2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Merhaba 2015'e girerken bu yıl anne olsam diye dileyip ilk ayında hamile kaldığını öğrenen heyecanlı, şanslı, mutlu,tedirgin, meraklı anne adayları..ben ocak ayında hamile olduğumu öğrendim çok heycanlıyım ve çok merak ediyorum herşeyi.benimle aynı duyguyu yaşayan arkadaşlarımla doğuma kadar herşeyi konuşup paylaşamak fikir almak öğrenmek istiyorum.bu güzel yolculuğa beraber çıkalım ve iyi günde kötü günde paylaşalım destek olalım istiyorum.katılmak isteyen arkadaslar kaç haftalık hamile oldugunu yazsın ve sürekli fikir alış verişinde olalım birbirimizi tanıyalım paylaşarak daha kolay geçirelim günlerimizi:))

Merhaba kızlaarr
Bende geldimmm aranıza bizde tam 5 haftalıgız 1 şubatta ögrendik idrar testiyle 9 subattada kesemizi gördük cok sükür kalp atıslarını duyacagmz günü bekliyoruz

Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu

Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
kusarken kendinizi çok zorlamayın size zararı var .bebeğe zararı yok .tuzlu çubuk kraker yiyen çok hamileler biraz bulantının azaldığını söylüyor.umarım kurtulursunuz biran önce bulantıdan .Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

kusarken kendinizi çok zorlamayın size zararı var .bebeğe zararı yok .tuzlu çubuk kraker yiyen çok hamileler biraz bulantının azaldığını söylüyor.umarım kurtulursunuz biran önce bulantıdan .Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
doktorunuzla görüşürseniz serum önericektir .birde bulantıyı kesecek ilaç yazıyorlarmış .

merhaba kızlar bizde 22 haftamıza girdik eylül ayında öğrendim prensesimi 31 ağustosta evlendim ve hemen hamile kalmışım :21:nasip olursa haziranda alıcaz kucagımıza:KK46: şimdi burda yazdıklarınızı okuyunca ilk hamile kaldığım günlerim geçti gözümün önünden :) Allahım hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallallah :KK36:size bi tavsiyem sakın benim gibi sitede bulunan boş gebelikmiş düşükmüş kalp durmasıymış falan merak edipte bakmayın ben bu hatayı çoook yaptım ve hep korkuyla yaşadım hamileliğimi ama şimdi tekmeleri yiyince anladım boş kuruntular yaptığımı çok pişman oldum hepimizi Allah kurtarsın diyorum sizleri öpüyorum:KK15:

9 haftalık hamileyim, keseyi ve bebeğimi gördüm yaklaşık iki hafta önce. Ne müthiş bir duygu, minik kalp atışlarını dinlemek, kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin :KK68::KK68:

"senel8, post: 39408303, member: 110308"]doktorunuzla görüşürseniz serum önericektir .birde bulantıyı kesecek ilaç yazıyorlarmış .[/QUOTE]
Bulantı hapı verdi iğne yaptılar ama kar etmedi hiç birşey yiyemiyorum

Ben de 6 haftalık hamileyim. Daha yeni öğrendim. Dün doktora gittim keseyi gördü doktor. Kalp atışını gördüm. Çok farklı bir duygu. Ben tek sorunum karım çok ağrıyor. Nedenini anlıyamadım. Sizde de varmı karın ağrısı. ALLAH hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Sağlıklısıyla

Hayırlı olsun.vucüt büyük bir değişim geçiriyor normaldir herhalde karın ağrısıda bende çok nadiren kasılıyor hemen geçiyor ama bu miğde bulantısı beni benden aldı sürekli burnumda değişik kokular herşeye kusuyorum resmen toplum içine çıkacak gibi değilim

Canım bende bulantı var ama çıkarma yok istahsizlik çok fazla iki kilo verdim leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor bebeğe bir zararı yok bu çıkarmalarin sadece seni yorgun ve halsiz bırakır iki gündür biraz iyiyim solgar diye markanin balikyagi ve vitamini var onlardan aldım bebeğin gelişmesine ve annenin halsizligine iyi geliyormus bu arada folikaside devam ediyorum mutlaka sende kullan bu hafta kabızlık problemi vardı onuda çözdüm çok şükür inşallah bebişler sağlıkli olsunda hayırlısiyla

Ben de 6 haftalık hamileyim. Daha yeni öğrendim. Dün doktora gittim keseyi gördü doktor. Kalp atışını gördüm. Çok farklı bir duygu. Ben tek sorunum karım çok ağrıyor. Nedenini anlıyamadım. Sizde de varmı karın ağrısı. ALLAH hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Sağlıklısıyla
Canım bendede vardı altı haftalıkken yedinci haftaya dogru geçiyor vücut gaz yapıyor nasıl oluyorsa sonrada kabızlık oluyor ona dikkat et Kabiz olmamaya çalış bol su iç ilk aylar idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyormus.hasta olmamayada dikkat et çünkü ilk üç ay dolmadan kolay kolay ilaç verilmiyor sağlıkli bebişin olur inşallah Allah gönlüne göre versin

Merhaba bayanlar bende 6+2 günlük hamileyim dün kalp atışı ve bebegımı gordum ne hos bı mutluluk allah herkese nasıp etsın.. Suan ıcın kasık agrısından baska bı sıkayetım yok oda ufak bi agrı.. :)

Back
X