2015 eylül de anne olmak istiyorummmmm...

benim aşağı yukarı bir hafta var. ama bu ay bebek beklentim yok. çok gecikmeden gelecek aylara inşallah.

benim sekiz yaşında oğlum var. 10 aydır ikinci çocukla ilgili bir düşüncemiz var ama çok planlı hareket edemedik. yaşımda 37. geçen ay doktora gittim. bir sorun yok dedi. olmazsa birkaç ay içinde tedaviye başlarız dedi. benim tekrar anne olmak konusunda kaygılarım biraz yüksek. o yüzden hep erteledik. hayırlısı olsun artık.

benim sekiz yaşında oğlum var. 10 aydır ikinci çocukla ilgili bir düşüncemiz var ama çok planlı hareket edemedik. yaşımda 37. geçen ay doktora gittim. bir sorun yok dedi. olmazsa birkaç ay içinde tedaviye başlarız dedi. benim tekrar anne olmak konusunda kaygılarım biraz yüksek. o yüzden hep erteledik. hayırlısı olsun artık.
Maşallah bebişiniz varmış zaten hem de kocaman olmuş ben akıl veremiycem :P :) ama stres böyle durumların baş düşmanıdır sadece ona dikkat etsenz yeter.. Zaten doktor bişey yok demiş bi de sorun olsa ilk çocuk ta olmazdı ;) yani topluca olumlu düşünüyoruz :)

yaklaşık 18 19 aydır bebek istiyoruz hep eylül ayında bir kızım olsun isterdim niyeyse. bu yıl gerçekleşsin istiyorum yeni yıl ugur getirsin meleğim gelsin....

topiğin hayırlı olsun canm
ben de bebek istiyorum ama ümitsizim yine rabbim ol de hayırlısıyla evlatalarımıza kavuştur bizi allahım..
aminnnnnnnn

Maşallah bebişiniz varmış zaten hem de kocaman olmuş ben akıl veremiycem :p :) ama stres böyle durumların baş düşmanıdır sadece ona dikkat etsenz yeter.. Zaten doktor bişey yok demiş bi de sorun olsa ilk çocuk ta olmazdı :KK66: yani topluca olumlu düşünüyoruz :)
teşekkür ederim. haklısınız, iyi düşünelim, iyi olsun. eylül ayı... yeni bir mevsim ve yeni bir başlangıç :KK36:

ben de bebek istiyorum ama ümitsizim yine rabbim ol de hayırlısıyla evlatalarımıza kavuştur bizi allahım..
aminnnnnnnn
Teşekkr ederim canım amin diyorum duana çok istiyorum içim gidiyor bebek görünce.... :(
Ben de istiyorummm :DGelsin tatlım gelsinn hepimizinki inşallah
aminnnnnnnn...
hayırlısıyla bana da nasip olsun.
aminnnnnnnnnnnn....
Sizin bat ne zaman kızlar? Muhabbete başlayalım di mi ama :)
benm bat 13 aralık kızlar... benm 18 ay oldu asker bekle gibi bekliyorum siz ne zamandır istiyorsunuz? ben eylül annesi olmak istiyorummmmm...:)))) nasip
aminnnnnnnn
bende bu 2 aydır rahatım canım 1 kez aşılama oldum kendimi ve eşimi çok yıprattığımı farkedip bıraktım hrşeyi. şuan rahatlama sürecindeyim hiç birrşey takip etmiyoruz.. pko var bende o yüzen şuan tek istediğim adetimin düzenli olması gecikince insan çok ümitleniyor çünkü...

Çok çok ii anlıyorum sizi . bende 2 sene olmadı . zor . belli sınavlardan geciosun mücadeleden . Allah herkese hayrlisini hayırlı zamanda versin inşallah canm

slmlar bende varım.bende bebek istiyorum ama şuan tiroit için ilaç kullanıyorum daha 1 ay kullanıcam bakalım sonrasında aksilik olmaz inş :)

Teşekkr ederim canım amin diyorum duana çok istiyorum içim gidiyor bebek görünce.... :KK43:

aminnnnnnnn...

aminnnnnnnnnnnn....

benm bat 13 aralık kızlar... benm 18 ay oldu asker bekle gibi bekliyorum siz ne zamandır istiyorsunuz? ben eylül annesi olmak istiyorummmmm...:)))) nasip
bende bu 2 aydır rahatım canım 1 kez aşılama oldum kendimi ve eşimi çok yıprattığımı farkedip bıraktım hrşeyi. şuan rahatlama sürecindeyim hiç birrşey takip etmiyoruz.. pko var bende o yüzen şuan tek istediğim adetimin düzenli olması gecikince insan çok ümitleniyor çünkü...
Canım ya inşallah tez zamanda olurartık kafanı yormadan düşünmeden... Ya bu arada bu kadar beklmenin sebebi pko mu? Yani pko ile ilgili hangi belirtileri taşıyorsun?

Back
X