bir kreşte bizden olsun..
bizden dun basladik .
sabahlari o karmasayi tarif edemem. tam rezillik,tam.cocuklara eziyet.
cok agladi, o icerde ben disarda.
ogretmenleri ve cebremde cok bilmis anneler oglen alma uyusun orda diye diye dun birilerine patladim artik. Herkesin kendi karari, kendi cocugu kendi hayati..
bugunde birakip.sinava gittim erken cikip.alamadim.
gelince "bekledim bekledim gelmedin,babaanne geldi " dedi. tabi ben iyice sersem oldumm..
onun disinda cisini va soyleyip, sozde yemegini yiyormus.
bugun resim yapip, oyunlu-sarki ogrenmis onu anltiyor ve bana oynatiyordu.
bir yandan cok iyi 2 gunde asiri degisim oldu , normalde yabancilarla komsularla bile pek konusmazdi dun sorunca cevaolayip konustu komsuyla,bir ogretmen tanidigimizla falan .. ama bir yandan cok erken zorunlu olmasa vermem en azindan yarim.gun veririm.. ama bu ara yarim gun vermeye devam ederim herhalde orda uyumasina gonlum razi degil. ne zama kendi istiyorum derse o zaman kalsin diye dusunuyorum.
zaten bi uyuyup, uyanip yemek yiyolar.. artik oynarken kimin annesi alirsa aliyor . evdeyim.nasil olsa orda zorla uyuyacagina evde uyusun
uzun oldu kusura bakmayin ama baya zormus kisaca.
2 yasini 1/2 ay gecen cocuklarda var bizimkiyle beraber. o cocuk.napsin orda ya nebileyim arkadasim calismaya mecbur ondan vermis , digerleride mecburdur belki ama en azindan ilk once ailenle dene anneanne babaanne vs onlar evde baksin, baktin bakamiyorlar sonra kres dene.. o kadar kucuk ne gerek var nebileyim benmi yanlis dusunuyorum ki