- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.201
inşallah bizim hamileliklerimizde doğumumuzda çok rahat geçer ben şimdiden günde bir hurma yemeye başlayacağımbenim ilk hamileliğim doğumum oğlum öyle rahattı ki..ben de acemi gibiyim:)
inşallah bizim hamileliklerimizde doğumumuzda çok rahat geçer ben şimdiden günde bir hurma yemeye başlayacağım
inşallah bizim hamileliklerimizde doğumumuzda çok rahat geçer ben şimdiden günde bir hurma yemeye başlayacağım
son zamana kadar günde 1 son aylarda fazla fazla sistem öyleymişKiz simdi yeme hurmayi son zamanlarda yersin.
İnşallah tatlımGoremeyedebilirsin cnm ama git tabi. Düşük önleme için iğne ilaç bişey verir belki. Bende bugün testimi tekrarlicam inşallah bi sorun olmadan artmıştır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-hurma.400674/Cnm doğum günün kutlu olsun. Hurmanın ne faydası Varmış. Ay ne yiyip içmeliyiz paylaşalım
Sonra yediğimiz hurmalar tırmalamasınson zamana kadar günde 1 son aylarda fazla fazla sistem öyleymiş
biğr dene yersen tırmalamıyor öpüyo fazla fazla yersen tırmalar ama demedi demeSonra yediğimiz hurmalar tırmalamasın
Cnm doğum günün kutlu olsun. Hurmanın ne faydası Varmış. Ay ne yiyip içmeliyiz paylaşalım
Oyyy midem. Arkadaşlar çok kötüyüm ya. Geçsin bu günler. Eşim diyor Allah boşuna ayaklarınızın altına cenneti sunmadı :) biran önce üç ay dolsun
Canım haklısın anlamamakta :))))
Ben kendiminkini şöyle izah edeyim tüp bebekte gebelik hesaplanırken son adet tarihine değil bebeğin rahme transfer gününe göre hesaplama yapılır, aramızdaki fark bundan kaynaklanmakta...
Ben ilk önce son adet tarihe göre hesaplamıştım ve 07 Kasım-06 Kasım (siteden siteye de değişiyor) çıkmıştı,
Ama doktor transfer gününe göre hesaplayınca sonuç 04 Kasım çıktı :)))
Gerçi sezeryan olursak çoğumuz zaten Ekim annesi olacağız aslında
Sonra yediğimiz hurmalar tırmalamasın
Boy 167 cmKilomu yazmayı unuttum 65kg :)
canım haftalık düzenliceğiz biriksinde :) sen bana özel mesaj atabilirsen tüm bilgilerini ekleriz bu hafta :)Kilomu yazmayı unuttum 65kg :)
I sallah canim Rabbim gonlu e gore versinBenimde 3. İnşallah bi kızım olur ikide oğluşum var
Canim bende yazmixtim gormusmuydun eklersensevinirim sat 25 ocak dogum 1 kasi kilo 71canım haftalık düzenliceğiz biriksinde :) sen bana özel mesaj atabilirsen tüm bilgilerini ekleriz bu hafta :)
Arkadaşlar Merhaba bende dün idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin benim bat 8 Şubat doğum 15 Kasım inşallah beni de listeye eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?