Canlarım dua edin nolur..çok kötü durumdayız.
Eşimin ailesi trafik kazası geçirdi.iki aile kastamonu cide tarafında tatile gitmişler.gitmişler diyorum haberimiz yoktu.söylemediler bize.
iki araba gitmişler.kayınbabam diğer arabadaymış o sağlam.araba takla atarak uçuruma yuvarlanmış.ağaçlara takılarak durmuş.
Kayınvaldem,görümcem, enişte ve kızı 7 yaşında.çok fena yaralandılar.kv kaburgalar kırık.sol kol.sol bacak kırık boydan alçıda.kıpırdayamıyo bile.görümcemin burun kırık sol bacak sol kol alçıda.eniştenin bel kemiği kırık

Dün sabah haberleri geldi.eşim perişan.görümcem kendi evinde.eniştenin ailesi geldi onlar bakıyo.
kv nin evindeydim.bütün sülale geldi.yemekti bulaşıktı aman Allahım.şimdi evime geldim duş alıp gidicez tekrar.annem kereme bakıyo sağolsun.ne kadar zor kızlar.napıcam ben.

saolsun eşimin teyzesi yanımda duruyo onunla birlik yapıyoruz herşeyi.kv okadar kiloluki oturur pozisyona gelebilmesi için bile erkek gücü gerekiyo.kaldıramiyoruz.herkes bana üzülüyo napıcaksın kim bakıcak küçük çocuk okul var diyolar ben kime nasıl yeticem.1 saatlik uykuyla duruyorum kızlar