyi bulmak mümkün. Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah.

bende çok tırsağım...bişeklide çıkacak diyorum orda kalacak değil yaa:KK17::KK17::KK17:
Benden çok korkan yoktur heralde. Hastaneye gittim kan uyuşmazlığı iğnesi ni burdaki doktorum yapalım dedi. Yatış yapmak gerekirmis servise gittiğim de bayilacaktim. Zaman geçtikce daha çok korkuyorum bugün anneme acaba sezeryan mi olsam ben nasıl dogurcam dedim çok korkuyorum çok :KK17:

Kızlar ben bir şey merak ettim
Hani epiduralde bele bir şey takıyorlar ya
Sonuçta doğumda yatağa yatıyorsun sürtünüyorsun, ne bileyim hareket vs ediyorsun bir şey olmuyor mu??

ben bu epiduralle ilgili okadar çok şey merak ediyorumki :KK64:
bide öyle çok felaket senaryosu duydumki, yok omurgaya yapılıyomuş iğne, bacaklarını hiç hissedemeyen felç kalan varmış, yok bele taktıkları kayyomuş, aklım oynuyo valla :KK17:

kızlar normal istiyorsanız epidurale gerek yok bence çünkü sancıyı tamamen kesmiyor ne zaman ıkınman gerektiğini o sancılar sayesinde hissediyorsun.. merak etmeyin öldürmeyen acı güçlendirir Rabbim nefes alma soluklanma dinlenme arası veriyor sancılarda ve ıkınmayı dert etmeyin hiç yapamayan 3. ıkınmada doğurur çünkü ıkınmak içgüdüsel geliyor zaten çok afedersiniz büyük abdestinizi nasıl yapıyorsunuz onun 10 katı bir ıkınmayla doğum oluyor gözünüzde büyütmeyin aksine hafife alın ki kolay olsun..

adanada olunca ailen tabii uzaktalar ama bayrama da cok kalmadi canim o zamana kadar esin destek olacak artik...benim ailem karsida ama inan buraya cok ters gidip gelme durumlari cok olmuyor bir de benim annem biraz rahatsiz kiyamiyorum gelsin gitsin diye...sag olsun esim her seyi yapmaya calisiyor elinden geldigi kadar yemek olayini beceremez onu da ben oldugu kadar halletmeye calisiyorum Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim bu surecte onlarin destegi gercekten cok onemliymis bunu anladim ben...
amin canım.çok haklısın.bazen ben de diyorum eşim duyarsız ilgisiz olsaydı napardım diye.çok şükür kimseye ihtiyaç duymuyorum.annene de acil şifalar canım.onları da Allah başımızdan eksik etmesin.canları sağolsun da uzakta olsunlar napalım.ben hamile kalınca anladım annemi.hiçbi zaman problem bi evlat olmadım ama çok küçük tartışmlar küslükler için bile şimdi çok pişmanım.her gün arayıp hakkını helal et diyorum.anne olmadan beni anlayamazsın derdi çok haklıymış gerçekten.rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı versin bize inşallah.

kızlar normal istiyorsanız epidurale gerek yok bence çünkü sancıyı tamamen kesmiyor ne zaman ıkınman gerektiğini o sancılar sayesinde hissediyorsun.. merak etmeyin öldürmeyen acı güçlendirir Rabbim nefes alma soluklanma dinlenme arası veriyor sancılarda ve ıkınmayı dert etmeyin hiç yapamayan 3. ıkınmada doğurur çünkü ıkınmak içgüdüsel geliyor zaten çok afedersiniz büyük abdestinizi nasıl yapıyorsunuz onun 10 katı bir ıkınmayla doğum oluyor gözünüzde büyütmeyin aksine hafife alın ki kolay olsun..

Ay inşallah kolayca hooop diye doğuruveririz:)) çok özeniyorum hastaneye gittim zaten 6cm açılmışım vs gibi şeyleri okuyunca

Ay inşallah kolayca hooop diye doğuruveririz:)) çok özeniyorum hastaneye gittim zaten 6cm açılmışım vs gibi şeyleri okuyunca
ne düşünürsen onu yaşarsın :KK19: bol bol böyle düşün cnm ve inşirah suresini çok oku bana göre herşeyin başı inanç neye nasıl inanırsan o öyle olur tecrübeyle sabit :KK66:

Larimar Larimar eminönünü biliyordun değil mi katti sen? :) kızılhan'ı duydun mu hiç? Ben kolonya şişesi falan almak istiyorum, kendim dolduracağım bir de aynadan motifler harfler var ya onlardan almak istiyorum. Kurdele, ip, kutu vs de almam gerekiyor başka işlerim için. Eminönüne gitmişken bu şişeleri ve aynaları da alayım diye düşündüm ama uzun yürüyüşler yasak bana. Nokta atışı yapmam lazım :110: internetten bulduğum tüm yerlerin adresi kızılhan görünüyor ve kahve dünyasının yanındaki sokağa yakın bir yerde görünüyor. senin bir bilgin var mı bu han hakkında?

sonuçların nasıl çıkıyor ben de ölçüyorum p.tesi sabah tok biraz yüksek çıktı ama hafta sonu biraz diyeti bozdum sanırım onun için onun dışında gayet iyi
Aç ölçüm 100 e kadar normal tok 140 gecmiyecekmis bende biraz kaçırdıgimda gene bu sınırlarda geçiyor çok şükür ben meyveyi çok abartıyordum meyvedede çok şeker varmış meyveyi azaltinca düzene girdi

Larimar Larimar eminönünü biliyordun değil mi katti sen? :) kızılhan'ı duydun mu hiç? Ben kolonya şişesi falan almak istiyorum, kendim dolduracağım bir de aynadan motifler harfler var ya onlardan almak istiyorum. Kurdele, ip, kutu vs de almam gerekiyor başka işlerim için. Eminönüne gitmişken bu şişeleri ve aynaları da alayım diye düşündüm ama uzun yürüyüşler yasak bana. Nokta atışı yapmam lazım :110: internetten bulduğum tüm yerlerin adresi kızılhan görünüyor ve kahve dünyasının yanındaki sokağa yakın bir yerde görünüyor. senin bir bilgin var mı bu han hakkında?
evet cnm eminönünü biliyorum ama kızılhanı bilmiyorum yada gittiğim biyer ama ben oranın kızılhan olduğunu bilmiyorum :KK48: yalnız gideceksen eşlik edebilirim bende bakmış olurum bi..:KK19:

Bn de bugün açlık tokluk ölçtürdüm.. Açlık 82 çıktı sonra kahvaltı yaptım bilerek iyi yedim meyve suyu içtim 2 sa sonra 95 çıktı.. Hemşire gayet ii dedi ama acaba dha çok yemem mi gerekiodu, bilemedim?
Canım yedikten bir saat sonra ölc ikinci saatte biraz daha düşmüş oluyor

K kuzucuk87 ben de kolonya şişelerini çok beğeniyorum. Aklımda yapmak var ama daha oğlumun ismini koymadık. O yüzden ilerleme kaydedemiyorum.
Bir de ben sabun yapıyordum. Onlara kattığım boyayı normal kolonyaya katınca olur mu acaba diye düşünüyorum. Eğer olursa daha çok yapabilirim çünkü malum renkli kolonya baya pahalı normaline göre.

evet cnm eminönünü biliyorum ama kızılhanı bilmiyorum yada gittiğim biyer ama ben oranın kızılhan olduğunu bilmiyorum :KK48: yalnız gideceksen eşlik edebilirim bende bakmış olurum bi..:KK19:

Ben de aynısını dedim bugün eşime belki gitmişimdir ama gittiğim hanların hepsinin adını öğrenemem ki diye :KK48: aslında süper olurdu yanımda senin gibi bilgili birinin olması. Senden de baya şey öğrenirdim ama doktor randevumdan sonra eşimle gideceğim gibi duruyor. Anadolu yakasında oturuyorum, karşıya geçmemi geçtim iki sokak ötemdeki tuhafiyeye bile tek başıma gitmeme izin vermiyor eşim bu kadar risklerim varken..:110: Ama daha sonra mutlaka birlikte gitmek isterim :)

Geçen hastanede yattığımda 130 kiloluk bir hatun suni sancıyla normal doğum yaptı. Ben yanında yatarken isyanlardaydı artık beni sezeryana alın, anne beni özel hastaneye götür diye ama bu zaten doğum geldi demek. Acı tavan yaptı mı bilin ki kısa süre içerisinde doğum olacak, kuzuya kavuşacaksınız. Ki onun da öyle oldu. 5-10 dakika içinde lavmam yapıp doğuma aldılar :)
Allahım, hayırlısıyla gelse o günler. Kuzuları kucaklasak..

Ben seni avrupa yakasında biliyordum canım. Hangi doktora gidiyorsun?
Ben de aynısını dedim bugün eşime belki gitmişimdir ama gittiğim hanların hepsinin adını öğrenemem ki diye :KK48: aslında süper olurdu yanımda senin gibi bilgili birinin olması. Senden de baya şey öğrenirdim ama doktor randevumdan sonra eşimle gideceğim gibi duruyor. Anadolu yakasında oturuyorum, karşıya geçmemi geçtim iki sokak ötemdeki tuhafiyeye bile tek başıma gitmeme izin vermiyor eşim bu kadar risklerim varken..:110: Ama daha sonra mutlaka birlikte gitmek isterim :)

K kuzucuk87 ben de kolonya şişelerini çok beğeniyorum. Aklımda yapmak var ama daha oğlumun ismini koymadık. O yüzden ilerleme kaydedemiyorum.
Bir de ben sabun yapıyordum. Onlara kattığım boyayı normal kolonyaya katınca olur mu acaba diye düşünüyorum. Eğer olursa daha çok yapabilirim çünkü malum renkli kolonya baya pahalı normaline göre.

İsmini koyduğunuz zaman isim etiketlerini yapıştırırsın bence kolonya şişesi istiyorsan mani olmasın :) ben renkli kolonya koymayacağım sanırım normal renksiz kolonyalardan alacağım. Kral tacı şeklindeki şişelerden almayı planlıyorum, boğaz kısmını ya yapay çiçekler ve kurdele ile süsleyeceğim ya da kurdele ve taç şeklindeki aynalardan yapıştırıp süsleyeceğim :) en sonda da oğlumun ismini yazıp sert kağıda çıktı alıp silikonla kurdelenin ucuna yapıştırmayı planlıyorum. İnşallah malzemeleri alabilirsem tabi :) prş doktor kontrolüm var doktorum izin verirse hemen kontrol sonrasında eminönüne geçip almak istiyorum, izin vermezse de internet kazan ben kepçe malzemeleri toparlıyacağım bakalım :)
Ben dışarı çıkamıyorum diye evde oturmaktan o kadar sıkıldım ki şu hoşgeldin bannerları var ya kağıttan yapıyorlar hani. Ondan yapmaya başladım ama keçeden. Şu hediyelikleri toparlarsam sanırım doğuma kadar sıkıntıdan patlamadan günümü değerlendirebilirim zira evde oturmaya alışkın değilim.. Evde oturmak bünyeme ağır geldi diyorum eşim de nankör yat işte diye takılıyor bana :)

evet cnm yolun baya uzunmuş yalnız çıkma sakın.. ve mümkünse hafta içi çık c.tesi çok kalabalık olur pazarda çoğu yer kapalı zaten..

Saol katti. Gidebilirsem inşallah perşembe doktor kontrolüm sonrasında gideceğim bakalım :)

İsmini koyduğunuz zaman isim etiketlerini yapıştırırsın bence kolonya şişesi istiyorsan mani olmasın :) ben renkli kolonya koymayacağım sanırım normal renksiz kolonyalardan alacağım. Kral tacı şeklindeki şişelerden almayı planlıyorum, boğaz kısmını ya yapay çiçekler ve kurdele ile süsleyeceğim ya da kurdele ve taç şeklindeki aynalardan yapıştırıp süsleyeceğim :) en sonda da oğlumun ismini yazıp sert kağıda çıktı alıp silikonla kurdelenin ucuna yapıştırmayı planlıyorum. İnşallah malzemeleri alabilirsem tabi :) prş doktor kontrolüm var doktorum izin verirse hemen kontrol sonrasında eminönüne geçip almak istiyorum, izin vermezse de internet kazan ben kepçe malzemeleri toparlıyacağım bakalım :)
Ben dışarı çıkamıyorum diye evde oturmaktan o kadar sıkıldım ki şu hoşgeldin bannerları var ya kağıttan yapıyorlar hani. Ondan yapmaya başladım ama keçeden. Şu hediyelikleri toparlarsam sanırım doğuma kadar sıkıntıdan patlamadan günümü değerlendirebilirim zira evde oturmaya alışkın değilim.. Evde oturmak bünyeme ağır geldi diyorum eşim de nankör yat işte diye takılıyor bana :)
Çok haklısın canım. Ben de evde yatanlardanım. Çok zor oluyor, vakit geçmiyor. Yapcak bişi yok, sayılı gün katlanıcaz. Bir de ev çok dağılıyor. Dağınıklığın içinde yatmak da çok yoruyor beni :(

Back
X