- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
Kızlar doktorum aradı şimdi cok sukur benimde tahlil sonuçlarım iyi çıkmış :)
Çok şükür canım gozun aydin sağlıkla gelişsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktorum aradı şimdi cok sukur benimde tahlil sonuçlarım iyi çıkmış :)
ÇOK ŞÜKÜR GÖZÜN AYDIN CANIMKızlar doktorum aradı şimdi cok sukur benimde tahlil sonuçlarım iyi çıkmış :)
darısı bana kızlar bugun kan verdım 10 güne cıkar dedi 2li taramam cok korkuyorum inşallah iyi cıkar rabbim hayırlsıını versin
yarın doktor haber verecek canım inşallah sorun yokturKızlar Günaydın kimsecikler yok kaç gündür.umarim herkes iyidir ve herşey yolundadir. Bu arada iki tarama testi kan sonucu çıkan varmı benim henüz çıkmadı sizleri merak ettim :)
Inşallah canım bizide hbr.dar et :)yarın doktor haber verecek canım inşallah sorun yoktur
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahdarısı bana kızlar bugun kan verdım 10 güne cıkar dedi 2li taramam cok korkuyorum inşallah iyi cıkar rabbim hayırlsıını versin
benimde sanki çıkmış gibi ama bazen hiçbişey yok artık karnım büyüsün içerden evladımın tekmelerini duyayım istiyorumCanım her gören karnın çok belli oluyor diyor yani çıktı bebeğin cinsiyeti için dün başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama kesin olarak söylemedi hayırlısı dedim ben de ısrarla sormadım artık 12 Haziranda kesin öğreniriz Allah izin verirse
inşallah temiz gelir sonuçlarınyarın doktor haber verecek canım inşallah sorun yoktur
benimkinin hiç gramına bakılmadı o yüzden bilmiyorumbebekleriniz kaç gr olmuş arkadaşlar bu takvim pek doğru değil gibi)
Maşallah bide kızmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDoktor aradı kan testi temizmiş içim rahatladı . Benim bebiş 75 gr dı bir hafta önce doktor mu yanlış ölçüyor bebek mi Tombul anlamadım bende 4 Haziran gideceğim çok merak ediyorum özledim kızımı
Ben hiç kilo almadım 60 - 61 arasıyım halaKilo alıyorum sizlerde kilo nasıl gidiyor Çoktan yemiyorum ama hareketsizlikten galiba anlamadım
Canim gözün aydın çok sevindim benimde hiç ölçmedi kilosunu birdaha ki kontrol de sorarım. Ben 4 kilo verdim hamileliğin başından beri ama ben zaten fazla kilo ilie hamile kaldım.ddoktor hamilelikte kilolular daha az kilo alıyor genelde demişti.ama Karnım biraz büyüdü :)Doktor aradı kan testi temizmiş içim rahatladı . Benim bebiş 75 gr dı bir hafta önce doktor mu yanlış ölçüyor bebek mi Tombul anlamadım bende 4 Haziran gideceğim çok merak ediyorum özledim kızımı
Transferde almaya başladım zaten bulantı filanda olmayınca az yediğim halde alıyorum Hayırlısı bende 2 kilo aldım transfer sonrası dahil ama aşırı yemiyorum neyse veririz ne yapalım . Evet canım kız gibi yüzde 70 kız dedi 4haziran netleşecek
AMİNKizlar madallah size ve bebislerinize2li sonuclariniz temiz cikmis cok sevindim adiniza insallah hepimizin hamileligi saglikla sorunsuz bir sekilde gecer rabbim hicbirimizi korkutmasin insallah