2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

pofuduk18

♥️Yaren & Alperen ♥️
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
3.741
4.446
Merhaba canlarım, bu konuyu açmayı uzun süredir planlıyorduk. Artık yavaş yavaş başlama zamanı geldi sanıyorum kendimizi zorlamadan.:KK19:

Günlük yediklerimizi paylaşalım, yaptığımız spor ve aktiviteleri de.:KK5::KK49:

Herkes başlangıç ve hedef kilosunu yazsın bakalım. Daha sonra liste yapacağım :))
Her hafta kilo paylaşımı yapalım:)) En Büyük KK

Üye adı / Başlangıç kilosu / Hedef kilosu

Son düzenleme:
Bende geldiiiiim :) konuyu görmeden az önce nutellalı ekmek yemiştim o sayılmaz demiii :)
Başlangıç kilom 73, hedefim 63 :KK66: Doğu öncesini bırak, kızlık kilomu hedefliyorum :)

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Merhaba kızlar bu konunun açılmasına çok sevindim.. Evet çoğumuzun 40'ları da çıktığına göre artık başlamalıyız diyete , sağlıklı beslenmeye..

Başlangıç kilom ;75 hedef kilom ;60

Ben ara öğünlerde nestle nesfit yiyorum laktozsuz süt ile şimdilik tek yapabildiğim bu sizin yöntemlerinizi merak ediyorum.. Emzirirken bu işi yapmak hiç kolay olmayacak hele de gaz problemlerimiz devam ederken ama yılmayalım.. :))

Bende geldiiiiim :) konuyu görmeden az önce nutellalı ekmek yemiştim o sayılmaz demiii :)
Başlangıç kilom 73, hedefim 63 :KK66: Doğu öncesini bırak, kızlık kilomu hedefliyorum :)
Çok iddalıııı sevdiim! :) ben 72ydim evlendiğimde. 75e düşeyim de 3kg daha veririm şimdilik böyle hehe :)
Bende dünden beri pasta yiyip duruyorum, bugün biter heralde :KK70: kızdan ötürü düzgün beslenemiyorum ama dikkat edicem artık. Bizim kociş beni beğenmiyor artık sankim. Ya da ben kuruntu yapıyorum, bilemiyorum yaniii :)

Merhaba kızlar bu konunun açılmasına çok sevindim.. Evet çoğumuzun 40'ları da çıktığına göre artık başlamalıyız diyete , sağlıklı beslenmeye..

Başlangıç kilom ;75 hedef kilom ;60

Ben ara öğünlerde nestle nesfit yiyorum laktozsuz süt ile şimdilik tek yapabildiğim bu sizin yöntemlerinizi merak ediyorum.. Emzirirken bu işi yapmak hiç kolay olmayacak hele de gaz problemlerimiz devam ederken ama yılmayalım.. :))
Ah o gaz sorunu yokmuu... Bizim kızda da var mahvediyor bizi. Ama yılmak yok. Zor da olsa başarmalıyız! :)
Azimle, hırsla. Eski kot pantolonumuzu düşünerekten :KK70:
42 bedendim 46ya zor giriyorum, deliricim!! :KK70:

Kizlar merhaba 73le hamile kaldim 83le doguma girdim su anda 74bucugum ve ben ne bulursam yiyorum yalnizim ve bol gazliyiz tabi bunlar bahane olmamali kilom 74bucuk hedefim 65 herkese iyi sanslar

Selam kızlarr:)) şuanki kilom 58 hedef kilom 52 (normalde 50 de çok uçmayayım dedim:KK70:)

Çok iddalıııı sevdiim! :) ben 72ydim evlendiğimde. 75e düşeyim de 3kg daha veririm şimdilik böyle hehe :)
Bende dünden beri pasta yiyip duruyorum, bugün biter heralde :KK70: kızdan ötürü düzgün beslenemiyorum ama dikkat edicem artık. Bizim kociş beni beğenmiyor artık sankim. Ya da ben kuruntu yapıyorum, bilemiyorum yaniii :)
bence biz kendimizi beğenmiyoruz, onlar beğeniyodur da Aslan gibi evlat verdik onlara :) tekrar eski özgüvene dönmek için vermeliyiz demekki :) yrn ilk iş ekmeği azaltıyorum, bide nutella yı :KK66: bide gece araları kalkıp yediğim halleyleri :)) abbow ben yine iyi vermişim 12 kiloyu, baksana dana gibi yiyormuşum :))

bence biz kendimizi beğenmiyoruz, onlar beğeniyodur da Aslan gibi evlat verdik onlara :) tekrar eski özgüvene dönmek için vermeliyiz demekki :) yrn ilk iş ekmeği azaltıyorum, bide nutella yı :KK66: bide gece araları kalkıp yediğim halleyleri :)) abbow ben yine iyi vermişim 12 kiloyu, baksana dana gibi yiyormuşum :))
Haha aynen bende dana gibi yiyorum :KK70: ekmek yemiyorum ben gerçi ama işte tatlıya çok düştüm bu ara heralde sıkıntıdan :) inşallah vericez bu kiloları ve eski özgüvene geri donucez :)

hayırdır tatlım ? bebiş mi huysuzlandı? ye bişeyler ama aç aç olmaz oyle...

Evet canım yaa bi sıkıntısı var ama anlamıyorum sürekli kucağımda uyumuyor huysuzlanıyor.. gaz gibi değil karnı da tok anlamadım bir de bugün misafirim gelicek üstüne bu yorgunlukla nasıl ağırlıycam bilmiyorum..

Evet canım yaa bi sıkıntısı var ama anlamıyorum sürekli kucağımda uyumuyor huysuzlanıyor.. gaz gibi değil karnı da tok anlamadım bir de bugün misafirim gelicek üstüne bu yorgunlukla nasıl ağırlıycam bilmiyorum..

Çocuklar bir hazırlığın olduğunu hissedip o gün huysuzluk ediyorlar bence. Cumartesi bizim de yıl dönümümüzdü. Hazırlıycam ya bişeyler, hiç uyumadı hanım.

Merhaba konuya bende Katılmak istiyorum çünkü kendimi artık beğenmiyorum bir arkadaşın dediği gibi özgüvenleri geri kazanmak Lazım bende 1 temmuzda doğum Yaptım ilk zamanlar kilolar hızlı hızlı gitti ama şimdi takılıp kaldı hatta ibre ufak ufak yukarılara çıkıyor kendimce bişeyler yapmayı düşünüyorum buradan paylaşırız. Ben 62 kilo ile hamile kaldım 79 kilo ile doğum Yaptım şimdi 67 kiloyum. Hedef kilom 58. Pofuduk arkadaşım benide eklersen sevinirim. Hilal1653/67/58

Merhaba konuya bende Katılmak istiyorum çünkü kendimi artık beğenmiyorum bir arkadaşın dediği gibi özgüvenleri geri kazanmak Lazım bende 1 temmuzda doğum Yaptım ilk zamanlar kilolar hızlı hızlı gitti ama şimdi takılıp kaldı hatta ibre ufak ufak yukarılara çıkıyor kendimce bişeyler yapmayı düşünüyorum buradan paylaşırız. Ben 62 kilo ile hamile kaldım 79 kilo ile doğum Yaptım şimdi 67 kiloyum. Hedef kilom 58. Pofuduk arkadaşım benide eklersen sevinirim. Hilal1653/67/58

Hoşgeldin canım aramıza :KK19: Hemmen ekliyorum :cool:

X