• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haklisin cnm bu senin mucizen.gerci her bebek bir mucize
Yer yuzundeki hersey Rabbimin mucizesi tabiki..yanlis anlasilmak istememde.. hic beklemiyorduk olmicak die dusunuyordum onu ifade etmek istedim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş
hayırlı olsn :)
Nesguikli şekerli olmaz mı canım?
Ben de yumurta, ceviz, yoğurt, peynir yemeye çalışıyorum.
Kuru üzüm de tüketeyim bundan sonra.
Bir de hurmaHoppa

bende süt içemiyordum nesquikli alıyorum süt yumurta yoğurt somon kuru üzüm kabak çekirdeği ceviz çok önemliymiş

hayırlı olsn :)

Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh:kk77:

Nesguikli şekerli olmaz mı canım?
Ben de yumurta, ceviz, yoğurt, peynir yemeye çalışıyorum.
Kuru üzüm de tüketeyim bundan sonra.
Bir de hurmaHoppa

Şuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum :D

Şuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum :KK70:
Kız eşinin ne suçu var:KK70:
Ama boş ver 9 ay çeksinler:KK70:
Ben de geçen bi babet beğendim eşime canım çekti dedim yemedi:KK70:

Evet senin ilk mi bebegin tecrubesizlik aslinda kotu herseyden korkuyorsun karnim agridi normal mi belim agridi normal mi vs bicok seyde aceba iyimi korkusu oluyor simdi bunlari dusunmeye vaktim yok benim kizim yaramaz ve hic durmuyor. Duyarsin insallah canim iyi dusun iyi olsun hersey

Ewet cnm ilk benim. Böyle bi garibim. Hiç bi fark yok acaba normal mi diyorum aklıma bin türlü şey geliyo. Sen çalışıyor musun

Ben süte bal ve tarçın katıyorum çok güzel oluyor, ama şuan içtim biraz miğdem bulandı ya! Sütü çok severdim ben amaa. Camiz yoğurdu getirmiş eşim 5 kilo. Ekşi ekşi götürüyorum oooh:kk77:
ya sütten çok tiksiniyorum :(
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam :(
nasıl yapıcam ben bu işi yaaa
ayrıca baktım kakao gebeler için iyi değilmiş :/

Arkadaş bu bebek benim karnımda büyüyücek benden çıkıcak. EE onlara ne düşücekk? Geçende ciğ köfte (etsiz)"aşerdim" haahha gelirken almadım ki dedi, neyse cingenliğin tutar senin şimdi dedi. Kapının önüne saklamış :D
Enteresann. Bende bir bot gördüm sanki onu aşerdim şuan :D

:KK70: :KK70: çok iyi yaaa
Şuan Eşimi arıyorum. Tüm hamile bayanlar ceviz yiyormuş sen nasıl babasınn diye kıyameti koparıyorum :KK70:
:KK70::KK70:
Canım çikolata da kafein var ya ondan diyolar. 1 bardaktan birşey olmazki.

ya şimdilik içmeyimde doktora gittiğimde sorup ona göre bir yol izleyim

Gebeler için önerilmeyen besinler nelerdir?

• Katkı maddeleri içeren gıdalar
• Dondurulmuş yiyecekler
• Açıkta satılan gıdalar
• Açık süt-peynir ve çiğ etlerden yapılmış gıdalar
• Koyu çay, kahve, kakao:KK61:. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.
• Bitki çayları: Doktorunuz ve diyetisyeninize danışmadan tüketilmesi önerilmemektedir. Çayların içeriğindeki bazı etken maddeler sizi olumsuz etkileyebilir.
• Tuz: Vücutta aşırı tuz tüketimi ödem oluşmasına yani şişliğe neden olacağından böbrekleriniz zarar görüp sizi hastalandırabilir.
• Gazlı içecek ve meşrubatlar: Boş enerji kaynağı olup;annenin gereksiz kilo almasına neden olurlar.
• İyi yıkanmamış sebze ve meyveler: Üzerlerinde kalabilecek kimyasal atıklar, bakterilerden dolayı zarar verebilirler
• İyi pişmemiş etler: Gıda Zehirlenmesine neden olabilir.
• Maydanoz: Fazla maydanoz tüketimi erken doğumu tetikleyebilir.

ya sütten çok tiksiniyorum :KK43:
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam :KK43:

Yoğurt yenmez mi ya. Evet canım kakao kahve gibi. Kafein var kakaodada. Oyüzden ona göre tüketmeli. Valla biraz zorla kendini

ya sütten çok tiksiniyorum :KK43:
bal hiç yemem
yoğurt sade öyle kaşık kaşık yediğimi hiç hatırlamam :KK43:

Peynir yiyosan peynir ye cnm. Süte tarçın fln koy ne bileyim bende o gruptan sadece süt icebiliyorum o da yeter mu bilmiyorum

ben bulamıyorum ya arkadaşlarım erkek olursa EREN kız olursa CEREN koy diyor :KK70:

ama ben hiç beğenmiyorum böyle değişik modern isim istiyorum ama eşimde onları istemiyor poyraz , çınar vs o tarz

kızda da ece - ada - öykü bu isimler beğendiklerim bakalım cinsiyet belli olsun da :)
sen baya baya izlediğin dizilerin etkisinde kalıp isim düşünüyorsun anlaşıldı:KK70::KK70:

doğum günü olan bacım kutlu mutlu olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Arkadaş bu bebek benim karnımda büyüyücek benden çıkıcak. EE onlara ne düşücekk? Geçende ciğ köfte (etsiz)"aşerdim" haahha gelirken almadım ki dedi, neyse cingenliğin tutar senin şimdi dedi. Kapının önüne saklamış :KK70:
Enteresann. Bende bir bot gördüm sanki onu aşerdim şuan :KK70:
aşermek için erken değil mi:KK57:

Back
X