- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Olabiliyor canım benim 11+1 de aldılar yumurtaligimiCnm bilmiorum ya. 10. Hafta içine girdim.hala yumurtalıklarla ilgili olablirmi.tup bebek bnmde.ikiz.
Cnm nasıl anladı dr.vajinal ultrasonlamı bakıldı.cok gecmiş olsun hamileyken birde yumurtalıgından ameliyet olmuşsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.bende yarın gidecegim dra .inşallah guzel haberlerle gelirim.Olabiliyor canım benim 11+1 de aldılar yumurtaligimi
Sagol Canım Amin canim doktor önce anlayamadı hersey normal dedi sonra vajinal bakti sonra hastananin ultrasoncusu detaylı baktı bildiğin sezeryan gibi kesti epidural yaptılar az narkoz verildi bebek etkilenmesi diye o yüzden acıdı canım yumurtaligimi alirlarken hissettim bağırdım ama doktorum bebeğe birşey olmayacak dedi cok sukur ki şimdi iyiCnm nasıl anladı dr.vajinal ultrasonlamı bakıldı.cok gecmiş olsun hamileyken birde yumurtalıgından ameliyet olmuşsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.bende yarın gidecegim dra .inşallah guzel haberlerle gelirim.
Allahım ne zor gunler geçirmişşsim cnm yaSagol Canım Amin canim doktor önce anlayamadı hersey normal dedi sonra vajinal bakti sonra hastananin ultrasoncusu detaylı baktı bildiğin sezeryan gibi kesti epidural yaptılar az narkoz verildi bebek etkilenmesi diye o yüzden acıdı canım yumurtaligimi alirlarken hissettim bağırdım ama doktorum bebeğe birşey olmayacak dedi cok sukur ki şimdi iyi
Saol cnm. Devam ederse dru arayacagım.
geçmiş olsun canım zor bişey atlatmışsın diğer yumurtalığın duruyormu neden böyle birşey olmuş kaçtane yumurta toplandıki bu kadar zarar gördüSagol Canım Amin canim doktor önce anlayamadı hersey normal dedi sonra vajinal bakti sonra hastananin ultrasoncusu detaylı baktı bildiğin sezeryan gibi kesti epidural yaptılar az narkoz verildi bebek etkilenmesi diye o yüzden acıdı canım yumurtaligimi alirlarken hissettim bağırdım ama doktorum bebeğe birşey olmayacak dedi cok sukur ki şimdi iyi
24 tane toplandı canım hamilelik ve tüp bebek kaynaklı canım over torsiyon dediler sadece sağ yumurtalık alındı çok şükür diğeri normal ama tabiki digeri icin de endiseleniyor insan ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorumgeçmiş olsun canım zor bişey atlatmışsın diğer yumurtalığın duruyormu neden böyle birşey olmuş kaçtane yumurta toplandıki bu kadar zarar gördü
GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN ENDİŞELENME ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ24 tane toplandı canım hamilelik ve tüp bebek kaynaklı canım over torsiyon dediler sadece sağ yumurtalık alındı çok şükür diğeri normal ama tabiki digeri icin de endiseleniyor insan ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
Cnm doktordan geldim, sancilarimin sebebi gazmis, bebislerimi gordum, biri cok oynuyordu , eli ayagi durmuyirdu, digeri daha uslu kafasini oynatiyirdu:) Allaha sukurler olsun her sey yolunda.Sagol Canım Amin canim doktor önce anlayamadı hersey normal dedi sonra vajinal bakti sonra hastananin ultrasoncusu detaylı baktı bildiğin sezeryan gibi kesti epidural yaptılar az narkoz verildi bebek etkilenmesi diye o yüzden acıdı canım yumurtaligimi alirlarken hissettim bağırdım ama doktorum bebeğe birşey olmayacak dedi cok sukur ki şimdi iyi
Sevindim canım için rahat olsun en azından gaz için yürüyüş yap iyi geliyor 45 dk tempolu yürümeye çalış hem bebeklerin gelişimi için de iyi kan dolaşımı hızlanıyorCnm doktordan geldim, sancilarimin sebebi gazmis, bebislerimi gordum, biri cok oynuyordu , eli ayagi durmuyirdu, digeri daha uslu kafasini oynatiyirdu:) Allaha sukurler olsun her sey yolunda.
MAŞALLAH CANIMCnm doktordan geldim, sancilarimin sebebi gazmis, bebislerimi gordum, biri cok oynuyordu , eli ayagi durmuyirdu, digeri daha uslu kafasini oynatiyirdu:) Allaha sukurler olsun her sey yolunda.
geçmiş olsun canım ya bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah24 tane toplandı canım hamilelik ve tüp bebek kaynaklı canım over torsiyon dediler sadece sağ yumurtalık alındı çok şükür diğeri normal ama tabiki digeri icin de endiseleniyor insan ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum
Sağol canim amin insaAllah geçti çok şükür Allah kimseye yaşatmasıngeçmiş olsun canım ya bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah
İyi cnm çok şükür iyi gidiyor senin nasıl gidiyor kontrol ne zamanMerhaba kizlar nasil gidiyor hamislik :) bebisler nasil
Benim de iyi canim cok sukurrrİyi cnm çok şükür iyi gidiyor senin nasıl gidiyor kontrol ne zaman
Çok normal canım kendini strese sokma bizde senin gibiydik ağrı bulantı olmayınca endiseleniyorduk kanaman yoksa endişelenmeHepinize merhaba ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.ben sizlere birşey sormak istiyorum.9. Haftam bitti benimde ama önceki ağrılarımda geçti şuan birşey hissetmediğimden çok korkuyorum.Doktora gideli bir hafta oldu daha bir dahaki randevum 9 unda bu şekilde yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?