• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Tüp bebek olduğu için Dr um riske atmak istemiyor. Dr öyle deyince bizde normal olsun diye zorlamadik. Ben ayrıca hastanede çalışıyorum ameliyat ve doğum hastalarının yattığı servis de sekreter olarak. Orada gördüğüm doğumlardan da etkilendiğim için korkum da var

Tüp bebek olduğu için Dr um riske atmak istemiyor. Dr öyle deyince bizde normal olsun diye zorlamadik. Ben ayrıca hastanede çalışıyorum ameliyat ve doğum hastalarının yattığı servis de sekreter olarak. Orada gördüğüm doğumlardan da etkilendiğim için korkum da var
Evet canım genelde riske atmak istemiyor doktorlar sağlıklı olsunlar da napalım sezeryan olsun

Slm.kizlar bizimde geçen cumartesi kontrol vardı. 33+6 da kızım 2500gr. Ve 48 cm.olmus kilosu boyu iyi dedi doktor. Ben normal doğum yapmak istiyorum doktorum da bunu çok destekliyor. Yine konuştuk vücut yapım boyum herşey normal doğum için çok uygunmus. normal doğum yapmaman için hiçbir neden yok dedi ve çok da kolay olacağını hiç kormamam gerektiğini söyledi. Sağolsun beni çok rahatlattı umarım herkesin gönlüne göre olur. En önemli şey bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımiza alalım da

Slm.kizlar bizimde geçen cumartesi kontrol vardı. 33+6 da kızım 2500gr. Ve 48 cm.olmus kilosu boyu iyi dedi doktor. Ben normal doğum yapmak istiyorum doktorum da bunu çok destekliyor. Yine konuştuk vücut yapım boyum herşey normal doğum için çok uygunmus. normal doğum yapmaman için hiçbir neden yok dedi ve çok da kolay olacağını hiç kormamam gerektiğini söyledi. Sağolsun beni çok rahatlattı umarım herkesin gönlüne göre olur. En önemli şey bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımiza alalım da
Ne güzel canım iyi bir doktor secmissin insaAllah doğumun da kolay olur kızının boyu masaAllah uzun olacak

Kizlar nerelerdesiniz dogurdunuz mu yoksa :) benm sancilar gunde iki defa yoklayip gidiyor kasilmalarm cok bugun carsiya gttm ama geri donemedm esimi aradim :) anlasildi artik disari cikilmayacak sizler nasilsiniz

Kizlar nerelerdesiniz dogurdunuz mu yoksa :) benm sancilar gunde iki defa yoklayip gidiyor kasilmalarm cok bugun carsiya gttm ama geri donemedm esimi aradim :) anlasildi artik disari cikilmayacak sizler nasilsiniz
Biz temizlik yapıyoruz annem ve babam geldiler ben de dun tüm gün ayaktaydim ayaklarım çok kötü şişti bugün cuma diye ara verdik dinleniyorum ama bacaklarim çok ağrıyor

Ne temizligi canm.. Benmde ellerm ayaklarm sisti cok zorlaniyorm hayrlisi
Canım doğum için gelen giden olur storlari falan yıkamaya verdim tülleri yıkadık halıları vs verdim camlar kapılar mutfak 27 ekimde kontrol var ac karna tahlil yapılacak doktor sezeryan günü verecek hangi gün hiç belli olmaz onun için yapalım bitsin bebis her an gelebilir

Canım doğum için gelen giden olur storlari falan yıkamaya verdim tülleri yıkadık halıları vs verdim camlar kapılar mutfak 27 ekimde kontrol var ac karna tahlil yapılacak doktor sezeryan günü verecek hangi gün hiç belli olmaz onun için yapalım bitsin bebis her an gelebilir
Temizlik belasi benimde basimda. Bide Kışlık lari çıkardım yikadim. Esim serdi. Benim doguma 17 gün kaldı :)

Temizlik belasi benimde basimda. Bide Kışlık lari çıkardım yikadim. Esim serdi. Benim doguma 17 gün kaldı :)
Canım muhtemelen seninle aynı zamanda olabilir benimde bakalım salı günü netleşecek insaAllah
Siz bebek odası hazırladıniz mi yoksa sadece beşik mi aldınız

Canım muhtemelen seninle aynı zamanda olabilir benimde bakalım salı günü netleşecek insaAllah
Siz bebek odası hazırladıniz mi yoksa sadece beşik mi aldınız
Ayy yok canım ya kiraci oldugum için oda hazirlamadim. Normal besik aldik. 1 tanede park beşik. Birini yatak odası na koydum. Birinide oturma odasina.

Kızlar benım bugün kontrolüm vardı çok şükür bebis iyi 9 kasımda tekrar gidicem doktor o hafta içinde bir gün verecek doğum için yani şimdiden bi gün vermedi ama kanamam olursa suyun gelirse yada sancıların başlarsa hemen gel dedi

Günaydın kızlar. Bizimde pazartesi muayenemız vardı. 2900 olmuş kızımız. Hersey yolunda şükür. Bir aksilik olmazsa 3 Kasım günü yatış olabilir o günkü muayeneye göre karar veririz dedi Dr.um. Doğum yapacak gibi hazırlıklı gel dedi. Çok heyecan yaptım

Günaydın kızlar. Bizimde pazartesi muayenemız vardı. 2900 olmuş kızımız. Hersey yolunda şükür. Bir aksilik olmazsa 3 Kasım günü yatış olabilir o günkü muayeneye göre karar veririz dedi Dr.um. Doğum yapacak gibi hazırlıklı gel dedi. Çok heyecan yaptım
Ay çok heyecanlı canım ya çok az kalmış.ay güzel haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla kurtarsin hbr.ver :)

Ayy gercekten cok heyecanlandim bende :). Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bende 10 Kasım i iple cekiyorum resmen zaman geçmiyor. En son 2 gün önce kontrole gittim benim kizimda 2800 olmuş. İnşallah hepimiz 3 un ustunde dogurucaz.

Bizmde kntrolumuz yarin bugun asiri kasilmam var geceleri adet agrisi gibi agrilara uyaniyorum sizlerin gunu belli olmis umarm yarn banada bir gun verir doktorm hayirlisiula insallah

Slm.kizlar dub kontrolümuz vardı. Kızım 2.755kg olmuş boyuda 49cm olmuş Herşey yolundaymis heyecanla bekliyoruz artık. Sizde durumlar nedir hbr.lerinizi bekliyorum :KK54::KK9::KK72:

Slm.kizlar dub kontrolümuz vardı. Kızım 2.755kg olmuş boyuda 49cm olmuş Herşey yolundaymis heyecanla bekliyoruz artık. Sizde durumlar nedir hbr.lerinizi bekliyorum :KK54::KK9::KK72:
Ben de 9 kasimi bekliyorum doktor o hafta sezeryanla alacak insaAllah 11 kasımda alsın istiyorum ama bakalım hayırlısı
Odasının hazırlıklarına devam ediyorum tul alınacak fon yaptırdım bide besigine uyku seti alicam

kızlar yaaa bız doktordan geldık ama aklım karıstı 2 hafta oncekı ultrasyon kagıdında 34+4 yazıyor 2100 gr. 15 gun sonrakı kagıtta 35+3 yazıyor kılosuda 2880 bu nasıl olur ya sacma geriledi desem bu kıloyu nasıl aldı napıyım sımdı

Back
X