2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Olabiliyor canım benim 11+1 de aldılar yumurtaligimi
Cnm nasıl anladı dr.vajinal ultrasonlamı bakıldı.cok gecmiş olsun hamileyken birde yumurtalıgından ameliyet olmuşsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.bende yarın gidecegim dra .inşallah guzel haberlerle gelirim.

Sagol Canım Amin canim doktor önce anlayamadı hersey normal dedi sonra vajinal bakti sonra hastananin ultrasoncusu detaylı baktı bildiğin sezeryan gibi kesti epidural yaptılar az narkoz verildi bebek etkilenmesi diye o yüzden acıdı canım yumurtaligimi alirlarken hissettim bağırdım ama doktorum bebeğe birşey olmayacak dedi cok sukur ki şimdi iyi

Allahım ne zor gunler geçirmişşsim cnm ya .Allah göstermesin bir daha

Saol cnm. Devam ederse dru arayacagım.
geçmiş olsun canım zor bişey atlatmışsın diğer yumurtalığın duruyormu neden böyle birşey olmuş kaçtane yumurta toplandıki bu kadar zarar gördü

geçmiş olsun canım zor bişey atlatmışsın diğer yumurtalığın duruyormu neden böyle birşey olmuş kaçtane yumurta toplandıki bu kadar zarar gördü
24 tane toplandı canım hamilelik ve tüp bebek kaynaklı canım over torsiyon dediler sadece sağ yumurtalık alındı çok şükür diğeri normal ama tabiki digeri icin de endiseleniyor insan ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum

GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN ENDİŞELENME ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY OLMAZ

Cnm doktordan geldim, sancilarimin sebebi gazmis, bebislerimi gordum, biri cok oynuyordu , eli ayagi durmuyirdu, digeri daha uslu kafasini oynatiyirdu:) Allaha sukurler olsun her sey yolunda.

Cnm doktordan geldim, sancilarimin sebebi gazmis, bebislerimi gordum, biri cok oynuyordu , eli ayagi durmuyirdu, digeri daha uslu kafasini oynatiyirdu:) Allaha sukurler olsun her sey yolunda.
Sevindim canım için rahat olsun en azından gaz için yürüyüş yap iyi geliyor 45 dk tempolu yürümeye çalış hem bebeklerin gelişimi için de iyi kan dolaşımı hızlanıyor

geçmiş olsun canım ya bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Hepinize merhaba ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim.ben sizlere birşey sormak istiyorum.9. Haftam bitti benimde ama önceki ağrılarımda geçti şuan birşey hissetmediğimden çok korkuyorum.Doktora gideli bir hafta oldu daha bir dahaki randevum 9 unda bu şekilde yaşayanınız var mı?

Çok normal canım kendini strese sokma bizde senin gibiydik ağrı bulantı olmayınca endiseleniyorduk kanaman yoksa endişelenme

Yok ilk zamanlar iki kanama geçirdim.Hamdolsun Rabbime yok şu anda kanamam böyle olucada korkuyorum kalbi felan durur diye Allah yardım etsin çok zor koruma iç güdüsü karnının üstüne yatanınız var mı?bazen dalıp yatıyorum ben birşey olur mu?

perşembe randevum var hemde o gün evlilik yıl dönümümüz ve cinsiyet kesinleşecek inşallah güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…