2015 Kasım/Aralık ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin beraber gün sayalım :)

maaşallah canım değerin baya yüksek çift embriyo mu senin salı günü doktor kontrolüm var inşallah görebiliriz keseyi sen gördün mü
Yok cnm benim randevum 5 mayısta o gun çağırdı sanırım hem kese hem kalp atışına bskıcak çift embriyo

Tam aradigim sayfa merhaba Kizlar benim trasferim 4 nisan daydi 9. Gun 323 CIKTI haftaya kontrole gidicem 17. Test 9700 cikti kalp atisini duymadan kendimi hamile goremiyorum
Aynen kimseye söyleyemedim kalp atışını duymadan bende inanmıcam hamile olduğuma benimde 8 nisandı tranferim senin ne zaman kontrol

Kizlar inanılmaz istahim açılmış zaten kilom vardı bu gidişle düşünemiyorum zaten evden doğru düzgün çıkmıyorum yiyip yatıyorum sizlerde durumlar nasıl

Kizlar inanılmaz istahim açılmış zaten kilom vardı bu gidişle düşünemiyorum zaten evden doğru düzgün çıkmıyorum yiyip yatıyorum sizlerde durumlar nasıl
ye canm ye sonra bulantıların başladıgnda yıyemezsn tadını cıkar. ben 48 kıloyum bende tombış hallerımı merak edıyorum

Hepinize günaydın arkadaşlar gününüz çok güzel geçsin inşallah bende heyecanla 28 nisanı bekliyorum kontrol günüm 14. gün pozitifi aldığımdan beri hiç gitmedim meleğimi görmeye çok merak ediyorum:110:

Hepinize günaydın arkadaşlar gününüz çok güzel geçsin inşallah bende heyecanla 28 nisanı bekliyorum kontrol günüm 14. gün pozitifi aldığımdan beri hiç gitmedim meleğimi görmeye çok merak ediyorum:110:
Günaydın canim hayirlsisiyla bir görsek zaten herşey güzel olucak ama biz de daha göremedik 9 gün pozitifi gördüm herhalde perşembe gidicem ama tam emin değilim korkuyorum

Arkadaşlar merhaba. Benim de 4 nisanda transferim yapıldı. 12.gün bthgc 67 idi. Düşük diye endişelendim ama şükür ki yükseldi her testte. Salı keseye bakacak doktorum. Ben de görmeden sevinemiyorum. İnş hepimiz mutlu haberler veririz buradan :)

Arkadaşlar merhaba. Benim de 4 nisanda transferim yapıldı. 12.gün bthgc 67 idi. Düşük diye endişelendim ama şükür ki yükseldi her testte. Salı keseye bakacak doktorum. Ben de görmeden sevinemiyorum. İnş hepimiz mutlu haberler veririz buradan :)
Merhaba seninle aynı gün transferimiz olmuş canim bende daha keseyi görmedim dediğin gibi görmeden sevinemiyor insan hadi hayırlısı art arda kese ve kalp atışlarını duyarız

Kızlaaarrrrrr selam herkese :KK54: mutlu haberi cuma günü aldık 12 nisanda transferim oldu 28 nisanda testimi tekrar edicem inşallah yükselir bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah :KK46:

Kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldım 7 nisanda transfer oldum 16 sında bthcg 309 ikinci test 775 ve doktorum ikiz olabilir dediğinde ihtimal vermemiştim ama çok şükür rabbime bugün meleklerimi gördüm ikitaneydi şoktan tepkisiz kaldım çünkü kendimi hep kötüye alıştırmıştım ama sürekli dua ettim pes etmek yok 10 yıllık evliyim bu benim 9. Tüp denemem çok şükür Allahım kucağımıza alayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla cümleten hepinizi öpüyorum inancınızı kaybetmeyin 5 mayısta kalp atışı için gidicez inşallah duyarız beraber olalım paylaşalım :KK19::KK19:

Kızlarr merhaba bende aranıza yeni katıldım 7 nisanda transfer oldum 16 sında bthcg 309 ikinci test 775 ve doktorum ikiz olabilir dediğinde ihtimal vermemiştim ama çok şükür rabbime bugün meleklerimi gördüm ikitaneydi şoktan tepkisiz kaldım çünkü kendimi hep kötüye alıştırmıştım ama sürekli dua ettim pes etmek yok 10 yıllık evliyim bu benim 9. Tüp denemem çok şükür Allahım kucağımıza alayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla cümleten hepinizi öpüyorum inancınızı kaybetmeyin 5 mayısta kalp atışı için gidicez inşallah duyarız beraber olalım paylaşalım :KK19::KK19:
Canımmm çok sevindimm Rabbim elbet dualarımızı birgün kabul edecek diyeydi hep inancım kabul etti çok şükür sağsalim kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah rahmeti bol yaradanım :KK46::KK46:

Back
X