2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

hayırlı cumalar

çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

ben görmeden yapmıcam bugün 6+6
ne zaman göreceksin

bendede bulantı var geldimi helede öğürdümmü sanki hiç geçmeyecek gibi sonra düzeliyor sık sık bulantım oluyor yemek yemek istemiyorum iştahım kapandı sanki bişey yerken çabuk doyuyorum yada bana öyle geliyor

.
Gözünuz aydin. dunyanin en güzel melodi sini duymussunuz. Kismetse yarin bende duymak istiyorum
güzel haberlerini bekliyoruz

o kadar güzel birşeyki rabbim herkese nasip etsin

Yarin gidecegiz doktora görürüz insallah

Slm guzel anneLer.
bugun guzellerimi gordum. Eller ayaklar durmuyo. Oynayip duruyordular :)
Anne ve babaya biz burdayiz iyiyiz diyordu kuzularim adeta.

kızlar kalp atışını nezaman duydunuz benım 6+2 bugün bide bulantılarınız nezaman başladı

Benim bebeğim gelişmemiş kalp atışı yok. Çok Üzgünüm ama vardır bir hayir diyoruz. Cok mutsuzum.ptesi kendi tüp bebek doktoruma gidicem ben göreyim dedi

Insallah sizler sagsalim alirsiniz kucaginiza.ben 3 ay dinlenir yine devam ederim yoluma.vazgecmek yok

Benim bebeğim gelişmemiş kalp atışı yok. Çok Üzgünüm ama vardır bir hayir diyoruz. Cok mutsuzum.ptesi kendi tüp bebek doktoruma gidicem ben göreyim dedi

Insallah sizler sagsalim alirsiniz kucaginiza.ben 3 ay dinlenir yine devam ederim yoluma.vazgecmek yok

Canım çok üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma belki tüp bebek doktorun tespit eder inşaAllah 7 haftaya girmiştim sanırım senin çizelge yapmadın içine doğmuş heralde Rabbim yardımcınız olsun

Canım çok üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma belki tüp bebek doktorun tespit eder inşaAllah 7 haftaya girmiştim sanırım senin çizelge yapmadın içine doğmuş heralde Rabbim yardımcınız olsun

Evet 7+1deydim ama cevremdekiler ogrencilerim biliyordu.ogretmen arkadasim soylemis beni uzmesinler dikkat etsinler diye

slm kizlar bende bugün gittim doktora çok şükür duydum kalp atışını ama bunu yazsam bilemedim selda nin hbr.den sonra okadar üzüldüm ki cloud17 belki kendi doktorun görür diye umut ediyorum dualarım seninle

üzülmeyin ben sizin için seviniyorum teselli oluyorsunuz.teşekkür ederim.bir mucize olur mu?inşallah Allahtan ümit kesilmez.Onun için zorluk yoktur

üzülmeyin ben sizin için seviniyorum teselli oluyorsunuz.teşekkür ederim.bir mucize olur mu?inşallah Allahtan ümit kesilmez.Onun için zorluk yoktur
Selda allahtan umit kesilmez rabbim herseyin sabrini versin zor ve dun o kadar cok dusuk haberi aldimki etkilendim dogrusu

Selda usg de ne gordunuz bebegi gordunuzmu ben 7 hafta diye gittim 6 hafta cikti acaba seninkide gecmi tutundu

Selda usg de ne gordunuz bebegi gordunuzmu ben 7 hafta diye gittim 6 hafta cikti acaba seninkide gecmi tutundu

Vajinal ultrasonda da gorunmedi.bakalim yarin istanbuldaki tüp bebek doktorum ben goreyim dedi.dua edin

Şuan içim acıdı inan kazandıktan sonra kaybetmek çok zor her iyin Hayırlısı belkide sağlıksız olduğu için gelişmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…