2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

darısı bana kızlar bugun kan verdım 10 güne cıkar dedi 2li taramam cok korkuyorum inşallah iyi cıkar rabbim hayırlsıını versin

T tatatataaa canım senin cinsiyet bellimi

göbekler çıktımı bende çok hafif

Canım her gören karnın çok belli oluyor diyor yani çıktı bebeğin cinsiyeti için dün başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama kesin olarak söylemedi hayırlısı dedim ben de ısrarla sormadım artık 12 Haziranda kesin öğreniriz Allah izin verirse

darısı bana kızlar bugun kan verdım 10 güne cıkar dedi 2li taramam cok korkuyorum inşallah iyi cıkar rabbim hayırlsıını versin

İnsaAllah senin de iyi haberlerini alırız canim

jeli bıraktınız mı ben bıraktıktan sonra rahatladım karnımım şişliği indi sanki beni görende hala hamile olduğun belli değil diyor kilo aldınız mı ?

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Canım her gören karnın çok belli oluyor diyor yani çıktı bebeğin cinsiyeti için dün başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi ama kesin olarak söylemedi hayırlısı dedim ben de ısrarla sormadım artık 12 Haziranda kesin öğreniriz Allah izin verirse
benimde sanki çıkmış gibi ama bazen hiçbişey yok artık karnım büyüsün içerden evladımın tekmelerini duyayım istiyorum

erkek he hadi hayırlısı bende 4 haziranda gideceğim

yarın doktor haber verecek canım inşallah sorun yoktur
inşallah temiz gelir sonuçların

bebekleriniz kaç gr olmuş arkadaşlar bu takvim pek doğru değil gibi :-))
benimkinin hiç gramına bakılmadı o yüzden bilmiyorum

Doktor aradı kan testi temizmiş içim rahatladı . Benim bebiş 75 gr dı bir hafta önce doktor mu yanlış ölçüyor bebek mi Tombul anlamadım bende 4 Haziran gideceğim çok merak ediyorum özledim kızımı

Doktor aradı kan testi temizmiş içim rahatladı . Benim bebiş 75 gr dı bir hafta önce doktor mu yanlış ölçüyor bebek mi Tombul anlamadım bende 4 Haziran gideceğim çok merak ediyorum özledim kızımı
Maşallah bide kızmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canim gözün aydın çok sevindim benimde hiç ölçmedi kilosunu birdaha ki kontrol de sorarım. Ben 4 kilo verdim hamileliğin başından beri ama ben zaten fazla kilo ilie hamile kaldım.ddoktor hamilelikte kilolular daha az kilo alıyor genelde demişti.ama Karnım biraz büyüdü :)

Transferde almaya başladım zaten bulantı filanda olmayınca az yediğim halde alıyorum Hayırlısı bende 2 kilo aldım transfer sonrası dahil ama aşırı yemiyorum neyse veririz ne yapalım . Evet canım kız gibi yüzde 70 kız dedi 4haziran netleşecek

Transferde almaya başladım zaten bulantı filanda olmayınca az yediğim halde alıyorum Hayırlısı bende 2 kilo aldım transfer sonrası dahil ama aşırı yemiyorum neyse veririz ne yapalım . Evet canım kız gibi yüzde 70 kız dedi 4haziran netleşecek

Ben tüp bebeğe başladığımda 52 kiloydum şimdi 55 hatta bazen 56 çıkıyorum yani biraz fazla geliyor bana ama iştahım açık

ben bugün bebeğimi gördüm çok şükür rabbime 7 cm olmuş batan popoya birde erkeğe benziyor dedi sağlıklıymış çok şükür çok mutlu oldum eşim videoya çekti artık bakar bakar dururum

Kizlar madallah size ve bebislerinize ;) 2li sonuclariniz temiz cikmis cok sevindim adiniza insallah hepimizin hamileligi saglikla sorunsuz bir sekilde gecer rabbim hicbirimizi korkutmasin insallah

Back
X