2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Nutella şart değil ekmeğe surulsun yeter ben bi kere damla çikolatalı yaptım çikolatalar erimiş içine bi gül olmuştu. O mantıkla Nutella katicam simdide
Nutella marka olarak soylemedim kiz yabi kahvaltida o tarz seyler yemiyoruz

Ya evet beni tombik yaptiki kocam tig gibi kadinlarin mayolu fotolarini begendi.

Ne biliim ya doldum iyice. Kv duruyo duruyo ne zaman konusacaksiniz diyo. Kalbime agri giriyo diyo. Bugun dra gitti oda psijiyateiye git demis. Sizin yuzunuzden oldum diyo. Onu diyo bunu diyo. Oglunun yedigi nanelerden hberi yok. Ben sucluyum sanki. Git ogluba soyle diyom. Onada soyluyom diyo. Soyluyonda ne ise yariyo acaba. Bi halt yaptigi yok. Keyfine bakiyo. Benmi pesinde dolanacam bide banane.

Aman oglan anası işte sana psikolojik baskı yapıyor.adam olmadan konuşma kız. Hem konuşacan ne olacak.adam seni karısı gibi bir hayatı paylasiyorsunuz gibi düşünmüyorki

Aman oglan anası işte sana psikolojik baskı yapıyor.adam olmadan konuşma kız. Hem konuşacan ne olacak.adam seni karısı gibi bir hayatı paylasiyorsunuz gibi düşünmüyorki
Ya ne konusacam. Anasinada dedim. Ben boyle iyiyim anne bosuna konus deme dedim. Hic diilse karis olarak beklentilerim olmuyo artik dedim. Konusmadigim adamdan bisey beklemem ama kobussam bekliyorum olmayincada sinir oluyorum boyle cok iyi dedim.

Ya ne konusacam. Anasinada dedim. Ben boyle iyiyim anne bosuna konus deme dedim. Hic diilse karis olarak beklentilerim olmuyo artik dedim. Konusmadigim adamdan bisey beklemem ama kobussam bekliyorum olmayincada sinir oluyorum boyle cok iyi dedim.
Oğluna dese bile çok fazla birşey dediğini sanmıyorum.seni zayıf halka olarak gorduunden sana daha çok yükleniyor bence

Oğluna dese bile çok fazla birşey dediğini sanmıyorum.seni zayıf halka olarak gorduunden sana daha çok yükleniyor bence
Dese bile benimki ne kadar laf dinlicekki. Anasini cok sallamaz kendisi. Hos kimseyi sallamiyo ya oda ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…