- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.381
Nutella marka olarak soylemedim kiz yabi kahvaltida o tarz seyler yemiyoruzNutella şart değil ekmeğe surulsun yeter ben bi kere damla çikolatalı yaptım çikolatalar erimiş içine bi gül olmuştu. O mantıkla Nutella katicam simdide
Ben kahvaltıda demiyorumki.aklıma esince aliyoum kaşığı elimeNutella marka olarak soylemedim kiz yabi kahvaltida o tarz seyler yemiyoruz
Ve hala zayifsin oylemi. Allahim adaletmi buBen kahvaltıda demiyorumki.aklıma esince aliyoum kaşığı elime
Tövbe de kizVe hala zayifsin oylemi. Allahim adaletmi bu
Adaleti diye sorgulama vardır Allahın bi bildiği seni tombik yapmasindaBedduami ettimde tovbe ediim deli
Off zeymur. Onun yapacağı varmistiYa evet beni tombik yaptiki kocam tig gibi kadinlarin mayolu fotolarini begendi.
Onunda yaptigininda allah cezasini versinOff zeymur. Onun yapacağı varmisti
Hayırdır kizOnunda yaptigininda allah cezasini versin
Ne bilimBisey yok icimden okkali bi sovmek geldi onun yerine bunu soyledim.
Aman oglan anası işte sana psikolojik baskı yapıyor.adam olmadan konuşma kız. Hem konuşacan ne olacak.adam seni karısı gibi bir hayatı paylasiyorsunuz gibi düşünmüyorkiNe biliim ya doldum iyice. Kv duruyo duruyo ne zaman konusacaksiniz diyo. Kalbime agri giriyo diyo. Bugun dra gitti oda psijiyateiye git demis. Sizin yuzunuzden oldum diyo. Onu diyo bunu diyo. Oglunun yedigi nanelerden hberi yok. Ben sucluyum sanki. Git ogluba soyle diyom. Onada soyluyom diyo. Soyluyonda ne ise yariyo acaba. Bi halt yaptigi yok. Keyfine bakiyo. Benmi pesinde dolanacam bide banane.
Ya ne konusacam. Anasinada dedim. Ben boyle iyiyim anne bosuna konus deme dedim. Hic diilse karis olarak beklentilerim olmuyo artik dedim. Konusmadigim adamdan bisey beklemem ama kobussam bekliyorum olmayincada sinir oluyorum boyle cok iyi dedim.Aman oglan anası işte sana psikolojik baskı yapıyor.adam olmadan konuşma kız. Hem konuşacan ne olacak.adam seni karısı gibi bir hayatı paylasiyorsunuz gibi düşünmüyorki
Oğluna dese bile çok fazla birşey dediğini sanmıyorum.seni zayıf halka olarak gorduunden sana daha çok yükleniyor benceYa ne konusacam. Anasinada dedim. Ben boyle iyiyim anne bosuna konus deme dedim. Hic diilse karis olarak beklentilerim olmuyo artik dedim. Konusmadigim adamdan bisey beklemem ama kobussam bekliyorum olmayincada sinir oluyorum boyle cok iyi dedim.
Dese bile benimki ne kadar laf dinlicekki. Anasini cok sallamaz kendisi. Hos kimseyi sallamiyo ya oda ayriOğluna dese bile çok fazla birşey dediğini sanmıyorum.seni zayıf halka olarak gorduunden sana daha çok yükleniyor bence
Sende sallamaDese bile benimki ne kadar laf dinlicekki. Anasini cok sallamaz kendisi. Hos kimseyi sallamiyo ya oda ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?