- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
- #1.101
Doktor el ile girdiyse yanlış girmiş olabilir canım sen kendin son adet tarihinden ne hesaplıyorsun odurkızlar yaaa bız doktordan geldık ama aklım karıstı 2 hafta oncekı ultrasyon kagıdında 34+4 yazıyor 2100 gr. 15 gun sonrakı kagıtta 35+3 yazıyor kılosuda 2880 bu nasıl olur ya sacma geriledi desem bu kıloyu nasıl aldı napıyım sımdı
Canim sağlıcakla al bebidini kucağına inşallah ay çok heyecanlı ilk bebek bizim topigin bizede hbr.verKızlar hayırlı günler bu sabah sezaryenımız var. Dualarınızi bekliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. Amin
Allah sağ salim kucağına almayi nasıp etsın canım sağlıklı sıhhatli ömür versin evlatlarinaKızlar hayırlı günler bu sabah sezaryenımız var. Dualarınızi bekliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. Amin
allahım hayırla kucagına aldırsın canım ne guzel kavusacaksın bebegıne darısı bızlere kendını iyi hıssettıgınde bızımlede paylaş nasıl bır duygu :)Kızlar hayırlı günler bu sabah sezaryenımız var. Dualarınızi bekliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. Amin
Allahım öperim ben onun yumuk ellerini gözünüz aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin
Ay canım Güle güle büyüt ay yerim ben o elleri nasıl heyecanlandim şimdi. Darısı başımıza hayirlisiyla
Ay canım çok sevindim demek günü belli oldu çok heycanli bi benim doktorum sezeryan günü söylemediKızlar nasılsınız bizim oğlumuz 13 kasım da sezeryanla gelecek inşallah şafak 8
Canım gözünüz aydın analı babalı büyüsün nasıl oldu doğum normal miKızlar benim oğlum beklemedi geldi Allah herkesi kavuştursun
Sezeryan oldu canımCanım gözünüz aydın analı babalı büyüsün nasıl oldu doğum normal mi
Masallah.Allah analı babalı büyütsün cnm.darısı başımıza.Kızlar benim oğlum beklemedi geldi Allah herkesi kavuştursun
Hayırlı olsun canım allah anali babalı buyutsun.sagliginiz sihayiniz iyidir umarım çok tebrik ediyorum :)Kızlar benim oğlum beklemedi geldi Allah herkesi kavuştursun
Kızlar benim oğlum beklemedi geldi Allah herkesi kavuştursun
ayyy canımmm hayırlı olsun gözünaydın allahım analı babalı büyütsün inşallah neden beklemedi sancınmı geldı sezaryan genelmıydı cok soru sordum ama kusura bakma :)Kızlar benim oğlum beklemedi geldi Allah herkesi kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?