- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.401
SallAmiyorum iste. Sallasam 3haftadir kus kalamazdik. Eski ben olsa 3funde giderdim yanina. Simdi istiyorsa kendi gelsinSende sallama
Bekleyelim hep beraberSallAmiyorum iste. Sallasam 3haftadir kus kalamazdik. Eski ben olsa 3funde giderdim yanina. Simdi istiyorsa kendi gelsin
Aslinda pek de beklemiyorum. Boyle keyf8m yerinde sadece disardaki her isim icin kvyle kpe ihtiyacim oluyo. Ama dusununce onla konusurkende oyleydi.Bekleyelim hep beraber
Başını okurken bende tam onu demeyi düşünüyordum sanki konuşurken hep isine kosarmis gibi.aman boşver. Onlarda yapsınlar isleri ne. Ya oğullarını adam edecekler ya işlerine kosacakalar yada izin verecekler sen çıkacaksın disariAslinda pek de beklemiyorum. Boyle keyf8m yerinde sadece disardaki her isim icin kvyle kpe ihtiyacim oluyo. Ama dusununce onla konusurkende oyleydi.
Ya onlarlik bisey yokki onlar zaten istiyolar benim cikmami. Ogullarinin tersliginden bisey diyemiyolar. Ama ben dinlemicem ogullarini falan havalar bi duzene girsin ben gezdirecem kendi bebelerimi.Başını okurken bende tam onu demeyi düşünüyordum sanki konuşurken hep isine kosarmis gibi.aman boşver. Onlarda yapsınlar isleri ne. Ya oğullarını adam edecekler ya işlerine kosacakalar yada izin verecekler sen çıkacaksın disari
Cik gezdir kız en fazla yine kavga edersiniz.oda zaten ediyoruz.belkim doverse bilememYa onlarlik bisey yokki onlar zaten istiyolar benim cikmami. Ogullarinin tersliginden bisey diyemiyolar. Ama ben dinlemicem ogullarini falan havalar bi duzene girsin ben gezdirecem kendi bebelerimi.
Sıkıyosa elini kaldirsin. Zaten bahane aryom. Dakkasina mahkemeye giderim. Her haltina sustum ona susamam.Cik gezdir kız en fazla yine kavga edersiniz.oda zaten ediyoruz.belkim doverse bilemem
Hayırlısı olsun adam olmazsa inşallah el kaldırır da sende bosarsinSıkıyosa elini kaldirsin. Zaten bahane aryom. Dakkasina mahkemeye giderim. Her haltina sustum ona susamam.
Onun donusu olmaz kimse ikna falanda edemez zaten oyle bi durumda. Hayirlisi belkide benim biraz asilik yapmam onun icindeki okuzu ortaya cikaracak ve boyle biseye kalkisacak ve buda bosanma sebebi olacakHayırlısı olsun adam olmazsa inşallah el kaldırır da sende bosarsin
Yanı boşanmak çok zor ama senin herifin de düzeleceğini yok.asilik yap bakalım nasıl bir öküzle karsilasacagizOnun donusu olmaz kimse ikna falanda edemez zaten oyle bi durumda. Hayirlisi belkide benim biraz asilik yapmam onun icindeki okuzu ortaya cikaracak ve boyle biseye kalkisacak ve buda bosanma sebebi olacak
Aynen öyle.ama çocuklar ortama en çok uyum sağlayanlar oluyor.bi şekilde çark dönüyor. Tutulacak dal kalmayınca ne yapacaksın.ay ne anlamazsiz cümleler kuruyorum be yaBosanmak kolay olurmu ya maddi manevi bi yikim sonucta. Psikolojisini saymiyorum bile. Bide 2 cocuk. Onlarin durumu ayri konu. Ama ne demisler ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Gudulecek deve kalmadi ortada.
Uykusuzluktandir da ben gayet anliyorum:)Aynen öyle.ama çocuklar ortama en çok uyum sağlayanlar oluyor.bi şekilde çark dönüyor. Tutulacak dal kalmayınca ne yapacaksın.ay ne anlamazsiz cümleler kuruyorum be ya
Kız uyuyali bir saat oldu aslında ama biraz oturum dedim.kızın olmadığı bir kaç saat geçirim.hata belki ama insan kafada dinlemek istiyorUykusuzluktandir da ben gayet anliyorum:)
Yo niye hata olsun. Ama sadece dinlensen sana daha iyi gelirdiKız uyuyali bir saat oldu aslında ama biraz oturum dedim.kızın olmadığı bir kaç saat geçirim.hata belki ama insan kafada dinlemek istiyor
Dusun yanı nasıl monoton bir hayatımız varsa oturup bi saat TV izlemek değişiklik oluyor.depresyona giresim geldiYo niye hata olsun. Ama sadece dinlensen sana daha iyi gelirdi
Daha girmediysen ayip. Ben kendisiyle kanka oldum cikmiyom ondan:)Dusun yanı nasıl monoton bir hayatımız varsa oturup bi saat TV izlemek değişiklik oluyor.depresyona giresim geldi
Cocuklubbi kadınım misafir kabul edememAyip kiz misafir kapida birakilirmi. Kabul et. Ben ettim cok sevdik birbirimizi ayrilamiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?