2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Aslinda pek de beklemiyorum. Boyle keyf8m yerinde sadece disardaki her isim icin kvyle kpe ihtiyacim oluyo. Ama dusununce onla konusurkende oyleydi.
Başını okurken bende tam onu demeyi düşünüyordum sanki konuşurken hep isine kosarmis gibi.aman boşver. Onlarda yapsınlar isleri ne. Ya oğullarını adam edecekler ya işlerine kosacakalar yada izin verecekler sen çıkacaksın disari

Ya onlarlik bisey yokki onlar zaten istiyolar benim cikmami. Ogullarinin tersliginden bisey diyemiyolar. Ama ben dinlemicem ogullarini falan havalar bi duzene girsin ben gezdirecem kendi bebelerimi.

Ya onlarlik bisey yokki onlar zaten istiyolar benim cikmami. Ogullarinin tersliginden bisey diyemiyolar. Ama ben dinlemicem ogullarini falan havalar bi duzene girsin ben gezdirecem kendi bebelerimi.
Cik gezdir kız en fazla yine kavga edersiniz.oda zaten ediyoruz.belkim doverse bilemem

Hayırlısı olsun adam olmazsa inşallah el kaldırır da sende bosarsin
Onun donusu olmaz kimse ikna falanda edemez zaten oyle bi durumda. Hayirlisi belkide benim biraz asilik yapmam onun icindeki okuzu ortaya cikaracak ve boyle biseye kalkisacak ve buda bosanma sebebi olacak

Onun donusu olmaz kimse ikna falanda edemez zaten oyle bi durumda. Hayirlisi belkide benim biraz asilik yapmam onun icindeki okuzu ortaya cikaracak ve boyle biseye kalkisacak ve buda bosanma sebebi olacak
Yanı boşanmak çok zor ama senin herifin de düzeleceğini yok.asilik yap bakalım nasıl bir öküzle karsilasacagiz

Bosanmak kolay olurmu ya maddi manevi bi yikim sonucta. Psikolojisini saymiyorum bile. Bide 2 cocuk. Onlarin durumu ayri konu. Ama ne demisler ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Gudulecek deve kalmadi ortada.

Bosanmak kolay olurmu ya maddi manevi bi yikim sonucta. Psikolojisini saymiyorum bile. Bide 2 cocuk. Onlarin durumu ayri konu. Ama ne demisler ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Gudulecek deve kalmadi ortada.
Aynen öyle.ama çocuklar ortama en çok uyum sağlayanlar oluyor.bi şekilde çark dönüyor. Tutulacak dal kalmayınca ne yapacaksın.ay ne anlamazsiz cümleler kuruyorum be ya

Çok önceden girmiş olabilirim yada o bana girmiştir hangisi bilemicem şimdi ama kabul etmek istemiyorum

Ayip kiz misafir kapida birakilirmi. Kabul et. Ben ettim cok sevdik birbirimizi ayrilamiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…