Evet Tatlım ama mobilyalarda çılgınca şeyler yapamam sanırım ancak evde kullanacağım aksesuarlarda yapabilirim
Bu arada son zamanlarda gittiğim her evde şu vardı, tv ünitesini koydukları duvara çok farklı ve güzel duvar kağıtları kaplamışlardı, oda aklımın bi köşesinde bende öyle yapmayı düşünüyorumsanada belki fikir olur. Çok hoş duruyor
Allahtan evimiz hazır tatlım ama bi ton tadilat yapacağım. Çok pahalıya kaçmak istemiyorum zorlanmasına kıyamam ama yapılması gereken çok şey var evinde.
Aslında bunlar çok tatlı hazırlıklar aldığımız şeyleri burada tek tek birbirimizle paylaşırız
Mesela ben salon mobilyalarım Kahverengi-Krem olsun istiyorum senin bi renk tercihin varmı şimdiden
süpermiş canım fenerli değilim ama eşin güzel denk getirmiş :))
Benim boyle bir sinema odasi hayalim var aslinda cok hayalim var ama :)) sinema odasini tavsiye ederim hem romantik hem cok siradisi :) ayrica birinde gormustum inanilmaz guzel yapmislar bir dahaki sefere size fotograf cekip gostereyim ben onu eminim aklina yatan bir fikir olacak :) tabi evin oda sayisi da uygun olmali bunun icin :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkur ederim tatlim :) bakalim hayirlisi ile o gun gelirse cok iyi olacak :)
Benim boyle bir sinema odasi hayalim var aslinda cok hayalim var ama :)) sinema odasini tavsiye ederim hem romantik hem cok siradisi :) ayrica birinde gormustum inanilmaz guzel yapmislar bir dahaki sefere size fotograf cekip gostereyim ben onu eminim aklina yatan bir fikir olacak :) tabi evin oda sayisi da uygun olmali bunun icin :/
1 Odamız fazla kalıyor tatlım bende orayı çamaşır ütü odası yaparım diye düşünüyordumSinema odası hı kulağa çok hoş geliyor .. Bide odanın dört bi köşesine iri li ufaklı mumlar falan ayy ne romantik
Ayrıca evimde bol bol mumlar olacağı kesin birşey, çok seviyorum çünkü ayrı bi hava katıyor ortama
Ne kadar güzel eviniz var canım Allah Güle güle oturmayı nasip etsin çok masraf olmasını istemiyorsan genel tadilatını yaptırırsınız cnım. Krem rengini cok beğeniyorum ben de :))
Camasir ve utu odasi ooff haklisin ona da bir oda olmali :) ve biz bayanlarin esyalari kiyafetleri cok oluyor aslinda bizim icinde ayri bir giysi odasi eslerimizden talep etmemiz lazim :)) bence bu daha super olur
Ayy ne güzel olurduZaten gardolabın 3 te çeyreklik kısmı bizim kuzunun olur diğer hepsi bana ait olur
Ben dolabin tamamini almayi dusunuyorum :)) ama onada kiyamiyorum sonra surekli kirisir esyalari ve yine biz utu yapariz :))
Evet canim :) ama istanbulda yasiyorum isim geregi :) sen nerelisin :)
biz de salon takımını yarın alacağız sanırım inşallah bi prüz çıkmaz hallolur
biz de salon takımını yarın alacağız sanırım inşallah bi prüz çıkmaz hallolur
Hayirlisi olsun canim :) insallah kolaylikla hallolur :)
aldığımız yerde kalacak canım evimiz hazır değil maleseff. orada bekleyecek . bence de evin tadilatına başlasan iyi edersin çok sıkışmamak için ilerde bi de onunla uğraşma bi an önce bitsin bence de.son aylar çok daha hesaba katılmayan masraflar çıkabilirCanım ev hazır mı yoksa salon takımı aldığınız yerde bekleyecek mi? Ya bende şunu düşünüyorum evin tadilatı yavaş yavaş başlasın istiyorum tamam düğün nasipse seneye falan ama en azından rahat oluruz. İlerleyen dönemlerde eşya düğün telaşı derken çok sıkışırız diye düşünüyorum ama oda bence son bi kaç ay kala evi yaptıralım sende hiç kullanılmamış hali ile gelirsin falan diyor. Kafam karışık o yüzden.
aldığımız yerde kalacak canım evimiz hazır değil maleseff. orada bekleyecek . bence de evin tadilatına başlasan iyi edersin çok sıkışmamak için ilerde bi de onunla uğraşma bi an önce bitsin bence de.son aylar çok daha hesaba katılmayan masraflar çıkabilir
izmirliyim ve izmirde yaşıyorum canım. özlüyorsundur izmiri.evlendikten sonra istanbulda mı izmirde mi yaşayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?