2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

gördüm bebeğimi çok şükür 17+2 günlük oğlum maşallah

detaylı usg istediler şimdi onun için araştırıyorum
Canım benden de detaylı utrason istediler 20. Haftada haftaya gidicem artik. Benim en son kontrolum 8 hazirandi kizimin boyu 15 cm kilosu 180 gram di . Maşallah senin bebisede :) ama daha hissetmiyorum ya :(

Canım benden de detaylı utrason istediler 20. Haftada haftaya gidicem artik. Benim en son kontrolum 8 hazirandi kizimin boyu 15 cm kilosu 180 gram di . Maşallah senin bebisede :) ama daha hissetmiyorum ya :KK43:
SENİNKİNE MAŞALLAH BENİMKİSİ UFACIK SAĞLIKLI OLSUN KUZUMDA KÜÇÜKLÜĞÜ BİŞEY DEĞİL BENDE 22 HAFTAYA ALDIM AYRINTILIYI İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ

BEN ÇOK AZ HİSSEDİYOR GİBİYİM AMA EMİN OLAMIYORUM

Bende bugün kontrole gittim maşallah 19 cm 208 gr olmuş güzel büyüyor. 17+5 olmuş Ben hareketleri hissediyorum hiç durmuyor oturduğumda devamlı tıklıyor

Bende bugün kontrole gittim maşallah 19 cm 208 gr olmuş güzel büyüyor. 17+5 olmuş Ben hareketleri hissediyorum hiç durmuyor oturduğumda devamlı tıklıyor
Maşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)

Maşallah canım bebegine baştan popoya mi 19 cm ? Sanirim cinsiyet i erkek senin . Benim kiz oldugu icin gec oynar diyorlar ki daha oynamiyor. Oynasin artik :)

Canim kiz bebekler gec mi oynuyor? Ben aksine daha erken harekete geciyorlar diye biliyordum. Mesela benim ikizlerimin biri kiz biri erkek. Kizim kipir kipir masaAllah. Oglum daha sakin. Annem de kizlar kipirdak olur der.

Maşallah canım benim de bugun doktorun hesabina gore 17 + 6 ama ultrasonda daha buyuk cikiyor bende bir defa geçen gece gerçek anlamda hissettim hareketlerini senin ne güzel hep hissediyorsun

Canim kiz bebekler gec mi oynuyor? Ben aksine daha erken harekete geciyorlar diye biliyordum. Mesela benim ikizlerimin biri kiz biri erkek. Kizim kipir kipir masaAllah. Oglum daha sakin. Annem de kizlar kipirdak olur der.

Bende erkeğin hareketleri erken hissedilir diye biliyorum ama bence bebekten bebeğe değişiyor

Bende erkeğin hareketleri erken hissedilir diye biliyorum ama bence bebekten bebeğe değişiyor[/QUOTE]

Evet cnm sanirim oyle. Okudumda kiminin kizi kiminin oglu cokk hareketliymis. 1

Bende erkeğin hareketleri erken hissedilir diye biliyorum ama bence bebekten bebeğe değişiyor

Evet cnm sanirim oyle. Okudumda kiminin kizi kiminin oglu cokk hareketliymis. 1[/QUOTE]
Benimki kiz ve hiç oynamiyor. Ama 17 haftalık ken utrasonda hic durmuyordu. Muhtemelen benim ic karnim derin ve hissiyetim zayıf o yüzden dir

Arkadaşlar bebekler aslında hep hareketli Ama biz iç karına göre hissediyoruz zayıflar erken hisseder diyorlar Çık Zayıf sayılmam ama ben 14 haftada çok az hissetmeye başlAdım doktorlar inanmadı ama şimdiki hareketler de aynı yani artık eminim ya ben hızlı kilo almaya başladım 58 oldum Hayırlısı azıcık moralim boZulmaya başladı

Birde somon Balığı almaya çalışın diğer balıklara göre Omega 3 daha fazla bir dilimi 2 ye bölün iki gün yesek yeterli diğer balıklara göre daha Yağlı ve etli hamilelere çok faydakı

Arkadaşlar bebekler aslında hep hareketli Ama biz iç karına göre hissediyoruz zayıflar erken hisseder diyorlar Çık Zayıf sayılmam ama ben 14 haftada çok az hissetmeye başlAdım doktorlar inanmadı ama şimdiki hareketler de aynı yani artık eminim ya ben hızlı kilo almaya başladım 58 oldum Hayırlısı azıcık moralim boZulmaya başladı

Benim ic karnim genis canim ustelik zayif da sayilmam ama ben 18 sonunda hissettim. Onu da ikiz olmalarina bagliyorum. :)

Merhabalar guzel anneler ;)
Bebislerin hareketlerinden bahsetmissiniz ;) bende cok sık olmasada hissediyorum artik ama disarda elimi koydugumda hala hissedemiyorum ve bu bazen beni tedirgin ediyor artik guclu tekmeler hissetmeye baslamak istiyorum :)

Back
X