- 22 Kasım 2014
- 276
- 290
- 63
- 44
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Inşallah canım bizde cumartesi dinleyecegiz nasip olursaKızlar bizde yarın kontrole gideceğiz 7 + 3 oluyor yarın geçen hafta dinletmedi doktor kalp atışını insaAllah yarın biz de duyarız
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza olsunBEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İKİSİNİNDE KALP ATIŞLARINI DUYDUK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
AMİN İNŞALLAH RABBİM HERKESE YAŞATSINGözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza olsun
Gozun aydinnnnnn canim benimmmm..Rabbi. saglikla kucağına almayi nasip etsinnnnBEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İKİSİNİNDE KALP ATIŞLARINI DUYDUK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
Insaallah cnm göreceksin Allahin izniyle..gguzel haberlerini bekliyoruzz. .bende yarin 5 te erbil beyle randevum var..her randevu strese sokuyor beni saglikla devam ediyo mu dieben de ctesi doktora gideceğim inşallah görürüm bebişimi
amin inşallah rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahGozun aydinnnnnn canim benimmmm..Rabbi. saglikla kucağına almayi nasip etsinnnn
Insaallah cnm göreceksin Allahin izniyle..gguzel haberlerini bekliyoruzz. .bende yarin 5 te erbil beyle randevum var..her randevu strese sokuyor beni saglikla devam ediyo mu die
Aminnnnnnn..insallah Allah hic kimseyi evladiyla imtihan etmesin
BENİM TÜP BEBEK DR.U GEBELİK TAKİBİ YAPMIYOR KENDİSİ BİR DR. TAVSİYE ETTİ ONA BAŞLAYACAĞIM İLK RANDEVU TARİHİMDE 15 NİSAN
ÇOK YOĞUNLAR GERÇEKTEN RABBİM HAYIRLI DR. LARLA KARŞILAŞTIRIR BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAĞIMIZABenimki de benden oncekileri 12. Haftaya kadar takip ediyordu ama artik cok yoğun oldugunicin beni takip etmiyor.burda gidip yine ona haber verecegim
ÇOK YOĞUNLAR GERÇEKTEN RABBİM HAYIRLI DR. LARLA KARŞILAŞTIRIR BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA
SENİNKİ KAÇ HAFTALIK GEBELİK TAKVİMİ YAPMAMIŞSIN
Kızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim
Ayyy canım çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.ddarısı başımızaKızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlıyaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim
BEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İKİSİNİNDE KALP ATIŞLARINI DUYDUK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
.Kızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?