- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
-
çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallahKızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim
ne zaman göreceksinben görmeden yapmıcambugün 6+6
bendede bulantı var geldimi helede öğürdümmü sanki hiç geçmeyecek gibi sonra düzeliyor sık sık bulantım oluyor yemek yemek istemiyorum iştahım kapandı sanki bişey yerken çabuk doyuyorum yada bana öyle geliyorSelam kizlar gelemiyorum. Kusmalardan ve yatmaktan basimi kaldiramiyorum. Kusamazsam da basim agriyor. Hala cooook az yiyorum cok az su iciyorum falan. Bendekisikayetler rutin ve hala devam ediyor. Yarin kontrolumuz var. InsaAllah iyidir sagliklidir yavrularim. Benim icin dua edin. Sizler nasilsiniz? Varmi siddetli bulantilari ve mide yanmasi olanlar
güzel haberlerini bekliyoruz.
Gözünuz aydin. dunyanin en güzel melodi sini duymussunuz. Kismetse yarin bende duymak istiyorum
hayırlı cumalar
çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah
ne zaman göreceksin
bendede bulantı var geldimi helede öğürdümmü sanki hiç geçmeyecek gibi sonra düzeliyor sık sık bulantım oluyor yemek yemek istemiyorum iştahım kapandı sanki bişey yerken çabuk doyuyorum yada bana öyle geliyor
güzel haberlerini bekliyoruz
o kadar güzel birşeyki rabbim herkese nasip etsin
HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAHYarin gidecegiz doktora görürüz insallah
MAŞALLAHSlm guzel anneLer.
bugun guzellerimi gordum. Eller ayaklar durmuyo. Oynayip duruyordular :)
Anne ve babaya biz burdayiz iyiyiz diyordu kuzularim adeta.
Benim bebeğim gelişmemiş kalp atışı yok. Çok Üzgünüm ama vardır bir hayir diyoruz. Cok mutsuzum.ptesi kendi tüp bebek doktoruma gidicem ben göreyim dedi
Insallah sizler sagsalim alirsiniz kucaginiza.ben 3 ay dinlenir yine devam ederim yoluma.vazgecmek yok
Canım çok üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma belki tüp bebek doktorun tespit eder inşaAllah 7 haftaya girmiştim sanırım senin çizelge yapmadın içine doğmuş heralde Rabbim yardımcınız olsun
slm kizlar bende bugün gittim doktora çok şükür duydum kalp atışını ama bunu yazsam bilemedim selda nin hbr.den sonra okadar üzüldüm kicloud17 belki kendi doktorun görür diye umut ediyorum dualarım seninle
Selda allahtan umit kesilmez rabbim herseyin sabrini versin zor ve dun o kadar cok dusuk haberi aldimki etkilendim dogrusuüzülmeyin ben sizin için seviniyorum teselli oluyorsunuz.teşekkür ederim.bir mucize olur mu?inşallah Allahtan ümit kesilmez.Onun için zorluk yoktur
Selda usg de ne gordunuz bebegi gordunuzmu ben 7 hafta diye gittim 6 hafta cikti acaba seninkide gecmi tutundu
Kesenin icinde bebek varmiymisKeseye kan akışı da yokmuş.
Kesenin icinde bebek varmiymis
Şuan içim acıdı inan kazandıktan sonra kaybetmek çok zor her iyin Hayırlısı belkide sağlıksız olduğu için gelişmediBenim bebeğim gelişmemiş kalp atışı yok. Çok Üzgünüm ama vardır bir hayir diyoruz. Cok mutsuzum.ptesi kendi tüp bebek doktoruma gidicem ben göreyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?