Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu yanlış yere açmışsınız gebelik bölümüne açmanız gerekirdiben 2 haftalık hamileyim galiba ve hazirana geliyor doğumum allah nasip ederse
haydi hep beraber bebeğimizin nasıl gelişiminin ilerlediğini paylaşalım![]()
merhaba ben de 5+3 teyim muhtemel doğum tarihim 11 haziran nasıl geçiyor hamilelik :)ben 2 haftalık hamileyim galiba ve hazirana geliyor doğumum allah nasip ederse
benimde suan 7+1 deyim haftaya kontrolum var . midem cok fazla bulanıyor ne yapsam geçer lütfen yardımmerhaba ben de 5+3 teyim muhtemel doğum tarihim 11 haziran nasıl geçiyor hamilelik :)
ne kadar acaba hormon degerinbugun regli gunum kan degerim 29.sata göre 4 haftalıgım neden bu kadar düşük?
benim çok fazla değil ama azar azar bulantılarım başladı leblebi ve çubuk kreker çok iyi geliyor bulantı başladı anda leblebi ye biraz gerçekten yatıştırıyorbenimde suan 7+1 deyim haftaya kontrolum var . midem cok fazla bulanıyor ne yapsam geçer lütfen yardım
inşsallah geçer deneyeyim bi.. bende tuzlu ayva ve kızarmış ekmekle yatıştırıyorum bu aralarbenim çok fazla değil ama azar azar bulantılarım başladı leblebi ve çubuk kreker çok iyi geliyor bulantı başladı anda leblebi ye biraz gerçekten yatıştırıyor
denerim inşallah faydası olur bende tuzlu ayva ve kızarmış tuzlu ekmeği tavsiye ederim böyle bi şikayeti olan varsabenim çok fazla değil ama azar azar bulantılarım başladı leblebi ve çubuk kreker çok iyi geliyor bulantı başladı anda leblebi ye biraz gerçekten yatıştırıyor
Ok :) bende varımben 2 haftalık hamileyim galiba ve hazirana geliyor doğumum allah nasip ederse