• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet canım hep farklı oluyor ama artık az çok bi ayak numaraları var
Şu dönem sanırım biraz değişken oluyor çabuk büyüyor ondan tereddüt ettim
sporlarında ucu boştu bir iki ay demeden uca geldi bunu da biraz büyük almak istedim ki bi süre giysin en azından

Geçmiş olsun ya kiyamam :/

tutkku tutkku geçmiş olsun.
İyiki nete bakmışsın.
Ben hiç nete bakmiyorum.
Her şeyin en kötüsü yazıyor çünkü.
Baktigim zaman moralim yerle bir oluyor. dengeyi kuramiyorum.

Poşet nasıl girer çok şaşırtıcı.
Ama Yavrun rahatlamış şükür.

Ay cok gecms olsun ben sok oldum

Cok sagolun kizlar, herkese gecmis olsun.
Aynen duse kalka buyuyecekler yeterki Rabbim beterinden korusun.

M Mavisu27 aynen canim nette surekli.moral.bozacak seyler yaziyor. Bakmam diyip dayanamiyorum okuyunca tabi uyku tutmuyor.
Ama bu kez iyiki bakmisim diyorum yoksa ustelermiydim dr gitmeyi bilmem .. surekli.usutmustur,terlemistir,dondurma yiyince olmuatur vs diyip gecistirmistim

Kizlar bebislere hangi.simidi onerirsiniz?
Kolluk, bogaza takilanlardan,yoksa oturmali var onlardanmi? Yoksa normal simitmi hangisini alacagimi bilemedim.
Su oturmali olanlar iyi gibi ama kullanan varsa devrilme oluyormu? Cocuklar haliyle hareketlendirler bilemedim hangini alsam

Kolluk, bogaza takilanlardan,yoksa oturmali var onlardanmi? Yoksa normal simitmi hangisini alacagimi bilemedim.
Su oturmali olanlar iyi gibi ama kullanan varsa devrilme oluyormu? Cocuklar haliyle hareketlendirler bilemedim hangini alsam
Ben kolluk aldim... Simit istemedi durmadi hic bu sene...

Ikı kez ust uste ebogaz enfeksynu gecrdk suan vucudunda dılnde heryrnde yara lar oldu enfeksyna baglyms sabahta yataktan dustu elı czlmıs getırıp opturuo her 5 10 dakıkaya sırtı yan tarafıda cok kızarık tahtaya surtmus :-( rabbm saglk versn buyuyorlarda ıste nasl buyuyorlar. Cok yor'gunum
Gecmis olsun canim...

Kizlar bu arada komsumun kizi el ayak hastaligina yakalanmis bulasici. Her yeri sivilce benek benek.ve ates ..
Doktor parklarda cok cikmayin demis. Havalar sicak suriyeliler vs mikrop uremis.
Dun yazacaktim unuttum.
Allah korusun.

Gecmis olsun canim...

Kizlar bu arada komsumun kizi el ayak hastaligina yakalanmis bulasici. Her yeri sivilce benek benek.ve ates ..
Doktor parklarda cok cikmayin demis. Havalar sicak suriyeliler vs mikrop uremis.
Dun yazacaktim unuttum.
Allah korusun.
Yaa ciddi misin biz de parktan zor geliyoruz eve. Neyse bugunlerde annemin oraya geldim burasi bahceli rahat. Bahcede kosturuyo butun gun. Sen de dikkat et cnm.

Kolluk ya da yelek kullanisli olur sanirim. Ben gecen yil tenteli simit almistim fakat bu sene oturup ordan bakacagini pek sanmiyorum ben. Henuz siftahimiz yok deniz havuz sezonu acilmadi bizde. Ama dedigim gibi yelek ya da kolluk alicam ben de.

Canım ben dönemsel diye düşünüyorum.
İki ay falan önce bi daha gelmiştim memlekete. O zaman annem özellikle babamlaydi hep. Teyzesiyle de uzun vakit geçiriyordu. Beni hiç aramiyordu.
Hatta abimin eşiyle kisa bir akşam gezmesine cikmisligi var :)

Ama bu sefer beni bir dakika gormese anni anni diye aranıyor kimsenin yanında kucağında durmuyor.

İyiki burada yazıyorsunuz da hepsinin aynı olduğunu anlıyoruz
Aynı şekilde canım benimki de benden başkasını tanımıyor bırakıp bi yere gidemiyorum
Alışveriş kuaför asla gidemiyorum
Onunla gidersekte zaten resmen zulüm oluyor sürekli koşturduğu için
Umarım dönemseldir babası da üzülüyor beni neden hiç aramıyor diye
Önceden anahtar sesini duysun kapıya koşuyordu şimdi umru değil

Sağol canım size de çok geçmiş olsun
Allah koruyor onları yoksa yaptıkları fena

Ayy insallah dedigin gibidir M Mavisu27 cunku epey zorluyo beni.
wakewake wakewake cnm ben de tek biz miyiz boyle diye ogrenmek icin yazdim neyseki tek degiliz en azindan icim rahatladi. Iyiki burasi var iyiki sizlet varsiniz :KK68:

Anneye yapisma durumu bizde iyice artti. Cani sagolsun da gece gunduz tspwmde. Sacimi tutamayinca feryat figan gidiyor geceleri. Mecburen yatakodasindan ayrildim. Kanepede beraber yatiyoruz tabi tepemde yatiyor. Sicakta da terleyip sicaklayinca yine agliyor. Kisir dongu geceleri bizim. Gunduz de tuvalete gidemiyorum eskiye donduk. Kapi acik hacet gideriyom yani:KK53:

Biseyden mi korktu da beni birakmiyor yoksa donemsel mi anlayamadim. Baba anane kesinlikle yok sayiyor. Varsa yoksa anne anne..
Ayni bizi anlatmissin canim

283337469_tn30_0.webp
bunu aldim canim.insallah sever.arkadasimin tavsiyesiyle.bide korumaliksiz olani aldim.kolluk alsammiki?

Ben üstü tenteli oturmali olandan kullandım bu yaz 2 gün durdu 3.gün üstüne çıkıp denize atladı =) kolluk aldım onu çok sevmedi bende kucağıma aldım artik öyle baya oynadık denizde

Anneye yapisma durumu bizde iyice artti. Cani sagolsun da gece gunduz tspwmde. Sacimi tutamayinca feryat figan gidiyor geceleri. Mecburen yatakodasindan ayrildim. Kanepede beraber yatiyoruz tabi tepemde yatiyor. Sicakta da terleyip sicaklayinca yine agliyor. Kisir dongu geceleri bizim. Gunduz de tuvalete gidemiyorum eskiye donduk. Kapi acik hacet gideriyom yani:KK53:

Biseyden mi korktu da beni birakmiyor yoksa donemsel mi anlayamadim. Baba anane kesinlikle yok sayiyor. Varsa yoksa anne anne..
Genel bir durum galiba benim oglanda ayni sekilde elimi tutarak uyuyor vucudumun yarisi besikte sabah tutulmus bir sekilde kalkiyorum.gun icinde de surekli elimi tutup bi yerlere goturuyor babasi gelince az baksinda mutfaga girim diyorum yok kiyametler kopu gitmiyo babasina.

günaydın kızlar tutkku tutkku wakewake wakewake çok geçmiş olsun. Mira da dğn akşam düştü. her şeyi ben kendim yapıcam tribinde olduğu için merdivenden elinde koca oyuncakla çıkarken dengesini kaybetti Allahtan kenardan tutundu ama çenesini demire çarptı biraz mor hafif kanama derken ucuz atlattık
Cok gecmis olsun Allah korumus.

• Beğen
Reactions: GCA
Ikı kez ust uste ebogaz enfeksynu gecrdk suan vucudunda dılnde heryrnde yara lar oldu enfeksyna baglyms sabahta yataktan dustu elı czlmıs getırıp opturuo her 5 10 dakıkaya sırtı yan tarafıda cok kızarık tahtaya surtmus :-( rabbm saglk versn buyuyorlarda ıste nasl buyuyorlar. Cok yor'gunum
Cok gecmis olsun bir an once gecer insallah.

Ben kolluk aldim... Simit istemedi durmadi hic bu sene...

Kolluk ya da yelek kullanisli olur sanirim. Ben gecen yil tenteli simit almistim fakat bu sene oturup ordan bakacagini pek sanmiyorum ben. Henuz siftahimiz yok deniz havuz sezonu acilmadi bizde. Ama dedigim gibi yelek ya da kolluk alicam ben de.

Eki Görüntüle 2020410 bunu aldim canim.insallah sever.arkadasimin tavsiyesiyle.bide korumaliksiz olani aldim.kolluk alsammiki?

Ben üstü tenteli oturmali olandan kullandım bu yaz 2 gün durdu 3.gün üstüne çıkıp denize atladı =) kolluk aldım onu çok sevmedi bende kucağıma aldım artik öyle baya oynadık denizde

Iste bundan alicaktim ama ya yana dogru egilip devrilirse suya :KK14:
o zaman kolluklara bakicam artik , yelek bulabilirmiyim burda bilmiyorum, olsa daha iyi aslinda hem vucudu fazla yanmaz gunesten.
Normal simit alsak kollarini ice sokup altindan kayiverirler bu hareketlilikle..

tubaa1 tubaa1 sapka takmamasi kotu olmus canim ya, bisekilde alissa keske.
Hem gunes carpmasindan korur ,hem yuzunu gunesten korur ama ..
Takip dikkatini baska yone dagitsan , denemissindir gerci ama insallah bir yol.bulursunuz

Şapka konusu bizde de sıkıntı yok takmiyor. Hatta bugun bahceye havuzunu koydum doldurdum oynasin diye kafaya da sapkayi yavastan taktim arkami dondugum gibi sapkayi havuza soktu masrapa gibi doldurup doldurp doktu suladi cadi kizim :spor: tabi ben boyle :KK57: kaldim :olamaz:

Iste bundan alicaktim ama ya yana dogru egilip devrilirse suya :KK14:
o zaman kolluklara bakicam artik , yelek bulabilirmiyim burda bilmiyorum, olsa daha iyi aslinda hem vucudu fazla yanmaz gunesten.
Normal simit alsak kollarini ice sokup altindan kayiverirler bu hareketlilikle..

tubaa1 tubaa1 sapka takmamasi kotu olmus canim ya, bisekilde alissa keske.
Hem gunes carpmasindan korur ,hem yuzunu gunesten korur ama ..
Takip dikkatini baska yone dagitsan , denemissindir gerci ama insallah bir yol.bulursunuz
Canim cok denedim ama bir turlu alistiramadim.hep yanimda cantamda sapka surekli deniyorum ama yok cok fena..resim attigim korumalikli simit icine oturmali degil canim ayaklari suya degiyor.bacaklardan gecmeli.dedigin gibi oturmalida vardi.ama benim sipa imkansiz oturmaz.dalar suya.bu yuzden bacaktan gecmeli aldim.

Back
X