• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya akteplerde azcik kendini begenmislik yok mu ben nekadarvakrep tanidiysam hepsi kendini cok begenmistiii amannnn canimm sakin yanlis anlama

Canım tam tersi. Onların yükseleni Aslandır. Ben ve eşimde hiç bu şekilde davranmadık. Ben bir şeyi güzel yapıyorum demeye bile çekinirim. Biz genelde sessiz, bir ortamda sadece yapılan espirilere gülen ve gerekli yerde konuşan insanlarızdır. Bu yüzden forumda patlama yaşıyorum :D

2aflkwz.jpg

Ayşe ÖNER -Hamilelik DOğum ve Bebek Bakım Kitabı aldım içinde egzersizlerde var hamileyken yapabileceğimiz , Tracy Hogg , Melinda Blau -Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Sorunlar, 0-1 Yaş Bebek Beslenmesi Prof.Dr. Hilal MOCAN- Bakalım başladım biraz biraz okuyorum.
Kitap okumayı normalde de çok severim daha yeni kitaplar almıştım hamile kalınca elime almak istemiyorum :KK37:

Cok saol cnm. Bende severim ama okumaya fırsat bulamıyorum. İnşallah yavaş yavaş başlarım. Pit pit kalbini duyalim alacağım inşallah

Canım tam tersi. Onların yükseleni Aslandır. Ben ve eşimde hiç bu şekilde davranmadık. Ben bir şeyi güzel yapıyorum demeye bile çekinirim. Biz genelde sessiz, bir ortamda sadece yapılan espirilere gülen ve gerekli yerde konuşan insanlarızdır. Bu yüzden forumda patlama yaşıyorum :KK70:

Evet kendini çok öven anlatan insanlardan da soğurum , Sinsilik değilde içime atarım hemen patlamam patladığımda önümde kimseyi bırakmam . Kindar derler ama yapılan kötülüğü hatırlamam sadece beni üzdüğünü unutmam :KK35:

Ne bileyim hiç bir zaman diğer burçlar akrep burcuna iyi bakmamışlardır zaten hep korkulur ya akreplerden . Dobra olduğumuz için korkuyorlar. Haksızlığa da hiç gelemem :KK25:

Canım hem topic de hemde özelden yazdım ama benim Papucu damdan indirmemişsin :KK70::KK70::KK70:

Sat: 30 Ocak
Doğum:04 Kasım (hadi şu tüp bebek olan :eek:)

Kilo:52

Yaaaa kızlar bir yavaş yahuuu... Okumaktan yazamıyorum maşallah....
15 senelik eğitim hayatımda bu kadar yazı okumamışımdır... :KK70::KK70::KK70:
Site kurucularından diploma talep edeceğim neredeyse :p:p:p

Yaaaa kızlar bir yavaş yahuuu... Okumaktan yazamıyorum maşallah....
15 senelik eğitim hayatımda bu kadar yazı okumamışımdır... :KK70::KK70::KK70:
Site kurucularından diploma talep edeceğim neredeyse :p:p:p

Canım biraz hızlı olucaksın Annem:D 9 ay böyle geçer mi aaa

Anne ismi :)- Sat - Terminbaşlangıç kilobebiş cinsiyetidoğum kilosu
hande_buse8824 ocak1 kasım---
gfr25 ocak1 kasım71--
simayus25 ocak3 kasım48--
Sekizhaziran26 ocak1 kasım50--
allbaby28 ocak 4 kasım67--
Simay ada30 ocak 4 kasım52--
Amanda2928 ocak 4 kasım52--
adanamerkez30 ocak7 kasım92--
mariapdr30 ocak7 kasım---
Pearl970331 ocak7 kasım58--
Kader5531 ocak7 kasım48--
handete31 ocak8 kasım62--
Ssilan31 ocak8 kasım66,5--
hatice196930 ocak9 kasım---
GCA1 şubat9 kasım60--
musss871 şubat9 kasım55--
yagmuryagiyorkac2 şubat9 kasım93--
SMAYRANA2 şubat10 kasım58--
Carolines2 şubat10 kasım59--
Berenimbo3 şubat10 kasım64,5--
sempatico13 şubat10 kasım55--
moon28873 şubat10 kasım---
Serinse4 şubat11 kasım---
turkuazkebelek4 şubat11 kasım56--
vigoroso4 şubat11 kasım54--
hazal875 şubat12 kasım62--
ospa8 şubat15 kasım65--
excite8 şubat15 kasım87--
Akasya9 şubat16 kasım55--
DoraNora9 şubat16 kasım---
parkbyull9 şubat17 kasım84--
melekyuzlumm9 şubat17 kasım54--
melek18189 şubat 17 kasım67--
------
------
------
------
------

[tr]

[/tr]
[tr][/tr]

@amanda29 ne demek eklememişsin :KK70:

düzellttim canım ya kusura bakma :)

ben burcun önemli olduğuna inanmıyorum ..Vicdan sahibi olsun yeter. Ve bizim nasıl yetiştirdiğimiz önemli diyorum.. Hayırlı evlat olurlar inşallah En Büyük TÜRKİYE:nazar:Hoppa

Akrep burcu bebeklerinde s0n nokta:)

shadow.png

Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim 22 Kasım
shadow.png

scorpio.jpg
En sevdiği cümle: "söyleyemem, gizli"

İyi yönleri: kararlı, güçlü, duygusal

Olumsuz yönleri: ketum, kıskanç, inatçı

shadow.png

Akrep burcu gizemli bir burçtur. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlıklık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Akrep burcu çocukları çok içten ve açık sözlü aynı zamanda özgürlüklerine ve mahremiyetlerine düşkün çocuklardır. Düşünceleri, aynen en sevdikleri oyuncakları gibi hiçkimsenin bulamayacağı biryerlerde gizlenmiştir. Sakın sezgileri çok güçlü olan bu çocuktan bazı şeyleri gizlemeye kalkmayın. Akrep burcunun altıncı hissi çok gelişmiştir ve diğerlerinin içinden geçen ya da gizli tutmaya çalıştıkları şeyleri sezmeye karşı olağanüstü bir yetenekleri vardır. Ondan hiçkimse hiçbirşey saklayamaz. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Burçlar arasında akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Tartışmayı gerçekten sever ve uzlaşma ona uzak olan bir konudur.

Akrep burcu spor yapmaya ve ev dışı aktivitelere oldukça düşkündür ve bu da içindeki saldırganlığa dönüşecek olan fazladan enerjiyi boşaltması açısından önemlidir.

ben burcun önemli olduğuna inanmıyorum ..Vicdan sahibi olsun yeter. Ve bizim nasıl yetiştirdiğimiz önemli diyorum.. Hayırlı evlat olurlar inşallah En Büyük TÜRKİYE:nazar:Hoppa

Ayy canim oyle deme yetistirmek tabiki onemli kisilik sahibi cocuklar buyutmek lazim ama yinede burc yansiyor. İkizler bebegi cok yaramaz karistirici olur derlerdi ne kadar olabilir ki derdim demez olaydim butun burcun ozelliklerini tasiyor cocuk:)

Kızlaaar biz bugün keseyi gördük şükürler olsun Rabbime kalp atışını da duyduk:anneadayı: çok ama çok güzel bi duyguyMuş yaa, hamile olduğumu asıl şimdi hissettim, allahım nasıl bir mucizedir bu daha mm boyu var kalbisi gum gum atıyor.. çok mutluyum ya şarkı söleyip göbek atasım var:KK73::KK76:

Canım tam tersi. Onların yükseleni Aslandır. Ben ve eşimde hiç bu şekilde davranmadık. Ben bir şeyi güzel yapıyorum demeye bile çekinirim. Biz genelde sessiz, bir ortamda sadece yapılan espirilere gülen ve gerekli yerde konuşan insanlarızdır. Bu yüzden forumda patlama yaşıyorum :KK70:
Tabi tabi akrep burcu mukemmeldir hemde kendini beğenmiş olamayacak kadar mukemmeldir. Olurda kendini beğenmiş bir akrep görürseniz onun suçluda Aslan borcudur diyodun yani :)))

Back
X