merhabaabende ekim ayında evlencez inş kısmet olursa yarın düğün tarihi almaya gelcekler bakalım ne olcak
kasım 2012 de başladık ekim 2014 te nisanlandık.... bakalım tarih kendi aramızda konusuyoduk ama ailerler yarın bir araya gelip konusacak inş güzel gecer heycan ve stres var biraz ufff su anlar bir an önce bitsede hersey hooop düzene girse. daha düğün hazırlık çeyiz bakımından da elle tutulur bişi yok bende. kız evi naz evini biz baya abarttıktabenim babam hala beni evlendirme düşüncesini kabul edemiyor. bakalım bundan sonra ne olcak
Haha ben vermedin deden verdi çok iyiymiş cidden yaahh ahhh benim nişan aşamam zaten başka bir maceraydı 2 defa babası babama geldi babam daha düşünmüoruz diye yolladı. araya akrabalar giriyo bababm onları yolluo benle konusuyo yok olmaz daha erken derken ne yaptım ettim sonunda evet dedirttim bu da 1 sene sürdüisteme oldu dedem verdi sonra basladı ben vermedim deden verdi demelere daha yeni yeni alışıo dünde aramışlar sze kahveye gelmek istiyoruz diye bi gittim köpürüo düğün tarihi almaya geliyorlar diye konustum ettim saknleştirdim şimdi hersey yolunda gibi inş bişey çıkarmaz sonucta yarına daha çok var
evet gercekten düğün salonları bulmak çok sıkıntı oluyo birde küçük bir ilde yaşayınca daha zor oluyor. inş istediğimiz tarihlerde buluruz.
Anlamak lazım zaten hikatten kolay değil çünkü. Biz iki kız kardeşiz. Ablam 2,5 sene kadar önce evlendi. Şimdi ben de son olunca ve dediğin gibi düşkün olunca biraz zorluyor onları bu durum.ben bartındayım ve düğün yapabileceğimiz yerler gercekten kısıtlı. en kötü ihtimal ertelenir tarih babamdan mıtlusuda olmaz bu durumdatabi ki veririm burdan haber bende merakla bekliyorum sonucunu. hoş anlıyorumda tek kız olunca babada düşkün olunca böyle sıkıntılı oluyor işte ne yaparsın.
Kesinliklee! O da nişanı çok zor kabul ettirdi bir de üstüne üstlük düğün tarihi konuşulduğunda babam ne düğünü ne evliliği dediinş canım. senin ablanda baya sorun çıkarmıştır babam diye düşünüyorum. etrafımda arkadaslarımdan gördüğüm sey çünkü ilk kızlarda baba insanın burnundan getiriyor ikincide biraz daha rahat oluyor tecrübeli oluyorlar heralde
bir an babamı gördüm anlattıklarında ablana yaptıklarındaahh bu babalarr
veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inşAhh ki ne ahh.. :)
veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inş
Caniim cok sevindim yaa hadi gozun aydinn. Hayirli ugurlu olsuun insalllahhh :))) kolay oldu muu :)[/QUOTE]TE="evintekprensesi, post: 39295107, member: 564106"]veee dün aksam konusuldu düğün tarihim alındı 10 ekim evleniyorum inş
misafirler gidene kadar hersey güzeldi sohbet muhabbet. misafirler gitti babamın suratı düştü dalıp dalıp gidiyor. üzülüyorum bu haline çokCaniim cok sevindim yaa hadi gozun aydinn. Hayirli ugurlu olsuun insalllahhh :))) kolay oldu muu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?