2015 Eylül Ekim anneleri buraya..

Ma
Merhaba güzel anneler.. Biz de 7 ekimde doğduk 16 gün önce geldi kızımız.. Doğduğunda 2825 gr ve 52 cm idi. Şimdi 5800 gr ve 56 cm.. Yaklaşık 2 aylıkken gülmeye, el emmeye, konuşulunca tepki vermeye başladı.. Şimdi 94 günlük ve baya baya kahkaha atar gibi gülüyor ve gülerkende hıçkırık tutuyor :) yatmak istemiyor, ellerinden tuttuğumuzda baya baya oturur pozisyonuna geliyor. Yatırdığımız zaman da kendi kendine kalkmaya çalışıyor.. Ve aramızda aşk yaşıyoruz yaklaşık 10 gündür.. Başkalarının kucağındayken beni takip edebiliyor. Memedeyken bana bakıp gülüyor, ses çıkarıyor.. Bizim sorunumuz gün içinde uyumuyor, yaklaşık 3 saat anca uyuyor, gece de 2 de anca uyutabiliyorum.. Bu tabii beni birazdan daha fazla gerginleştiriyor.. hepimizin bebekleri sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.. Ve Allah tüm annelere güç, sağlık, sabır ve booolll süt versin..

Maşallah allah bagislasin bizimki yeni yeni sesler cikarmya basladi ama maşallah uzun zamandir takip ediyo bizi ve gülücük atiyodu ama ses yoktu ona da yeni yeni basladik çok şükür :nazar::KK54:

.Galactago Anne Sütü Arttıcı Bitkisel damla kullanan varmi bunu nette yeni gördüm acaba ise yariyor mu

Ma

Maşallah allah bagislasin bizimki yeni yeni sesler cikarmya basladi ama maşallah uzun zamandir takip ediyo bizi ve gülücük atiyodu ama ses yoktu ona da yeni yeni basladik çok şükür :nazar::KK54:
Maşallah kuzucuklara, her gün yeni yeni şeylerini görmek,keşfetmek ne kadar da güzel.. Canları sağ olsun yavrularımızın..

Faydasini gördün mu canm ya iyi sütünde artis oldumu
Valla canım yediklerimden mi ondan mı bılmıyorum ama oluyodu ılk zamanlar kullanmıştım ama o zaman annem yanımdaydı guzel yemek yıyordum hoşaf vs de i.iyordym al bi dene istersen şuan kyllanmıyorum unutuyorum hep

Kızlar çok canım sıkkın oğluşumun poposunun en yukarısında kuzarıklık oldu pişik gıbı değil.yarın dr goturcem kıpkırmızı yaa kuzum benim.alerjik gıbı ssnki

Kızlar çok canım sıkkın oğluşumun poposunun en yukarısında kuzarıklık oldu pişik gıbı değil.yarın dr goturcem kıpkırmızı yaa kuzum benim.alerjik gıbı ssnki
çok geçmiş olsun.. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Benim de kızım grip oldu yaa.. Öksürük, hapşurma ve tıkalı bir burun doktor ilaç başlamadı.. İnşallah geçer biran önce.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah bebeklerimize sağlık versin..

çok geçmiş olsun.. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Benim de kızım grip oldu yaa.. Öksürük, hapşurma ve tıkalı bir burun doktor ilaç başlamadı.. İnşallah geçer biran önce.. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Allah bebeklerimize sağlık versin..
Sanada geçmiş olsun canım onlar hasta olunca biz daha çok etkulenıyoruz.inş hemen iyileşir.

Ayy çok çok geçmiş olsun biz de olduk ama cabuk atlattik ben ihlamur ve elma kabuğu kaynatip icirdim zeytinyağ ile göğsünü yagladim öksürüğü hemen geçti sadece burun tikanikligi kaldi inşallah hemen iyileşir Yavrucak emiyorsa cabuk atlatir sizde bol bol nane limon için sutunuzden bebise de gecer

Ayy çok çok geçmiş olsun biz de olduk ama cabuk atlattik ben ihlamur ve elma kabuğu kaynatip icirdim zeytinyağ ile göğsünü yagladim öksürüğü hemen geçti sadece burun tikanikligi kaldi inşallah hemen iyileşir Yavrucak emiyorsa cabuk atlatir sizde bol bol nane limon için sutunuzden bebise de gecer
Teşekkür ederim.. Daha dün geldi kendine.. Ben de ıhlamur içirdim ve yağladım göğsünü ama atlatması uzun sürdü. Bir de isal oldu.. 2 kere gittik doktora.. Tüm bebişlere sağlık versin Rabbim..

2 Ekimde doğdu benim paşam da 2800 gr ve 48 cm 10 gün küvezde kaldık 2500 gr kadar indi kilomuz şimdi iyi toparladı 6500 gr çok hareketli gülüyor agu yapıyor yattığı yerden kayıyor daha bir sürü şey çok şükür rabbime onu bize bağışladı insanın evladıyla sınanması çok zor bu hafta sünnetimizi de olduk büyüyoruz hızla

19 ekim doğumluyuz ama erken doğduk 1 buçuk ay. En son 3200 gr dı. Son bir iki gündür bana bikaç kez güldü ama ses çıkarmıyor henüz. Biz prematüre olduğumuz için biraz geriden geliyor olabiliriZ :KK51:
Prematüre bebekler sonradan iyi toparlıyor canım ben şahidim görümcemin 1 kiloluk kız kocaman oldu zamanla her şeyi yapacak o melek annesi

Kızlar bu arada bebekleriniz kaka yapıyor mu? Benim kızım hiç yapmıyor fitille yaptırıyoruz :( bunun için bildiğiniz bi yöntem var mı? Sadece anne sütü alıyor

Back
X