Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kilec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
334
278
Merhabalar arkadaşlar yeni bir ay yeni bir umut bizlerle olsun yaza girdiğimiz bu ayda mübarek ramazan ayımızda inşallah tüm dualarımız kabul olur ve çabalarımız boşa çıkmaz ben Malatyadan yazıyorum Allah nasip ederse bu ay aşılamamı yaptıracağım çok heyecanlıyım o gün için sabırsızlanıyorum. Hasta olmayı bekliyorum. Hasta olunca 2. gün Araştırma Hastanesine gideceğim ve kontrolle birlikte yumurta büyümesi ve sağlıklı gelişmesi için hem iğne olacağım hem de takipte olacağım sonrasında bildiğimiz çatlatma iğnesi ve sperm enjekte edilecek. Sonrada o spermler yavrularıma dönüşecek. Doğru duydunuz Allah nasip ederse çoğul gebelik istiyorum ailenin en büyüğüyüm benden küçükler anne oldu bile birşekilde yetişmem lazım değil mi :)) Şaka bir yana eşiminde dediği gibi öncelikle vatana millete hayırlı bir evlat olsun eli yüzü düzgün sağlıklı olsun sonrasında ne çoğul ne kız ne erkek fark etmez :) Sen dualarımızı duy yarabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakma.

Merhabalar arkadaşlar yeni bir ay yeni bir umut bizlerle olsun yaza girdiğimiz bu ayda mübarek ramazan ayımızda inşallah tüm dualarımız kabul olur ve çabalarımız boşa çıkmaz ben Malatyadan yazıyorum Allah nasip ederse bu ay aşılamamı yaptıracağım çok heyecanlıyım o gün için sabırsızlanıyorum. Hasta olmayı bekliyorum. Hasta olunca 2. gün Araştırma Hastanesine gideceğim ve kontrolle birlikte yumurta büyümesi ve sağlıklı gelişmesi için hem iğne olacağım hem de takipte olacağım sonrasında bildiğimiz çatlatma iğnesi ve sperm enjekte edilecek. Sonrada o spermler yavrularıma dönüşecek. Doğru duydunuz Allah nasip ederse çoğul gebelik istiyorum ailenin en büyüğüyüm benden küçükler anne oldu bile birşekilde yetişmem lazım değil mi :)) Şaka bir yana eşiminde dediği gibi öncelikle vatana millete hayırlı bir evlat olsun eli yüzü düzgün sağlıklı olsun sonrasında ne çoğul ne kız ne erkek fark etmez :) Sen dualarımızı duy yarabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakma.
merhabalaar ne güzel ifade etmişsin duygularını ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben ptesş gittim dr a klomen verdi 1 aşılama yaptırmıştım sonuç olumsuz .. şimdi ise klomenle deneyeceğiz bakalım 27 sinde kontrolüm var umarım rabbim bizlere de bu duyguyu tattırır ben de senin gibi ikiz istiyorum o kadar istiyorum ki günlerdir bu tedavinin çoğul gebelik şansına bakıyorum hakkımızda hayırlısı burdan süreçlerimizi paylaşabiliriz bu arada pcos um ben

Merhaba Ben 19 Mayista 2.asilamami oldum Haziranda sonuc belli olucak o yuzden atladim geldim buraya :) Ilk asilamam tutmadi Esimde de bende de sorun yok bi de klomen + catlatma ignesi kullandim ve sadece 1 yumurta olustu Esimde de asilama gunu sayi 80 milyondu Hiz ve morfoloji de cok iyiydi niyeyse tutmadi Bu sefer doktor ilac kullandirmadi sadece asilamadan 1 gun once 2 doz pregnyl catlatma ignesi oldum Cok umitli degilim cunku asilama gunu esim uykusuzdu zaten gitmeden soyledi benden bugun is cikmaz cok uykum var dedi ve sayi 50 milyon cikti :KK43: sonuc belli olsun haber vericem Tutmazsa 3.asilama haziranda olucak (insallah gerek kalmaz) benim hikaye de boyle

Merhaba Ben 19 Mayista 2.asilamami oldum Haziranda sonuc belli olucak o yuzden atladim geldim buraya :) Ilk asilamam tutmadi Esimde de bende de sorun yok bi de klomen + catlatma ignesi kullandim ve sadece 1 yumurta olustu Esimde de asilama gunu sayi 80 milyondu Hiz ve morfoloji de cok iyiydi niyeyse tutmadi Bu sefer doktor ilac kullandirmadi sadece asilamadan 1 gun once 2 doz pregnyl catlatma ignesi oldum Cok umitli degilim cunku asilama gunu esim uykusuzdu zaten gitmeden soyledi benden bugun is cikmaz cok uykum var dedi ve sayi 50 milyon cikti :KK43: sonuc belli olsun haber vericem Tutmazsa 3.asilama haziranda olucak (insallah gerek kalmaz) benim hikaye de boyle
Ins gerek kalnaz dollenmek icin 1 tanesi yeterli 50 milyonda 1 de cok yuksek bi rakam degil mi olumlu dusunekim umutlu olalin guzel olsun inss guzel haberleri ilk senden aliriz burda

merhabalaar ne güzel ifade etmişsin duygularını ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben ptesş gittim dr a klomen verdi 1 aşılama yaptırmıştım sonuç olumsuz .. şimdi ise klomenle deneyeceğiz bakalım 27 sinde kontrolüm var umarım rabbim bizlere de bu duyguyu tattırır ben de senin gibi ikiz istiyorum o kadar istiyorum ki günlerdir bu tedavinin çoğul gebelik şansına bakıyorum hakkımızda hayırlısı burdan süreçlerimizi paylaşabiliriz bu arada pcos um ben
Bende de pcos var

Hoş geldin o hiçbellei olmaz 80 milyonken bak tutmamış belki 50 de tutar rahat olmanız önemli eşin uykuluysa rahatmış zaten sende stres yapma kendinden emin ol Allah görüyor biliyor nasıl istediğimizi. Eminim kimsenin duası karşılıksız kalmaz

Dün arkadaşlar geldi bize muhabbet ediyoruz. Arkadaşın biri dediki tadını çıkarın bugünlerin balayı gibi çocuktan sonra zor olur (biz gezmeyi vs sevdiğimizden) Eşim de dediki ne bitmez balayıymış bir bitmedi gitti :)) Balayımızın bitip sağlıklı bebekleri kucağımıza almak dileğiyle :))
Buarada farlutalım bitti hasta olmak için gün sayıyorum veeee başlasın aşılama maceramız sizlerde yazın hergün ne hissettiğinizi kızlar

merhaba,
sürekli forumu okuyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş. bende bu ay aşılama yaptıracağım. inş Allah hayırlısıyla nasip eder hepimize.
bende kist, septum vardı laparoskopi ve histereskopi oldum aynı anda, ancak hala şikayetler devam ediyor. dr bu şekilde hamile kalabileceğimi söyleyip aşılama yapmaya karar verdi. ancak 20 günde bir adet olmaya başladım nasıl olacak bilemiyorum :KK43: artık stresten geceleri uyuyamaz oldum.

Stres en büyük etken zaten öncelikle ondan kurtulman lazım bak hep tam pes etmişken insanlar artık kabullenmiş yada bırakmışken çocukları oluyor.

Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum hiç özel hastanelerde servet harcamayın gidin araştırma hastanesine veya devletin tüp bebek kurumlarına orda yaptırın.

Şimdiye kadar yapılanlar
Mart : Tarlusal ile hasta oldum 2. günü doktora gittim (2 aydır olmamıştım) 1 kistim oluşmuş tekrar hastalandığında gel dedi (Hormon testlerim yapıldı fsh,lh, tsh ...)
Nisan : Hasta oldum doktora gittim çok şükür kistim gitmişti tekrar hasta olunca gel dedi tarlusal verdi 16. gün kullanmam için
Mayıs: Hasta oldum 2. günü doktora gittim ve gonal F 450 iğne verdi 4 gün kullanıp kontrole gideceğim

bnde gata ya gidiyorum. orda deneyeceğim. hayırlısı olur inş.

İnşallah canım dün kendi kendime ilk defa iğne vurdum. Korkmayın hiç acımıyor hatta hissetmiyorsunuz. Ama şırınganın içerisinde biraz hava kabarcığı vardı. Sanırım bu sebepten doktorun söylediği (75ml) dozajdan daha az vurmuş oldum. Bugün daha deneyimli olarak hareket edeceğim ama zamanı çok önemliymiş kesinlikle her gün aynı saatte vurulmalıymışız.

inşşallah emeklerinin karşılığını alırsız alırız::)

bende mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum.bugün adet olmam gerekirdi test yaptım sonuç negatif.haziran ayında aşılama olacak sanırım.

Merhabalar umarım hepimiz iyi haberlerimizi veririz bende cumartesi gonal iğne vurmaya başladım cuma günü kontrolüm var sanırım o gün herşey yolundaysa çatlatma iğnesi ni olucam ve arkasından aşılama olacak

inşallah hayırlı haberlerini alırız. bu arada aynı yaştayız sanırım bende 76 lıyım.sendeki gelişmeleri umutla takip edeceğim.

X