2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

sinem3509

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
56
60
37
Merhaba arkadaşlar 6 nisanda transferim oldu 14. gün beta hcg değerim 553 le çok şükür pozitifi gördüm.:anneadayı:Benim durumumda olanlar gelin kaynaşalım,gün sayalım destek olalım :KK54::KK54::KK54:

Merhaba arkadaşlar 6 nisanda transferim oldu 14. gün beta hcg değerim 553 le çok şükür pozitifi gördüm.:anneadayı:Benim durumumda olanlar gelin kaynaşalım,gün sayalım destek olalım :KK54::KK54::KK54:
Merhaba cnm benimde 8 nisanda oldu transferim Allah inş devamını getirir. Ne zaman kese görmeye gideceksin buarada benim 9. Gun 460 tı sonucum

maaşallah canım değerin baya yüksek çift embriyo mu senin salı günü doktor kontrolüm var inşallah görebiliriz keseyi sen gördün mü

Tam aradigim sayfa merhaba Kizlar benim trasferim 4 nisan daydi 9. Gun 323 CIKTI haftaya kontrole gidicem 17. Test 9700 cikti kalp atisini duymadan kendimi hamile goremiyorum

selam kızlar benmde aklmdan gecıyrdu kasm aralk topigi acmak ıyı olmuş inşallah hep mutlu haberlerımızı paylaşırz. şu mübarek günlern hürmetıne

:emir_bebek:
selam kızlar benmde aklmdan gecıyrdu kasm aralk topigi acmak ıyı olmuş inşallah hep mutlu haberlerımızı paylaşırz. şu mübarek günlern hürmetıne
Ayyy maaşallah canım sen 9 haftalık oluşsun bile :anneadayı:

Hosbulduk canim cok guzel bisey yaptin tesekkurler keseyi gormedim daha haftaya gidicem

Evet kızlar yavaş yavaş toparlanıyoruz umarım burda çok güzel gelişmeler paylaşırız.:emir_bebek:Biraz birbirimizi tanıyalım.Ben İzmirdeyim.3 yıllık evliyim.İlk denemem Ya sizler???

Evet kızlar yavaş yavaş toparlanıyoruz umarım burda çok güzel gelişmeler paylaşırız.:emir_bebek:Biraz birbirimizi tanıyalım.Ben İzmirdeyim.3 yıllık evliyim.İlk denemem Ya sizler???
Bende gebzeliyim 9 yillik evliyim 2. Denenem ilkinde gelismedi dustu insallah bu sefer kucagimiza alicaZA

Kizlar su gebelik takvimi bir turlu yapaniyorum[/QUOTE
sagol canm ama gelene kadar ne stresler yasadm gecen hafta pazara gttm 3km yurudum ama ders oldu cunku hastanede gecırdm kanamam olmustu sızler dıkkat edın

X