2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Canım senin yine iyi 2 hafta benimki 1 ay sonraya randevu verdi bende dayanamadım başka doktora da gittim benim kan değerlerim düştüğü için doktor kan hapıni aç karnına 2 adet verdi birde kan hapıni süt ve süt ürünlerini tukettiysek 2 saat sonra tuketeceksek 2 saat önce kullanmamiz gerekli

iyiymiş dr. benimkide ayda 1 diyor bende başkasınada gidiyorum vitamin hapı kullanıyorum decavit ama demir hapını içmedim

ya bende merak ettim bu demir hapını aç karnına mı içiliyor

Canim benim kan değerlerim de cok düşük feritin 3 hemogram 9 bende yutmaliydim ama malesef inanılmaz bulantı yapiyir ben yıllardır kullanırım demir hapı genelde c vitamini ile almak emilimini 2-3 kat artırıyor demirin seninde dediğin gibi calsiyum içerikli şeyler 2saat öncesi ve 2 saat sonrası alinmamali.malesef hamilelik te aşırı bulantı yaptı dayanamıyorum doktor da zorlama dedi. Sen bide 2 tane iciyormussun sende bulantı yapmadımi

iyiymiş dr. benimkide ayda 1 diyor bende başkasınada gidiyorum vitamin hapı kullanıyorum decavit ama demir hapını içmedim

Normalde aç karna içiliryor ama benim çok bulantım olunca doktor öğlen yemeğinden bir saat sonra iç dedi onuda icemedim

Normalde aç karna içiliryor ama benim çok bulantım olunca doktor öğlen yemeğinden bir saat sonra iç dedi onuda icemedim
SABAH KALKTIM içecektim aç karnına içilirmi bilemedim içmedim sabah namazından sonra içip uyumayı düşünüyorum inşallah midem bulanmaz

gerçi kocaman haplar yutarken zorlanıyorum kusacak gibi oluyorum

SABAH KALKTIM içecektim aç karnına içilirmi bilemedim içmedim sabah namazından sonra içip uyumayı düşünüyorum inşallah midem bulanmaz

gerçi kocaman haplar yutarken zorlanıyorum kusacak gibi oluyorum
Bi dene bakalım canım umarım sen icebilirsin belki içip uyursan bulantı olsa bile hissetmezsin

Canım aç karnına daha çok faydası oluyormuş bende kahvaltıda peyniri çok sevdiğim için saat 8 de de kahvalti ettigimden sabah namaz saatinde içiyorum yatiyorum sonra yatıp kahvaltı saatinde kalkıyorum

Bende hiç bulanti yapmadı canım aç karnına da tok karnına da içtim zatwn hamileligin başından beri bulantim hiç olmadı desem yeridir çok şükür

Ay maşallah canım ne güzel benim bulantilarim yeni geçmeye başlamıştı bu ilaç bulantimi yeniden artırdı bir hafta daha beklerim sonra yeniden başlarım diye düşündum

Canım aç karnına daha çok faydası oluyormuş bende kahvaltıda peyniri çok sevdiğim için saat 8 de de kahvalti ettigimden sabah namaz saatinde içiyorum yatiyorum sonra yatıp kahvaltı saatinde kalkıyorum
bende öyle düşünüyorum içip yatayım 8,30 da kahvaltı yapıyorum zaten

Aile hekimi demirin iyi ama demirin hücreye geçişte düşül var dedi 2-3 hafta daha bekleyelim dedi 4haziran doktoruma gideceğim ona sormak Lazım hiç vitamin hPı kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalbaz

ya kızlar ben sabah namazından sonra demir ilacını içtim yattım uyudum kalktımki midem nasıl bulanıyor öğürdüm midem boş olduğundan bişey çıkmadı ama çok feci midem bulanıyor hala acaba gece yatarkenmi almak lazım böyle devam etmez bu

bu arada benim demirimde tam ama yinede gereklimi bu

Canım gece yatarken alırsan seni uykundan uyandirmasin öyle daha kötü olmaz mı istersen bi kere dene öyle iyi gelirse o şekilde kullanırsın canım demir takviyesi bebeğin gelişimi için gerekli diye biliyorum hatta doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor

içim hala kötü bebeğim iyi olsun dayanırım bu demirin şurup gibi olanıda vardı acaba o dahamı iyi gelir

Canim benim doktorum öğlen yemeğinden 1saat sonra alırsan daha az bulantı yapar demişti bide öğle dene istersen.

Canim benim doktorum öğlen yemeğinden 1saat sonra alırsan daha az bulantı yapar demişti bide öğle dene istersen.
kendi dr. gidene kadar beklesemmi haftaya perşembe kontrolüm var bütün gün midem bulanır yediklerimi çıkarmamak için kendimle savaşıyorum

sabah tekrar içtim sanki bu kez daha az bulandı ama kalkınca çıkardım resmen demir tadı vardı şimdi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…