2015 Eylül Ekim anneleri buraya..

Bu ay içinde baslicaktir korkmayin tam hatirlamiyorum ama tuna iki ay civari gülmeye başla misti sanirim arkadasim bu konuyla ilgili çok kafasina takti iki aylik di yapmiyor diye ama simdi 4.5 aylik oldu gülüyor ve agu yapiyor
Icime su serptiniz tesekkur ederim☺

Benim kızımda 29 Ekim doğumlu ve kızlar gece uykuları nasıl bebişlerimizin acaba benim kız halen her gece 5defa uyanıyor.
Önceden 3,5 aydan itibaren gecelri bi kez uyanıyordu şimdi çok sık :(

susuzluyodur belkide korkuyordur ya da başka sıkıntısı olabilir.atak döneminde olabilir.biz sabaha karşı uyuyoruz ama olacak bunlar 1 yaşına hatta 2 yaşına kadar uyku düzenlerinin olacağını düşünmüyorum

Kızlar kızım 1-2 haftadır desteksiz oturabiliyor.. Hala diş belirtisi yok.. ses çıkartmalar devam ediyor.. Bir de netteki zeka kartlarından almıştım kızıma onları pür dikkat takip edebiliyor sonuna kadar. Sizler ne durumdasınız?

Kizim 10 eylul dogumlu 7300 gram 6 disi var 5 bucuk aydan beri desteksiz oturuo 3 aylikken ilk kahkahasini atti.anne baba meme dio Esyalara tutunup kalkma cabasi var ama elimden tutunca kalkio adim atio yemesi kotu ama ek gida sevmio yada dislerinden yiyemio bilmiyorm emziriyorm ve cok isiriyir gogsm yara bere kan icinde erken cikardi dislerni Allahim esirgesin masallah kuzuma onun cani sagolsun napalim feda olsn memeler ona

Biz henüz desteksiz oturamiyoruz:KK51: daha doğrusu sevmiyor oturmayi dede diyor kahkaha atiyor örümcekle evi gezip dagitiyor yemek yemeyi cok seviyor tutunup kalakmaya calisiyor ama daha beceremiyor elinden tutunca direk kalkiyor ayaklarinin üstüne basmayi çok seviyor yakamdan tutup tsortumu indirip emmek istiyor meme oglum diyince hemen yakama yapisiyor acmaya calisiyor masallah :KK9:henüz de disimiz yok ama iki gündür damaklariyla isirma eyleminde dişi olsa ne yapicaz acaba :KK17:

Benm bi gogsmde 3 delik digernde 1 delik var ve yemegi sevmeyen devam sutu almayan bi bebegm var emziriom canm cikio ama emziriom

Biz henüz desteksiz oturamiyoruz:KK51: daha doğrusu sevmiyor oturmayi dede diyor kahkaha atiyor örümcekle evi gezip dagitiyor yemek yemeyi cok seviyor tutunup kalakmaya calisiyor ama daha beceremiyor elinden tutunca direk kalkiyor ayaklarinin üstüne basmayi çok seviyor yakamdan tutup tsortumu indirip emmek istiyor meme oglum diyince hemen yakama yapisiyor acmaya calisiyor masallah :KK9:henüz de disimiz yok ama iki gündür damaklariyla isirma eyleminde dişi olsa ne yapicaz acaba :KK17:
o oturr aslnda tum bunlari yapiosa masallah ama olablt sevmiodr bnm kizim da yuzustu durmayi sevmio poposuna surunuo her cocuk ayri bi dunya masallah hepsine

kizlaar bebisler ne durumda 17 ekim dogumluyuz biz normalde kasımda dogacaktik ama 21 gün erken geldik sabredemedik 2.560 kg dogduk boyumuz 47 cm ydi. Şu an tam 9 kg ve 76 cm boyundayiz, anne baba babam memme mamma nen nen(uykum geldi anlamında) git ver hayır evet kelimelerini kullaniyoruz bardakla su icebiliyoruz kaşık tutup tabaklara daldiriyoruz emekliyoruz cekmeceler ve dolapların icindekiler sürekli yerlerde tutunup ayağa kalkıyoruz dün bi adım attik heyecanlanip tekrar düştük :) bi tane disimiz var bu arada :)

Benim kizim 10 eylul dogumlu 1 yasini doldurdu. Kilosu boyu bilmiyorum bayrama denk geldi saglkocagna gidemedk bugn gtcez. Ama kizim 1 aydir yuruyor 10 tane disi var pat pat bikac kelime mirildanio. Iyiyz cok sukur masallah kizima ve tum bebislere

Herkese merhaba,
26 Ekim doğumlu oğlumun geçtiğimiz hafta 1 yaş aşıları yapıldı. Doktoru daha önce de söylemişti ama biz onu pek dinlemedik, şimdi gittiğimizde de ısrarla tekrarladı, lütfen gece beslenmesini kesin diyor. Orta kulak iltihabının başında gelen sebeplerden biriymiş ve allah korusun üç ay uğraşırız çocukla yazık günah nolur gece beslemeyin dedi :( :( Peki ama Oğlum gece beslenmeden uykuya geri dönmüyor. Deniyorum mamasının ölçeğini bayağı azalttım, dr. da öyle tavsiye etti. Zamanla tatsız bulup istemeyecek dedi. 120 ml. mamaya 1 ölçek atıyorum ama içmeye devam ediyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz bir sormak istedim :(

Merhaba, benim oğlumda gece mama yiyor ve 2 kere orta kulak iltihabı atlattık vermezsem uykuya dönemiyor ama azalttım biraz inşallah düzene girer uykuları

nasıl gece beslenmesini kesicez benim oğlum gece 5 6 kere kalkıyor.mama vermiyorum emerek uyuyor

hanımlar oğlum 11 aylıkken elinden tutunca yürüyordu tam yaşında yürüyecekti ama bir yaş aşısını olduktan sonra elinden tutunca yere atıyor kendini yürümek istemiyor 16 aylık olucaz kendi başına ayakta dikeliyor ama adım atmıyor.kendi başına koltuklara çıkıyor tutunarak istediği yere yürüyerek gidiyor

Biz gece beslenmesini keseli çok oldu kendi içmek istemedi emmiyorda ama bronşit oldu her ay tekrarlıyor bu bizi çok yıprattı şu an yine aynı durumda buhar kullanıyoruz aynı sorunu yaşayan var mi

Tuna da erken yürür dedi ama 14.5 aylık yürüdü halada tam anlamıyla dengelı yürümüyor illa ki düşüyor kendi başına desteksiz kalkiyor belki aşıdan sonra korku oluşmuştur çok üstüne gitmeden oyunlar yaparak belki yürüme arkadaşı ile ona yardımcı olabilirsiniz

Back
X