- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.461
Kızlar birşey soracağım kına kıyafetini şimdiden alan var mı ?
ben almadım canım hiç bişey ne kına ne gelinlik hepsi bekliyo daha
Aslında düşününce mantıklı geliyor... Çok fazla model değişme imkanı yok bariz kilo farkımda olmuyor... Nişanda 3 kilo vermişdim... Ufak bir tadilat yapılır....canım günaydın. ben önümüzdeki ay gelinlik randevuma gideceğim nişanlığımı aldığımız mağazadan nasipse o gün seçerim diye düşünüyorum çünkü önceden birkaç model beğenmiştk sadece giymedim. kına kıyafeti ve kaftanı da izmire gelinlik bakmaya gittiğimizde halletmeyi düşünüyoruz. ama eğer nişanlın alalım diyorsa al gitsin en kötü mayıs gibi denersin olumsuz bir durum lursa hemen tadilatını yaptırısın.
canım fiyatı uygun olur diyosa alın ozaman dedikleri gibi bindallı hep aynı modeller en azından onu alabilirsin ama ben bi çıktığımda topluca alıcaz oyüzden hadi şunu alalım şimdiden koyalım diyemiyorumDaha 5 ay var dün annemle nişanlım tuturmuş alalım daha uygun olur... En azından abiyeyi almasak bile bindallıyı alalım dursun... Nasıl olsa hep aynı modellermiş... Nişanlımın bir arkadaşı giyim üzerine çalışıyor o uyarmış... Yaza fiyatlar çok yükselir demiş...
canım fiyatı uygun olur diyosa alın ozaman dedikleri gibi bindallı hep aynı modeller en azından onu alabilirsin ama ben bi çıktığımda topluca alıcaz oyüzden hadi şunu alalım şimdiden koyalım diyemiyorum
Biz hep nişandada gördükçe aldık canım... Toplu bir çarşıya çıktık ama hiç birşey begenemeden gelmişdim ....canım fiyatı uygun olur diyosa alın ozaman dedikleri gibi bindallı hep aynı modeller en azından onu alabilirsin ama ben bi çıktığımda topluca alıcaz oyüzden hadi şunu alalım şimdiden koyalım diyemiyorum
benimde gelinlik falan hepsi duruyo daha yakına mı gelinlik bile duruyor. hem ben daha 5 kilo zayıflıyacağım büyük olur o elbise
benim 4 kilo vermem lazım düğüne kadar 174 boyum 64 kiloyum 60 a düşmem lazım yaaOoo ben mi hızlıyım ... Gelinliği halletik... 2 kilo fazlam var benimde göbek çevremde birikmiş....
Hazırmı alacaksın canım ...ben yavaş gidiyorum sanırım gelinliğimi bile nisanda bakacağım
ben yavaş gidiyorum sanırım gelinliğimi bile nisanda bakacağım
Canım benim direk göbek şişiyor...2 Kilo almışım kış boyu onuda mart gibi yüzmeyle veririm diye düşünüyorum ...benimde gelinlik falan hepsi duruyo daha ya
benim 4 kilo vermem lazım düğüne kadar 174 boyum 64 kiloyum 60 a düşmem lazım yaagöbek yok bende basen var çok sinir oluyorum
bendede göbek derdi varbenimde gelinlik falan hepsi duruyo daha ya
benim 4 kilo vermem lazım düğüne kadar 174 boyum 64 kiloyum 60 a düşmem lazım yaagöbek yok bende basen var çok sinir oluyorum
Eğer hapla korunacaksınız canım evet vücudunun hazırlanması gerekir 1 ay gibi bir sürede anca kendini bulur diye düşünüyorumBen şu papatya çayını denemek istiyorum ya her ay 2 gün erkene çeksem şimdiden düğüne denk gelmez ozaman öyle ümit ediyorum yani
bide düğünden bi ay önce falan doğum kontrol hapına başlamamız gerekiyomuş sanırım
senin gene en azından randevun varmışoff bende daha gelinlik bakmadım 21 şubatta randevum var o zamana kadar azcık araştırırm belki bilmiorm zor geliyor :)
canım bende çok kabarık prenses düşünüyorum hiç denemedim ama yakışır sanki boy uzunsabendede göbek derdi var
nasıl modeller bakacaksınız kızlar? bana bazı kişiler prenses bakma kilolu gösteriyor diyorlar ama benim küçüklüğümden beri hep hayalim çok da kabarık olmayan prenses model almazsan aklımda kalacak gibime geliyor ama bilmiorm
senin gene en azından randevun varmışben sadece bi kaç mağazaya gidip baktım bi kaç tanede denedim kafamda bişeyler oluştu bide şubatta antalyada evlilik fuarı var onu bekliyorum
canım ben gidip denediğim mağazalarda hiç prenses denemedim elim gitmedi hiç bilmiyorum ama bidahaki gidişimde denicem üstümde görmüş olurum aklım kalmaz en azından ama boyun kısaysa garip oluyo prenses modelbendede göbek derdi var
nasıl modeller bakacaksınız kızlar? bana bazı kişiler prenses bakma kilolu gösteriyor diyorlar ama benim küçüklüğümden beri hep hayalim çok da kabarık olmayan prenses model almazsan aklımda kalacak gibime geliyor ama bilmiorm
A tipiydi benim giydiklerim genelde ve çok hoşuma gitti üstümde duruşu boyun kaç canım ? ordan bi yorum yapabilirimdenemekle yolun yarısına gelmişisn canım bence çünkü ben şu an sadece istiyorum ama üstüme olmazsa nasıl birşey olur bilmiorm A tipi öneriyor herkes
bende bilmiyorum ki neyle koruncam hiç bilgim yok bu cahillikle gidersem ben hemen hamile kalırımEğer hapla korunacaksınız canım evet vücudunun hazırlanması gerekir 1 ay gibi bir sürede anca kendini bulur diye düşünüyorum
günaydın canım dediğin gibi boyu uzun olanlara yakışıyo gerçi benim boyda 174 ama hiç denemedim nasıl durur bilmiyorumGünaydın kızlar
canım bende çok kabarık prenses düşünüyorum hiç denemedim ama yakışır sanki boy uzunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?