2015 ikiz anneleri dertleşme köşesi

esinti_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
100
21
98
Mart 25 te 2 yasimiz dolacak ve yaramazlıkta sınır tanımıyorlar , çıldırmak üzereyim. Asla yalnız bırakamiyorum , wc ye gitmem için başlarında biri olması gerekiyor aksi halde birbirlerini parcaliyorlar. Isırma, vurma, itekleme hepsi mevcut. Help mee!!

Allah yardımcınız olsun bizimde geleceğimiz böyle olacak demekki :) Siz artık tecrübeli bir ikiz annesi olmuşsunuz, size sormak istediklerim var ikizler bir beşiğe kaç aya kadar sığıyor ne kadar süre yanımda yatırabilirim belli bir süre sonra aynı beşikte birbirlerini rahatsız ediyorlardır herhalde... çocuklarıma iki tane büyüyen beşik alıp oda mı yapmalıyım yoksa yatak odasına 1 tane park yatak alıp oda işini ilerleyen senelere mi bırakmalıyım? siz ne yatınız? Bu arada büyüyen beşik alırsam ilk başta birini yatak odasına koymayı düşünüyorum mantıklı mı?

Merhabalar, öncelikle evlatlarımıza sağlık sıhhat diliyorum ben ilk 3 ay park yatak kullandım sonrasında yatak odam müsaitti ve yatagimizin yanına geniş bir yer yatağı yaptım gece çok fazla uyanmak zorunda olduğumuz için bana kolaylık oldu, 1,5 yaşına kadar yer yatağı kullandım sonrasında çift kişilik yatak alıp ayrı odaya koydum. Yataklarını ayırmayı denedim istemediler hiç uyumadilar . Şuan bile öğlen uykusu ayaklı başlı yatıyorlar. Başka sorunuz olursa bilgim dahilinde cevaplarim sevgiler

Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…